Юнчетата на разходки ходят, навънка с мама обичат те да бродят

• 15 953
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Алекс миналата седмица беше решил, че ще се храни на 4,5 - 5 часа. Сега пак се върна на стария режим на 3 часа.
С каката забравих кога стана прехода. На 12ти ще разпитам педито... и аз да съм подготвена.

Трябва да се подготвя и психически за септември - откъде да знам по колко милилитра да й приготвям за ядене изцедна кърма и през колко часа да кажа да я хранят.
Това би трябвало да ти каже педиатъра. Моята е стриктна в това отношение.

# 181
  • Miami
Привет  Simple Smile
Абе хора, как спят бебетата ви толкова много нощем  newsm78 Жорко все още си иска на по 3 4аса, 4е даже понякога и по 4есто. Искам и аз да запо4не да спинка пове4е, 4е се побърквам ве4е,тъкмо го нахраня и заспя и тои пак ревнал да яде, поглеждам 4асовника ми те минали 3-те 4аса ве4е   Shocked
Минах на Саб Симплекс, които май доста си приличат с Еспумизана, е, успокои се, спи повече и плаче по-малко, но все си мисля, че лееееко я запичат тези капки.. Като започне да ака голямо напъване пада - почервенява, гърчи се, понякога дори наревава..

И аз забелязах същия ефект от Саб Симплекс и веднага минах пак на Еспумизан. Определено по добре му е с него  Peace

# 182
Кори, и Ясен си хапва нощно време, през 2-3 часа. Рядко прави по- голям интервал. Вече не знам кога е ден и кога нощ, много съм уморена, но какво да се прави.

# 183
  • София
Онзи ден майката на едно бебе, което е само на кърма и е на 6 месеца каза, че яде през 5 часа, вкл. и нощем се буди. На едно място прочетох, че до навършване на 3 месеца се яде през 3 часа - значи минава на 4 часа някъде между 4-ти и 6-ти, ама кога точно незнам още.

# 184
Моята мъничка Деяна доста време вече спинка много хубаво през нощта, пу-пу!  Heart Eyes Hug Praynig Обикновено спи от 23 до към 06 часа или от 00 до 07 часа.  Peace Hug Много трудно обаче заспива вечер и обикновено заспива в шезлонга при нас в другата стая докато вечеряме и после я пренасям в легълцето.

Хубава вечер, момичета!   bouquet

# 185
  • И аз не знам къде...
Върнахме се от ортопеда и слава богу няма проблем  Praynig!
Ние ядем около 21 - 21.30 и се събуждаме около 2 - 2.30. Пак се храним и после се събужда да яде между 6.30 и 8.30. Различно е. Обаче като се нахраним в 2.00 часа и като му се заиграе ....... То усмивки, гукане и какво ли не  Laughing! Заспиваме след поне час и половина забавления  Crazy! Та по тази причина не съм от най-наспаните  Wink!
Иначе првез деня си ядем твърдо на 3 часа и след 14.00 часа обикновено не заспива и вечер е ужасно крив  Flutter! Не знам защо не спим след обед  newsm78!

# 186
Трънче, благодаря ти много за отговора! Hug Както и на останалите, които потвърдихте, че е така и при вашите бебоци!  Hug
вече ми е по-спокойно Heart Eyes Иначе консистенцията е като по учебник  Mr. Green

Йоана също се буди през нощта на 3-4 часа, мисля, че е рано да пропуска ядене на тази възраст Thinking За моя радост сменяме гащи, яде и заспива веднага  Flutter

# 187
 Hug Драстииии
На бързо по коментираните теми -
Митака яде всеки ден на различни интервали; днес примерно следобед на час го откара, вероятно заради стреса сутринта, понеже му взеха кръв и му дупчиха вени и на двете ръце (Повече няма да си подлагам детето на такива работи заради някакъв скапан билирубин!) Обаче си прави и големи паузи - по 3 часа си спинка понякога! През нощта смея да кажа са по-дълги паузите - след 21, 22 часа се събужда чак в 2, 3! После в 5, 6. За съжаление всеки ден е различно, и немога да си оправя моя режим, ама каквото е - такова.

