СПОДЕЛЕТЕ 7,2 битурбо

• 24 938
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 645
Като казахте Мадона, не може да не
споделя, че въпросната другарка ще
цепи мрака тук в края на август срещу
193 евро. Месец по-късно пък другарят
Брайън Адамс срещу 60 евро. Ами да, то
и мъжките фризури са по-евтини от тези
на дамите. И винаги съм се питала защо...

Добрутро, свежарки! Ева, радвам се за тебе!

# 646
Хъх, другарят Адамс го слушах за 25 евро и ми се виждаха множко.
Ама и той беше перфектен - 2 часа и половина свири Grinning

# 647
Споделям, че точно на финала една персона ми скапа деня.....поне първата половина от него. Можех да му  отговоря много.....и да кажа също толкова МНОГО. Въздържах се. А коментарът, който той отправи, беше абсолютно НЕПРОФЕСИОНАЛЕН предвид позицията му.
Българинът си е българин. Порода "искърско".
П.С. Извинявам се на всички, ако са се почувствали засегнати от последния ми коментар.  Присъстващите винаги правят изключение.

# 648
  • Варна
Добър ден Grinning!
Споделям, че се сънувах горда притежателка на вълшебна пръчица/какво ли не прави узото с хората и сънищата им/ Laughing. Първо превърнах една плюшка в живо кученце, а после се заех да преобзавеждам жилището с едно махване на ръката  Joy. И понеже тази пръчица я намерих докато чистех от един купон, а съпругът спеше се замислих дали да не замахна и към него с пръчицата- ей така, за експеримента, но се изплаших ужасно да не стане някакъв друг човек и се стреснах и събудих Crazy. Хем ми стана мъчно, че беше само сън пръчицата, хем ми стана смешно и милно колко съм си свикнала с половинката и как се шашнах Laughing.
Започвам да се влюбвам в узото като напитка  Thinking...Аз, дето като помиришех анасон и ми ставаше лошо...

Добре завърнали се Мю и Ева Hug!

# 649
... Дъщеря ми е Калина,но из обща не знаех,че  има имен ден.Какъв ден е днес?

С огромно извинение за закъснението - Калин /добър/ гръцки - 29 Юли.
Мама получава поздравления + подаръци и на Цветница, и на 29 юли.

# 650
добър ден.
споделям приятната носталгия по морето. в носа ми е мирисът му. чувам писъка на чайките и плискането на вълните.

може би полудявам.

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 10:40 от iviche

# 651
Эvery me, положих  мъжки усилия да схвана логиката на подредба на дрехите на простира. Прекалено разклонен алгоритъм. Провалих се. Вече и да искам да, не ми дават. Два три пъти спомена, че простирът е с пет сантиметра по-висок и млъкна.
Споделям, Вълкът е невинен, и няма нищо общо със случая торпедо минало през кабел на енергото. Имало е бам и бум, само главата му струва три бона. Аман от изкопчии.
В някакъв македонски форум Няма хляб без мотика при регистрация трябва да кликнеш на мъжко или женско.
ХерПес не е ли за мъжко? За женко би трябвало да е ФрауКучка?

# 652
  • о`майна лунна нощ е
Добро утро за всички!

Та да излея и аз моите терзания и борба с банковата система на БГ.
Вчера са дали на мъжа ми, без да разбере, банкнота от 50 лв. с липсваща част от нея. Целият десен край с вертикален надпис Българска народна банка е откъснат. Запазени са изцяло обаче останалите елементи - номер, воден знак, защитни ленти ... Засилвам тази сутрин с бодра крачка към БНБ, за да я сменя. Още на вратата ме отстреляха, че касите са закрити и не работят с граждани. Всяка друга банка извършвала подмяната. Отивам в Уникредит - охраната обаче ми каза, взимали 12 лв. за подмяната. Обърнах се и излезнах. тия луди ли са да искат 12 лв. комисионна?!?!? Отидох в ДСК - в единия клон не подменяли, пратиха ме в другия. Там пък касиерката ме отпрати с обяснението, че на няколко пъти от БНБ им връщали така приети банкноти и разликата в сумите я начислили на касиерките като липса. За това момичетата вече категорично отказвали да подменят. Да съм отидела в Пощенска. След като окончателно се газирах отидох в едния от клоновете им. Не подменяли, да съм ходила до централния. Замъкнах се до там - след кратка свхатка със специално  "обучена касиерка" ми каза да отида в ОББ, защото там подменяли точно такива банкноти. Вече на ръба да крещя на всяка кифла, която ми откаже, нахълтах в ОББ. Приеха ми банкнотата и ме ощипаха с 10% комисионна за услугата. Та от 50  повредени лева в джоба, си тръгнах от банката с 45 лв.

Сега още си събирам нервичките от банковата система в БГ и безбройните им услуги и компетенции.

Остана да ме топли спомена за нещо, което видях вчера.
На едно малко лъскаво черно БМВ /вероятно на жена, защото мъж едва ли би се наврял в такава кукличка/ някой беше поставил червена роза, закачена на чистачката на предното стъкло. Разтопих се като го видях.

Имах и още нещо за споделяне, ама като се сетя.

# 653
Веси , трябвало е да отидеш в клон на БНБ , а не в търговска банка , все пак търговските банки за всяка услуга взимат такса или комисионна .

# 654
  • София
Творя вълшебства с Blue Magic Mop, а това дава ритъм и синхронът между прекрасните ми крака на ездач - катерач и вълшебната пръчка, е просто съвършен. Имам енергия да преместя нещо по- огромно и от себе си и мисля да я впрегна в това, да се чувствам колкото се може по-добре. Такива са ми плановете за деня. Споделих.

# 655
Привет от завърналата се селянка  Mr. Green Не остана ранна слива необрулена у наше село. Лукът също е оскубан  Whistling На среща ще ходя. Със здраве!

# 656
Мю-то е клюто? Не вярвам на окото си /защото една пъпка ми е пречка на  видимостта/ Mr. Green.
Ева, Окоче,  Hug
За споделяне ли е, ако мноооого те мързи?  Rolling Eyes

# 657
  • При хората, които обичам
Не, Рони. Въздържай се, моля - мързелът е силно заразен.

# 658
Хитът на лятото бил (според един моден сайт) шорти в комбинация с високи токове. Хубаво, шорти ще намерим, високи токове - бол, ама дълги и стройни крака отде да си набавя? Пък може и модният сайт да греши - откакто в модно предаване, посветено на Маноло Бланик, видях собственоръчно направената от мен снимка на собствените ми ботуши (снимани върху мокета в коридора), нямам вяра на модни експерти... Laughing

# 659
  • о`майна лунна нощ е
Веси , трябвало е да отидеш в клон на БНБ , а не в търговска банка , все пак търговските банки за всяка услуга взимат такса или комисионна .

Първото нещо, което направих е да отида в БНБ, тъй като до скоро единствено там се подменяха банкноти. Обаче ... ще се самоцитирам - 
... Засилвам тази сутрин с бодра крачка към БНБ, за да я сменя. Още на вратата ме отстреляха, че касите са закрити и не работят с граждани. Всяка друга банка извършвала подмяната. ...

За това почнах обиколката "опознай българските банки, за да ги обикнеш". Просто БНБ отдавна е отсвирила редовия гражданин като някаква форма на клиент и контактува само с финансови институции. Нямат каси, нямат инспектори ... - никакъв физически контакт с хората.

Общи условия

Активация на акаунт