Някой изследвал ли е детето си за олово?

• 118 165
  • 1 075
  •   1
Отговори
# 795
Дядо Серги, всъщност сега се замислям - тази хипоалергенна стомана какво означава, че няма никел??

# 796
Къде ги продавате тези безоловни неща?Simple Smile

# 797
Аз си купих този комплект тенджери - http://www.riess.at/smaragd_geschirr_set_5_tlg,pid,26,rid,9,produktdetail.html - от Австрия; емайлирани са и доста тежат.

Понеже нищо не разбирам от немски, някой има ли представа дали са добри тази марка?

# 798
Аз така и не мога да открия къде освен в Двата Щъркела продават Силит? Просто не искам да пазарувам от тях заради специфичното им отношение към клиентите, вече няколко пъти се разочаровах.
А и освен тях нищо друго ли няма на пазара като тенджери и тигани, което да става?
Тез на Цептер? Какво се оказа за тях?

# 799
Аз така и не мога да открия къде освен в Двата Щъркела продават Силит? Просто не искам да пазарувам от тях заради специфичното им отношение към клиентите, вече няколко пъти се разочаровах.
А и освен тях нищо друго ли няма на пазара като тенджери и тигани, което да става?
Тез на Цептер? Какво се оказа за тях?
Някой беше пуснал сайт от който могат да се купуват. Някъде по-назад е в темата.
А какво им е на отношението? Аз съм в Пловдив и тук винаги са били учтиви и ми обясняват всичко.

# 800
 newsm78 търсих го този сайт, но не го открих. Някой ако го има под ръка?... JeniB, става въпрос за служителките в определен магазин от веригата, не като цяло за всички. просто всеки път ми "измерват" външния вид, не обясняват, а ако вляза с детето направо им прилошава.  Crazy

# 801
  • София
познах магазина  Simple Smile по детето Wink

# 802
Ето го - http://www.bestshopbg.com/manufacturers.php?manufacturerid=1.
Това явно в София Simple Smile Защо не се оплачете на управителя? Или се съберете няколко майки с деца и дружно в магазина  Laughing

# 803
Хаха, вече си мислех, че само на нас с дребчо гледат по този начин  Simple Smile. JeniB, мерси много за сайта!

# 804
Аз си купих този комплект тенджери - http://www.riess.at/smaragd_geschirr_set_5_tlg,pid,26,rid,9,produktdetail.html - от Австрия; емайлирани са и доста тежат.

Понеже нищо не разбирам от немски, някой има ли представа дали са добри тази марка?
За пръв път чувам тази марка,не знам дали са добри,но пише че се препоръчват при никелова алергия.И че дъното им е от дебела стомана. 

# 805
Bergkristall , благодаря!
Марката е австрийска; може и да е нова.
Сигурно стоманата е доста дебела, защото яко тежат.

# 806
Момичета съвсем излизам от темата, но май тук е най подходящо да питам.
Става дума за детски шешета за хранене.Много марки вече предлагат такива без Бисфенол, но с този материал Полиетер Сулфон или съкратено PES.
Какво представлява това newsm78.Аз нямам никаква информация за него Rolling Eyes

# 807
Чуло ли се е да има МАШИНА ЗА ХЛЯБ БЕЗ ТЕФЛОНОВО ПОКРИТИЕ , поне хром-никел някакъв специален...

Да не изпадам като Норчи в мисли за сгрешени покупки...

Моля, споделете, че едвам удържам фронта!
Мдам, прочетох съвсем наскоро и умирам бавно... Успокоението ми е, че ги няма в Европа. И че може да се пече във фурната, все пак. Wink

Hug Бях доволен от Северин'а, но още от началото си бях наумил  Breville(имам слабост, като си наумя нещо, рано или късно го правя) , приятеля ми хлебар има и ползва доста машини  , ползва предишния и модел на Breville и е пре доволен от нея

предимствата според мене са:
_много по качествен хляб(някак си по истински на вкус и вид )
_програма с ръчна настройка(импровизация без граници)
_програма за хляб безмая(соден) и безглутенов хляб
_Континентална програма за хляб(4,35часа продължителност, само заради тази опция може да се купи тая машина)
_сгъваема бъркалка(след като се изпече хляба всеки се мъчи да извади хляба от казана и после бъркалката от хляба , някои даже след предпоследното втасване вадят тестото, махат бъркалките и после наново пускат машината, в тая машина след месенето бъркалка се "скатава" на дъното на казана, благодарение на нея 1во хляба много бързо излиза и 2ро отдолу не остава голяма дупка )
_казана и бъркалките са емайлирани, мисля че така е много по здравословно
_Pause бутон(може да спреш програмата и да я пуснеш пак от там дето си я спряла)
_автоматично джобче за сухи плодове, орехи и др(слагаш допълнителните продукти и тя ги пуска автоматично при звуковия сигнал)
_осветление на камерата
_може да се включи и изключи презатоплянето на продуктите
_при прекъсване на електричеството ти осигурява 60мин захранване на зададената програма
_много точни рецепти в упътването
_inox
_Breville Simple Smile

недостатъците:
_много скъпа

В същност, забележката ми е, че цената е колкото на тефала и мулинекса тук ... Thinking

# 808
Цитат
-казана и бъркалките са емайлирани, мисля че така е много по здравословно

Ахаааа, това ли била работата?! Добре звучи.

# 809
Аз малко не по темата,но изирвам нещо,което не помня в коя тема четох.Тук ли се обсъждаше вредата на батериите и всичко с батерии?

Общи условия

Активация на акаунт