Спряла съм му всякакви капки! Не мога да кажа, че се влоши положението, даже напротив! Пак си има "пристъпи" на колики, но доста рядко, и бързо минават. За сметка на това си ака пак по няколко пъти на ден!
Иначе като почне да се пъне... става домат за отрицателно време  Mr. Green много е смешен милия, но забелязах, че най-големите напъвания не водят до никакъв резултат. Обаче докато си хапва си върши най-спокойно работата, без дори да спира сученето  Joy Явно има истина в думите на д-р Сиърс за контрола а мускулите  Mr. Green

Gali80, няма ли да идваш насам на гости Simple Smile Да поразходим малко из парка  Sunglasses

# 188
Offioly, не ми пускай такива мухи в главата. Само това ми трябва Mr. Green. И без това съм се затъжила за Разград. Ние сигурно наесен ще погостуваме и в Разград и в Силистра Wink
С Майчето не се ли засичате из Разграда, града голема Crazy. Тя нещо не пише вече във форума newsm78

Целувки на малкия Мите. Голям герой е той Hug

# 189
  Добро утро!
  Да се разпиша и аз.
  Моята госпижица се храни през различни интервали от време, понякога през 3-4 часа, но понякога и на втория час огладнява. Напоследък даже започна и по-малко количество да изпива, а трябва да е обратното. Ние пъшкаме и се свиваме като червейчета, когато имаме зор от дупето, така че смятам при всички бебета е така.
   Тази сутрин се смееше на играчката на кошарката съвсем съзнателно, което си е напредък все пак.
   Колики продължаваме да имаме, но аз мисля че каквото и лекарство да се дава не може да се притъпи болката напълно.

Приятен и усмихнат ден на всички!

# 190
  • София
Аз започвам да намалявам Инфакола, защото вече ползваме последното шише и повече няма, а и няма да поръчвам. Аз отдавна си мисля, че не ни трябва много, ама страх лозе пази както се казва. Та се моля да не се връщат коликите, защото ще ни развалят хатъра. Напоследък всеки казва - ау какво кротко дете - ама аз още не мога да приема напълно това твърдение. Макар че снощи бяхме на кръчма до 23.30 и тя си заспа в количката както обикновено към 22.00, даже ни пусна бонус - тази сутрин яде в 6 вместо в 5. И верно комай реве само когато е гладна. Ноооо, както всички знаем бебоците все ни изненадват и като се сетя първия месец какъв рев беше по цял ден още ми настръхва косата.

# 191
Marvele, твоята Марина като голям човек се държи bowuu. Надявам се и ние да сме така след 2-я месец, има няма седмица Praynig Hug

# 192
Да се запиша и аз,че все не ми остава време не че ми е лошо бебето,даже е много кротка,ама докато спи гледам да посвърша нещо из вкъщи или да подремна   Mr. Green
Аз да питам дали е нормално като сложа малката да легне към 12-12:30 през нощта става въпрос спи до към 7-8 часа без да става преди се будеше към 4-5 за водичка,ама сега нещо ги проспива незнам нормално ли е  Thinking
Забелязали ли сте тези от вас които дават от шише дали при промяна на времето бебетата си променят количеството на храната,ние на пример когато е по-хладно ядем по около 100-120мл. а когато е по-топло по  70,80 до към 100мл  Rolling Eyes
е това е за сега от мен чаоооо, много усмивки и послушни бебоци  Wink

# 193
  • варна
 Отдавна не съм писала, само чета.
 Боян се храни на 4 часа ,просто не гладнява по-рано, спи като пън. През нощта го будя аз, защото иначе няма да си изяде "сметката". Яде по 100-120 мл и малко чай напоследък му давам вместо вода. Обаче много трудно ака, на седмицата 1-2 пъти.И много го мъчат колики ,макар, че взех и аз от тези капки биогайа.

# 194
Здравейте Simple Smile
Ние се завръщаме от консултация и резултата е :500 гр за две седмици ,т.е за 1 месец -1150 гр,което мисля че е мн добре  Laughing .Биха ни първата ваксина ,плака малко Simple Smile Педито каза да започвам със сок4е от ябълка.Така и ще направя . Изписа ми капки за колики (ако слу4айно запо4ант) Ентерокинд.НЯкой ползва ли ги?
Кори  и моят Алекс понякога се събужда по 4естичко ,но тая нощ яде в 22и 30 и се събуди 4ак в 5ч.Ина4е през деня понякога му давам и през два часа...Дундьо Simple Smile

хайде ,това е от мен за сега  Wink

Общи условия

Активация на акаунт