СПОДЕЛЕТЕ 7,2 битурбо

• 24 979
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 420
Утре детенцето ми има рожден ден, а аз се вързах вкъщи да чакам доставка "в рамките на работния ден".Пфууууу...ми сега?

# 421
Ел, Обаждаш се на куриера и променяш часа и мястото на доставката, нямала съм проблем в това отношение- два пъти съм го правила.

Днес освен Умбра рожден ден има и Тома Grinning Да са живи и здрави и двамата  Hug

Лис, все още нищо не е загубено. Докато на капрата стои бледолик, говорещ на местно наречие, няма страшно. Проговори ли им на български, ще сменяте формата на държавно управление и ще се сдобиете с цар.

# 422
ellyst, абе, не бих казала, че бяха баш бледолики...
Ама и мен да ме пецнеш на слънце по цял ден, и аз
ще си загубя арийския чар. Не, тези кочияши са внос.
Не ги заговорих обаче, и без друго имаха клиенти...

# 423
Бизнесът ми се разраства. Mr. Green
Следва да се има предвид, че са стигнали там на собствен ход.

# 424
Утре детенцето ми има рожден ден, а аз се вързах вкъщи да чакам доставка "в рамките на работния ден".Пфууууу...ми сега?
Ейййй, да й е честито на Еличка-Беличка Simple Smile Весел празник! Да ти е жива и здрава!

Анка е в Търново, днес я оставихме там. Знаеше, че я водим, нямаше нищо против и като ревна малко преди да заминем... абсолютно ме сащиса. Че и убедителна, отиде да си свали сака. За малко да я взема в таксито наистина, сърце ми се обърна. Половин час по-късно ми пя по телефона и ми съобщи, че ми правела колие от копчета.
После питала баба си може ли да вземе наша снимка в стаята си и я предупредила, че смята пак да плаче. Баба й казала "недей" и тя не плакала.
Дали пък да не й търся театрална школа?

П.С. Майка ми е рожденичка утре, нищо не съм измислила.
Тоест бях измислила
1. Разходка до Солун, тя все приказва как й се ходело тук и там. Не иска, много горещо щяло да бъде.
2. Билет за Боби Макферин, исках да идем заедно. Много го харесваше 1990г. Не щяла, не й бил харесвал вече. Като мина концертът обаче, изведнъж реши друго, съжалявала що не сме отишли.

Изключвам кремове разни (баща ми й купи), козметика разкрасителна (не ползва), дрехи (убедена е, че моят вкус нищо не струва), домакинска посуда (не било лично за нея), книги и дискове (книги подарявам многократно, за дисковете не съм сигурна доколко ги слуша).
Миналата година взех кафеварка, много се зарадва.

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 00:52 от Анда

# 425
Добър вечер!
Споделям нечовешки секси Лени (сори Сопрано), супер концерт, пулсиращи копита (прибрах се пеша) и ужасно желание утре да съм на морето.
Споделям и каръка си с концертите-на Депеш купих билети за пред сцената. Дадох ги на Ведрия, забравих за къде са билетите, и той се спря при едни познати по средата на терена. По-късно, след като предимно гледах гърбове и задници, ми просветна истината и ми се искаше да се  самозастрелям.
Днес-на билета пишеше 9. И ние пием та към 9.30 да се класираме-никой не започва по светло, и часът показва началото на концерта, демек Остава.
Да, да, ама не. Лени си пееше от преди половин час. Е такива балъци няма!
Единодушно решихме другия път да залегнем в 5 пред сцената. Лени се разхождаше наляво и надясно в публиката.
ако бях по-късметлийка, Лени можеше и да ме забележи, нищо че съм ниска.
Сега си лягам, че утре е тъп ден-понеделник....

