СПОДЕЛЕТЕ 7,2 битурбо

• 24 947
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 480
Доколкото си спомням, Лени  Laughing беше споделил в интервю за GQ, че от три години не е правил секс.
Аз (май) бях пуснала линк в Споделете . Не съм сигурна.
Но сме го обсъждали.
 Simple Smile

# 481
  • При хората, които обичам
Не наливай в сърце им отрова, Лу!
Не е правил секс, защото е нямал подходящ обект Mr. Green

# 482
Чудесна тема за дъждовен следобед  Grinning

За да поддържам разговора, си разсъждавам на глас - той какво ли разбира под правене на секс?  Във вестник Кауфланд не пише ли как си изразходва сексуалната енергия? Притеснено ми е за него.

А Стинг(другият ми фаворит) пък правел любов тантрически, т.е. без разхищение на семенен материал. Това май е по-трудното упражнение.

# 483
Май скоро ще го настигна Ленко.Мъжът ми се е наплашил от Грийн Пийс, нещо много на сериозно взимали китовете и хич не му се иска да го тикнат в затвора за гавра с тоз биологичен вид.

# 484
Три години ли ще го носиш  Laughing Хитро, раждаш и хоп- в детската градина.

# 485
Ми, то ми се е увидяло като три години вече.

# 486
Да се разберем, дами. Лени та Лени. ОК! Оставих ви го. Дори на концерт не отидох, че да се не замае от неземната ми хубост. Обаче Стинг нема да ми го барате!

# 487
Нямаш проблем, Флор.

От два дни съм влюбена в един актьор, но няма да споделя в кой, защото ще ме помислите за извратена.
Наистина няма.

# 488
  • Варна
Жерар Депардийо? Не че нещо, просто е зает.  Grinning

# 489
Фло, лоша работа, и аз не го давам. Предлагам, с оглед подходящите климатични условия, да спретнем един двубой в кална локва Laughing, за радост на Сопрано и Вълка, може и прасенце-сукалче да пуснат за екзотика, който хване прасето и повали спаринг-партньора си, печели клипче в тубата на ранния Стинг, в Полис  Laughing

М Лу, в клюкарника да се изразяваш така мъгливо е престъпление! Все пак и бременни четат!

Саня, по-скоро е ди Каприо.Брр.

# 490
Три прасета е твърде много за двама джентълмени, ellyst. Аз си падам по късния Стинг. Mr. Green

# 491
А Кравиц как ви звучи? А?
...
Mr. Green като нещо средно между крава и виц. Joy Peace
Хич не ме кефи Лени, иначе "Американ уомън" мноо ме кефи.
Но аз си оставам Флюбена в Роби и туй то. Колкото и да се напъвам в друг не мога да се влюбя.

# 492
  • Варна

М Лу, в клюкарника да се изразяваш така мъгливо е престъпление! Все пак и бременни четат!

Саня, по-скоро е ди Каприо.Брр.

Ъргх!  Sick Тва верно е извратено.

# 493
А М ЛУ, тя блондинка, гледала е последния Ватман форевър и се е захласнала.
Отивам си, вярвам, че няма да ви липсвам.
До утре...

# 494
Хмм, Дона Флор, отстъпвам ти го Стинг, но при положение, че ми го оставяш да ми свири и пее отвреме навреме.
Искам пак на концерт на Стиинг, искам Sad
Споделям, че няма нищо по-хубаво от лошото време Wink, обичам да е мрачно, трябвало е в някоя северна, дъждовна страна да се родя. Няма да го споделям времето с вас, скрънда съм, пазя си го за себе си Wink

Общи условия

Активация на акаунт