СПОДЕЛЕТЕ 7,2 битурбо

• 24 952
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 465
Ей, много са хитри маркетолозите на Кауфланд. Салами - Лени - отказал секса - най-големия шпек (от мъка)... Гениално.  Освен шпек на метър бих си взела и бутилка, естествено. 

А "троено згавайно" е просто.. уникално  Laughing

# 466
За вестник с име "Кауфланд", не бих споделил нищо за секс. Или и аз бих им казал, че съм го отказал. Което е истина, де. Което пък може да значи, че и Лени го е спрял. Ето, по пътя на логиката, разбрахме, че е истина. Евала. Давайте други твърдения да разискваме дали са истина или не.

# 467
О, благодаря.Много мило.
Рони, тя е Еличка-БЕличка, идва от бяла-т.е. много добричка и красива.Поне аз така си го превеждам, иначе Ането на Анда й го закачи.

Пък аз в озонова ли, сатурнова ли, в каква дупка съм, не знам, но много ми се циври.

# 468
Ел, бременелска дупка си е твоето  Mr. Green

# 469
  • Майничка
Честито на Еличка на Ел!

Не ми потичат лигите при вида на Лени Кравиц, признавам си. Embarassed
Харесвам това което прави, но за мен имаше само едно секси нещо, свързано с него и то пристана на Джони Деп.

"Троено згавайно" ми звучи като сръбски деликатес. Joy

# 470
  • При хората, които обичам
Ел, честит ви празник!

# 471
  • София
Честито на Еличка-Беличка! Да ти е жива и здрава Ел!

Нямам какво да споделя особено - починахме добре събота и неделя и пак не ми се тръгваше сутринта за работа.

# 472
"Троено згавайно" ми звучи като сръбски деликатес. Joy

А на мен, като нещо с троен препек, пак от сръбски.
Продължава да ми се лочи.
Дупката ми хич не е бременилска, но ако гнусният проблем, който ми е на главата, се разреши до два месеца, ще черпя всички лочещи и не виртуално, а съвсем натурално.Дано.

П.П. Благодаря ви, мили хора, за поздравленията.Само че, ми става малко неудобно.

# 473
Ел, записвам се в списъка на реално лочештите. Мерси!

# 474
Ел, честит празник!!!

Лени Кравиц не ме радва. Като мъж, имам предвид.
Да споделя и аз.
 Blush

# 475
И от мен честитки за Еличка-Беличка - да расте здраво и злънчево дете! Hug

А Лени се е отказал от секса, щото не ме е виждал. Ако за миг само ме зърне, отново ще му се прииска да се върне към секса, но понеже съм почтена, благонравна съпруга, ще му се наложи пак да се откаже от секса... Точка.

# 476
Бутайте се, бутайте.......
А Кравиц как ви звучи? А?
То е ясно коя ще е първа.  Wink
Но, за съжаление, и аз ще трябва да му откажа. Безнадеждно влюбена съм в друг........  Flutter

# 477
  • София
Саня, кодирането има отношение към оформянето на клиничните пътеки  ипр. бюрокрация и лично до пациента не се отнася.

# 478
  • Русе
Саня, носиш си здравния картон. В него би трябвало да ти е отбелязан болничния, на следващия ред ще запишат новия. Няма нужда да носиш болничния лист, защото се предполага, че си го дала на работодателя  Peace

Флор...  Blush Убичам тА   Heart Eyes Не ми се карай. Не всеки може да сбърка Исперих с Хисар. Талант съм си. Остави ме поне да си мрънкам, особено, когато ми е свършил тоникът.  Blush

Жива и здрава да е Еличка-Беличка!  Hug

# 479
  • Варна
Аз все пак държа да отбележа, че вестник Кауфланд е безплатен. Всяка седмица намираме по един-два броя в кутията, та се ограмотяваме тъй да се каже. Но пък логиката на Елист е желязна. Няма Лени, има салам, еднометров.  Laughing

Благодаря, Имелда!   bouquet И аз така си помислих, но после се размислих и си викам, кви са тия кодове, къв е тоя Морз...

Благодаря, Деб!   bouquet Ахъм, точно тъй направих. Дадох си болничния без копи-пейст и ся се чудя дъл не сбъркАх. Ще погледна картона, дано там да пише.

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 16:01 от Саня

Общи условия

Активация на акаунт