# 426
П.С. Майка ми е рожденичка утре, нищо не съм измислила.
Сребърно бижу уникат или нещо нестандартно ми хрумва на мен, макар че майка ми тази година се зарадва и на иноксова кутия за хяб с монтирана към нея дървена дъска за рязане , ем може да го ползваш за кутия за хляб , ем само с едно отмятане на капака да си режеш хляба (малките радости Simple Smile)
  Споделям, че по попътувах из северозападните ширини и положението с всяка една година изглежда все по зле, изчезват ниви,  селата опустяват, а познавам тези райони отскоро има няма 10-12 г., дори аз забелязвам как опустяват, много депресиращи са ми впечатленията всеки път.
  ЧРД на Умбра (ще те поканя да снимаш сготвеното от мен:)) и на Тома!
  Споделям, че децата ми са много добре, активно си почиват от мен, но ми казаха около стотина пъти, че ме обичат.
  Димана беше официално разпределена за семейния фотограф, следствието е, че съм пълна със снимки на селските котки в най-различни пози и на най-разнообразни  видеоклипчета, на които тук таме се вижда някой и друг човешки крак като пейзаж. Но не мога да не отбележа, че имам забележителна фотосесия на капещ улук в кофа и за да е още по вълнуващо е придружен с едноминутно филмче Crazy

# 427
Споделям, че се почна.

# 428
В единствената стая, в която има лаптоп и не спи в момента дете, някой е откраднал мишката и се мъча с пръстче да се движа по клавиатурата, мн тъпо измислено.

Та само да споделя, че сънувах Лиска, но ме събуди Елена да суче и забравих съня на момента, а беше нещо приятно май.

Така без мишка се едно са ми отрязали ръката.

# 429
Добро утро, банда, спахте ли добре  Simple Smile

Фрида, съдбата  е на страната на Ведрия и Провидението направило така, че да закъснеете- ако с Лени бяхте кръстосали погледи, щяха да захвърчат искри, сърцето му щеше да се завъргаля в краката ти, а бедрените му мускули щяха да танцуват под кожените му гащи все едно се е допрял до оголен кабел. Любовна треска да го разтресе, демек. И тогава Ведрия щеше да се начумери, защото кой, кажи ми кой, може да устои на Лени?! Не и аз.

Кифле, Chillout-видео е това с о/у/?/лука, абе с капчука, релаксирайте на него  Grinning

Боби от днес е в отпуск и ще се наложи да пия кафе с други. Вече ми липсва, макар обикновено присъствието му да ме докарва до кротък бяс и желание да си намажа лицето с кръв и да тръгна на свещена война.

Поради липса на слънце навън, ви пожелавам слънце в главите и блясък в очите.

# 430
Споделям нещо интересно http://www.1968bg.org/.
Софийски международин младежки фестивал и Пражката пролет.

# 431
Лени Кравиц ми е секси дори на мен. Учудващо.

# 432
РОкси, ох, ах и ох

Ел днес си има рожденичка, да й е честита.

Баби, по повод Пражката пролет-преди няма и месец почина мой познат, този човек е разказвал, че БТР-и, танкове и войници от Елховското поделение са натоварени на ешелони и откарани в Прага, където, под командването на някъв руски генерал, познатият ми е дал команда за стрелба и нашите войничета са стреляли на месо.

# 433
  • о`майна лунна нощ е
Добро утро, банда, спахте ли добре  Simple Smile

Боби от днес е в отпуск и ще се наложи да пия кафе с други. ...

... а може би с мен някой ден  Wink

Добро утро за всички - работари, отпускари ...

Споделям уикенд с болен вожд. Бях организирала детска среща в Пловдив, дребното обаче реши да вдигне Т. Стабилизирах го. Няма да се дадем така лесно.

Споделям, че последният концерт, на който бях, беше на Николина Чакърдъкова преди 4/5 години на Античния. Турнето за албума "Българска сватба". Щеше да ми хвръкне сърцето от емоция като забиха тъпаните на песента "Сватба".

Споделям, че аз също бях кърмачка с доста дълъг стаж. Две години и 7 дена малчо ме гонеше с викове "Цокиииииииии". Няма друга такава емоция и връзка. Това обаче ми е предела за кърмене на дете. Аз го отбих.

Споделям 2 бр. гръмнали купички със Сирене по шопски. От общо 5, които сготвих, 2 вдигнаха капаците в микровелето. На ужасените поглед и въпрос на баба какво правя, кротко отговарях "Готвя  Blush"  Явно тази микровълнова идва силна за яйцата /макар и пукнати предварително/. Вкъщи никога не са ставали ескплозии вътре.

# 434

Споделям кикот.
Колегата разправя за един пъдпъдък, национален герой на ловната дружинка.
Въпросният излетял успоредно на веригата, 12 ловци си изпразнили пушкалата,
а пъдпъдъкът заминал по живо, по здраво.

Общи условия

Активация на акаунт