Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от продуктите на разпродажба в Children's Place и ToysRUs?
Какви са мненията за органичните продукти и генетично модифицираните храни?
Какви са алтернативите на сиренето за готвене в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от продуктите на разпродажба в Children's Place и ToysRUs?
-
Какви са мненията за органичните продукти и генетично модифицираните храни?
Мненията за органичните продукти варират, като някои хора ги предпочитат заради по-добрия вкус и вярват, че по-вкусните продукти могат да задоволят сетивата с по-малко количество. Относно генетично модифицираните храни, има различни мнения, като някои се притесняват за възможни здравословни последици, докато други ги разглеждат като повод за шум и паника.
-
Какви са алтернативите на сиренето за готвене в България?
-
Какви са мненията за анимационните герои като Дора, Спондж Боб и Барби?
-
Какви са алтернативите на белтъка от яйце?

Ние показвахме снимки, рокли, халки, ресторанти.. Накрая госпожата попита защо сме само ние на снимките от сватбата ( аз показвах само наши снимки) и колко хора сме били. Та, извадихме една снимка с милиони хора и ни остави на мира, но определено гледаше дали сватбата не е фиктивна..
. Надявам се и другите момичета да са добре
. Питаха ме колко мляко пие, като чуха че изпива по 4-5 бутилки само дето не ме убиха " а не може по 2 и другото да са сокчета и водя", аз се опитвам да им обесня, че той и вода пие около 100 гр., ама тази жена много държеше сок да пие. Имали проблем да пие мляко, нали расте детето 
В България дори не ги искат често.
, и докато купувах всички шумяха/, нямаме горен чаршаф, защото става на топка.
. Ние елоупнахме в Невада, що сръдни бяха от двата комплекта родители, хем направихме и сватба после
.
Ако искаш още нещо - още една опашка. И не можеш да платиш без да оставиш цялото си име и телефонен номер. Ай сиктир, както казваше дядо ми.
.Аз се бях подготвила с тон снимки за всеки случай но ето факт......
. Сыс сыпруга ми тыкмо напвахме след като Изабел тыкмо се беше кротнала......на 14 етаж в хотел в ЛА, сыбуждам се от някакыв шум и си мисля че някой от хаускипинга ни е влязыл в стаята докато спим