Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от продуктите на разпродажба в Children's Place и ToysRUs?
Какви са мненията за органичните продукти и генетично модифицираните храни?
Какви са алтернативите на сиренето за готвене в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от продуктите на разпродажба в Children's Place и ToysRUs?
-
Какви са мненията за органичните продукти и генетично модифицираните храни?
Мненията за органичните продукти варират, като някои хора ги предпочитат заради по-добрия вкус и вярват, че по-вкусните продукти могат да задоволят сетивата с по-малко количество. Относно генетично модифицираните храни, има различни мнения, като някои се притесняват за възможни здравословни последици, докато други ги разглеждат като повод за шум и паника.
-
Какви са алтернативите на сиренето за готвене в България?
-
Какви са мненията за анимационните герои като Дора, Спондж Боб и Барби?
-
Какви са алтернативите на белтъка от яйце?

Кажи повече за теб, как се озова тук, с какво се занимаваш, за детенцето?
Имаме договор от първата година при нея, поне това.

Просто денят на децата протича предсказуемо, те си знаят кое след кое следва, почистват и си прибират нещата преди да излязат, там задължително децата си правят всичко сами- сами трябва да могат да ходят до тоалетната и да се обслужват, да се обличат, обуват, ако им се яде нещо да си сложат и т.н. Редът и дисциплината не са казармени, но сигурността, която дават на децата показва забележителни резултати! Децата са страшно уверени в нещата, които правят, няма никакви ревове или драми, сработиха се страхотно като група, помагат си много, дори продължаваме сега лятото да се срещаме всяка седмица с всичките деца. Това, което видях в обикновените детски градини...беше просто хаос за мен. Мен ме заболява главата само от 30 мин престой ( аз интервюирах 18 училища с прискуул преди да се спрем на това, вкл едно католическо, където наистина беше казарма), какво остава да си пратя там детето за цял ден.
. Сядаме двамата на земята, една лъжица за него, една за мен и започва храненето, като той много държи и той да ме храни / грижовен син си има/и така коремчето е пълно. Оказа се, че имам детски стол за хранене, който ми е напълно непотребен