Фенове на Тери Пратчет- да се преброим

• 41 322
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • Belgium
SharenaSol подкрепям напълно.

Филмът "Дядо Прас" и най-вече Сюзън ми допаднаха много повече.

# 136
А някой да каже нещо за "Изумителният Морис и неговите Образовани гризачи"  newsm80
Чудя се дали да си я купя  newsm12

# 137
Ескарина, това за групата звучи много обещаващо, дано се сетиш  Praynig
Дезидерата , за "Изумителният морис...."- добра е - набъркани са говорещи плъхове( кръстили себе си на етикети от консерви-  напр. Свинскибут и Питателна  Joy ), котки, плъхоловци..., но зависи какво обичаш от Пратчет.

# 138
А някой да каже нещо за "Изумителният Морис и неговите Образовани гризачи"  newsm80
Чудя се дали да си я купя  newsm12
Не ми хареса.
Много обяснения, почти никои от тях - сме6ни.

# 139
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Морис е различна книга  Hug не лоша, но различна  Hug
единствената, която не ми хареса е "алергия към магия"  Blush някакво много забъркано ми беше  Blush

# 140
  • София
Харесах го Морис.

Каква е тази "алергия към магия"!?
От къде!?

# 141
моята е от единствената книжарница в града  Rolling Eyes там, където "Готварската книга на леличка Ог" беше в раздел кулинария  Shocked признавам, никога не бих погледнала там  Blush
иначе "Алергия към магия" има  тук - дано не реши някой, че е реклама   Embarassed

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 20:19 от Goody

# 142
Взех си Морис  Hug Много веселяшка.

"Готварската книга на леля Ог" при кулинарията ли  Shocked
Сега остава и Иван Звездев да покани Леля Ог в "Бон Апети"  smile3532

# 143
  • София
Ми що пък не? Леля Ог при Звездев, де.

Laughing
Тук си имаме една Леля Ог, сигурна съм, че ще се справи с рецептите на съименничката си...  Laughing Е, не знам, може би ще й трябва помощ за оформлението - но то пък самия Звездев това по идея трябва да го може...

# 144
Леле katiABV направо си го представих това  cook
и за фон "Песента за таралежа"  newsm62

# 145
моята е от единствената книжарница в града  Rolling Eyes там, където "Готварската книга на леличка Ог" беше в раздел кулинария  Shocked признавам, никога не бих погледнала там  Blush
иначе "Алергия към магия" има  тук - дано не реши някой, че е реклама   Embarassed
пак ли е на Пратчет "Алергията..."?

# 146
пак ли е на Пратчет "Алергията..."?

Цитат

Описание:
Книгата cъдъpжа 35 иcтopии, кoитo cъc cигуpнocт щe увepят читатeля, чe паpалeлният cвят e cъщo тoлкoва cмаxнат, кактo и тoзи.
Toва e най-гoлямата кoлeкция oт фeнтъзи, cъcтавeна oт въoбpажeниeтo на Ecтep Фpизнъp, Hийл Гeймън, Кpeйг Шoу Гаpднъp, Toм Хoлт, Tepи Джoунc, Tepи Пpатчeт, Poбъpт Pанкин и мнoгo дpуги.

Wink

# 147
  • Belgium
На мен "Алергия към магия" не ми допадна.

# 148
Не е лаф, а цяла вселена!
" Баба се разсмя. Беше от онзи смях, който...
...който, общо взето си е същински п`ч`зарни`чиуков. Тази дума, стягаща гърлото до задушаване, рядко бива произнасяна на Диска, ако не броим напъните на високо платените лингвисти- каскадьори. Разбира се, упоребяват я и хората от малобройното племе к`турни, които поначало са я измислили.Думата няма точти съответствия в другите езици, макар че куумхуулското понятие "скуирнт" ("състояние, в което изпадаме поради откритието ,че предишният посетител на тоалетната е изхабил цялото руло тоалетна хартия") ,донякъде се доближава по дълбочина на вложеното чувство..."
-"Еманципирана магия"

# 149
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 На мен, за сега, Алергия към магията ми допада. Засега защото все още я чета. По принцип е нормално да не харесаме всички разкази, най-малкото са от различни автори и стилът на някои може да не е нашия стил.
 На мен и Морис ми хареса, но пък чета Пратчет много отдавна и по-много, та стилът и изказът му са ми близки, лесноразбираеми и лесносмилаеми. Изобщо фентъзито  като стил ми е близко. (Това най-вероятно заради твърде развинтената ми фантазия и многото личности обитаващи главата ми, все пак се надявам да не бия по множественост и индивидуалност на тези в главата ми събирателния Андрюз.)

Общи условия

Активация на акаунт