СПОДЕЛЕТЕ 7,2 битурбо

• 24 263
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 150
Аре стига сте търсили оправдание за малките си цици....

Все едно аз да почна да обяснявам, че истинският джентълмен е с малка пишка....
О, Селинджър, да те светне баба ти - не е важен размера, а начинът на ползване, трайността  и гаранционния срок.

# 151
А ако е малка и вкусна, става ли? Като гурме...Кулинарен шедьовър един вид... Simple Smile

# 152
То Гурмето, не е Гурме за всеки. Въпрос на вкус, ама знае ли човек! Но пък ако е шедьовър, и е още в срок на годност, защо не!

# 153
Извън темата за циците (моите са малки), споделям, че днес голямото бебе се завърна от море. Прекарахме около час и половина в разговори. Не мога да не споделя, че първо като влезе, се хвърли да ме целува и да ми обяснява колко много съм му липсвала  Heart Eyes За пореден път установих колко много съм свързана с децата, а и те с мен. Мисля си, че това е добре. Дано да съм права  Praynig

# 154
Споделям, днес в центъра ме сваляха на руски  Shocked некви гларуси.
Аз си мислех, че съм тъмен балкански субект, каква рускиня, к'ви пет лева???

# 155
Ета, ще заместя Вълка и ще ти кажа, че си много фуклива, хаха.

# 156
Ееее, Тони...Сетих се къде може да поркаме утре - в Двете Фукли!

# 157
В Двете фукли пасти ще ядете?

# 158
Тва е сладкарница, извратеняк!

# 159
И освен това ще се фукат! Какво друго биха могли да правят в "Двете фукли"!

Хайде, споделетки и споделковци, лека нощ! Баба ви си ляга, че като гледам вече е утре.

# 160
Е кво бе, Тони...Щом е сладкарница, може да хванем некой детски рожден ден с мнооого перверзни майки...Simple Smile

# 161
  • Варна
Извинете, че ви развалям интимната атмосфера, обаче... от няколко дни през прозореца навлиза миризма на разложено. Най-вероятно е някое животинче. Утре ще проверим какво е, но - има ли някаква служба, която да се занимава с извозването на такива неща? М?

# 162
Обади се в криминална полиция. Може да е човешки труп!

# 163
Има,Саня.Аз съм се обаждала за ранена чайка.Може и умряла да е била,не съм я приближавала.Телефонен номер не мога да ти кажа.Знам,че ще ти прозвучи абсурдно,но на мен директорът на Зоологическата градина ми го каза.

# 164
  • Sofia
Не, ще си чатят ако има уайърлес и вероятно ще ме споменуват.

Общи условия

Активация на акаунт