Маша за коса. Ефект: страхотни вълни

• 187 523
  • 833
  •   1
Отговори
# 525
 иля
 фирмата лореал имат ли сайт с предлаганите преси и тн
 и къде им е магазина

# 526
Mila kaji mi ot kade si q kupila tazi ma6a za 120lv iskam i az da si kupa za6toto efekta e neveroqten az sam se pravila no na frizior i stava neveroqtno krasivo i ekstravagantno!4akam otgovor!Blagodarq predvaritelno !!! Wink :*
Тя вече е писала от къде е  ooooh!:

EASpirit, взех си професионална, керамична преса на Лореал, от офисът им. Цената и е 120 лв.  Peace

# 527
Страхотна е Иля да ти е честита  Hug
Да къдричките на втората снимка ги направих с тройната преса,
вземам кичурчето и го навивам само на едната пръчка после затварям пресата за 5-6 сек.
това е не е никак трудно,но внимавай да не се опариш  Wink Joy аз няколко пъти докато свикна
претърпях болка  Blush Ама красотата изисква жертви  Wink пиши дали се е получело добре Hug

# 528
За 120 лв,супеер.Изпробрай я и после пиши какъв е бил ефекта,ако може ии снимчици да видим. Party

# 529
здравейте момичета! следя темата от самото начало .много искам да разбера Иля от къде точно си взема машата.от магазин или си я поръча от някой сайт.

# 530
  • София
Момичета, пресата ми е от магазинът на Лореал на ул. княз Борис 1 номер 147.

# 531
Момичета, пресата ми е от магазинът на Лореал на ул. княз Борис 1 номер 147.

Сега остава и снимка с направена с тая преса коса Praynig

# 532
Иля в този магазин какво на Лореал продават?Четки дали има че много ми харесват техните керамичните кръгли които са за изправяне

# 533
Иля,чакам и аз включване от теб за ефекта в/у къдрава коса.Т.е. има ли го   bouquet

# 534
  • София

MiLLLi4ka, на мен ми донесоха пресата от там, лично не отидох, но почти съм сигурна, че има и керамични четки.  Peace

Цвети, пробвах пресата, но нямах лак и се получи голям обем на косата. А иначе вълничките и на къдрава коса се получиха страхотни.  Flutter
Тези дни ще си купя лак и тогава ще е още по- добър резултът.  Crazy

# 535

MiLLLi4ka, на мен ми донесоха пресата от там, лично не отидох, но почти съм сигурна, че има и керамични четки.  Peace

Цвети, пробвах пресата, но нямах лак и се получи голям обем на косата. А иначе вълничките и на къдрава коса се получиха страхотни.  Flutter

Хей,страхотна си - голям бързак Simple Smile. Щом се получава голям обем,значи явно не е за мен Cry.Май е най-добре да отида на фризьор ,пък да видим какво ще се получи.
Благодаря ти  bouquet

# 536
  • София

Хей,страхотна си - голям бързак Simple Smile. Щом се получава голям обем,значи явно не е за мен Cry.Май е най-добре да отида на фризьор ,пък да видим какво ще се получи.
Благодаря ти  bouquet

Цвети, обемът се получи, защото нямах лак и не нанесох нищо преди пресата.  Crossing Arms  Confused
Със сигурност с лак, ще е е по- различен ефекта.

Но тествай и на фризьор и си прецени, дали ти харесва. 
После да споделиш отзиви.  Hug

# 537

Това,че се получава голям обем за мен пък е хубаво. Grinning Когато имаш време пусни и една снимка,че ми е много интересно дали стават такива каквито и с пресата на Babyliss,че съм се навила и аз да си взема Stuck Out Tongue

# 538
  • София
Моята коса е много, ама много гъста и обемът също така се получава и от това.
Но с лак сигурно ще поспадне малко, аз не съм по- големите гриви.  Grinning

bonkaivanova eviinka, ще гледам да пусна снимчици тези дни.  Hug

lanibarbi , Лореал нямат сайт за пресите. 

# 539
Иля, колко W е на Лореал машата?

ПП и лесно ли се работи с нея? т.е. да не е тежка, като повечето професионални?

Общи условия

Активация на акаунт