Маша за коса. Ефект: страхотни вълни

• 187 555
  • 833
  •   1
Отговори
# 555
  • Belgium
А ако си я поръчаш от e-bay излиза 20-30 долара  Laughing

# 556
Момичета, някоя от вас ще поръчва ли от чуждестранен сайт такава преса...Ако има желаещи да ме включите и мен и да си разделим доставката. От толкова време се чудех как се правят тези къдрици и сега съм очарована... Heart Eyes

# 557
 и аз се вклю4вам в предложението
Момичета, някоя от вас ще поръчва ли от чуждестранен сайт такава преса...Ако има желаещи да ме включите и мен и да си разделим доставката. От толкова време се чудех как се правят тези къдрици и сега съм очарована... Heart Eyes

# 558
Ами ако ти си запозната с поръчването от Ebay дай да действаме, пък сигурно още ще се присъединят.. Grinning

# 559
И аз съм от тези,които искат такава маша,но съм и от тези които не разбират английски и затова не поръчват от чужди сайтове.Пишете ме и мен в поръчката.Плащам веднага.
Но това беше коментирано преди известно време и никой не се нави да поръча повече маши.

# 560
  ...да,оба4е не съм....
Ами ако ти си запозната с поръчването от Ebay дай да действаме, пък сигурно още ще се присъединят.. Grinning

# 561
и аз съм навита за поръчка от ebay, обаче въобще не съм наясно. Ако има възможност, включете и мен  Embarassed

# 562
Сега остава само някой , който е поръчвал да ни помогне , защото и аз съм доста зле с Енглиша и не съм запозната.... #Crazy Мисля, че най-добре един да ги поръча и после с наложен платеж ще ги разпрати.... newsm78

# 563
Сега остава само някой , който е поръчвал да ни помогне , защото и аз съм доста зле с Енглиша и не съм запозната.... #Crazy Мисля, че най-добре един да ги поръча и после с наложен платеж ще ги разпрати.... newsm78

Да ама се ТЪРСИ този "НЯКОЙ".

# 564
Аз тези дни ще говоря с 1-2 мои познати , които са на ти с английския  и ако станат нещата, ще поръчам за мен и една пирятелка и евентуално, ако още някой от тук иска...

# 565
Ами не се ядосвай! Peace
Просто погледни че доставката до България е 60,90?! Thinking
Цените са за фирми на едро, сложи си ДДСто и ще се успокоиш.  newsm78

За много години на всички във форума, да сте все така красиви, здрави и щастливи!

# 566
това нещо ново ли е ???
Какъв е ефекта някой знае ли?

# 567
и аз съм навита за поръчка от ebay, обаче въобще не съм наясно. Ако има възможност, включете и мен  Embarassed

Аз също съм в бандата на "Желаещи преса"!   Peace Много ще съм благодарна на някой, който има опит с пазаруването онлайн - да ни включи в поръчката!  newsm51

# 568

Аз също съм в бандата на "Желаещи преса"!   Peace Много ще съм благодарна на някой, който има опит с пазаруването онлайн - да ни включи в поръчката!  newsm51

и аз икам  Hug Много ще съм благодарна ако и мен включите   bouquet

# 569
Здравейте, съжалявам, че се включвам чак сега, но следя темата отдавна и искам да кажа, че си купих тройната преса с турмалиновото покритие на Babzliss pro- тази от първата страница Laughing Искам да я препоръчам на всички, много съм доволна от нея, по- нататък и снимки ще сложа.... Embarassed Да, малко е скъпичка, но мисля, че си заслужава парите..... Grinning

Ето я и нея:
http://www.-spam088-.com/product.php?id=523&company_id=7& … me=BaByliss%20PRO

Общи условия

Активация на акаунт