ПСИХОЛОГ ЛОГОПЕД ОТ ПЛОВДИВ

• 38 415
  • 44
  •   1
Отговори
# 15
  • София, в офиса
Здрасти Бим Бам, не чакай малката принцеса да стане на 5, действайте сега, защото ше ви бъде по-лесно. Ако откажат да ви вземат ела да ти покажа как се прави, ама този път си предвиди време не само за кафе  bouquet Hug

# 16
  • София / Пловдив
... ама този път си предвиди време не само за кафе  bouquet Hug

Hug  Hug  Hug

# 17
Ами да ти кажа добрите логопеди  работят срещу 15-20 лева за занятие. Ние посещаваме , освен индивидуалните, и групови занимания в "Мечо Пух"- цената им е 6 лв. за астрономичен час, но не се борим с "Р"-то, а с много повече неща. Simple Smile

# 18
В Логопедични центрове "С-Иввена" се правят много добри отстъпки за дългосрочните терапии, имат и месечни пакети с отстъпка. Занималнята им за деца с речеви затруднения е в малки групи и цената за един астрономически час е 5 лв. Simple Smile

# 19
  • Пловдив
"С-Ивеена" (Ивелина Стаменова), "Мечо Пух" (Петя Христева) и Павлина Манолова-Колева (психодиспансер и др.) са затрупани с работа и за тях е почти цялото инфо в нета за логопед в Пловдив. Чудно ми е друг логопед и специален педагог в Пловдив няма ли? И ако има кои са и къде са?

# 20
Има ги, но винаги става с хора, от човек на човек, а и добрите са малко, да си кажем истината, от логопед до логопед има разлика, и като си съберат определен брой деца с които работят, не приемат вече. Ето и нашата логопедка е така, казва, че групата й е пълна, графика е запълнен и няма физическата възможност да приема още деца. Защото тя работи добре и за по-дълъг период от време, не за 45 мин.

За психолог, А. Петкова - УМБАЛ "Св. Георги"/бившето ВМИ/ - Детска клиника
Пловдив

психолог, логопед - пак в двора на УМБАЛ "Св. Георги"/бившето ВМИ/ до, по-точно след Детска клиника в съседната сграда има център за деца с ментални заболявания

логопед, психолог има в психодиспансера в Пловдив

логопед, психолог има и в СДГ Елица Пловдив

логопед, психолог /частен кабинет/има също и на бул. "В. Априлов" , до МТел, срещу ІІ РПУ

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 11:54 от Rossoneri

# 21
    ние ходихме в Сивена.
 Мария която от 3,4 месzа я няма е супер. Сега бяхме при Ива с уговорка 3а двойна терапия. След посе6тения от 1 месец само, сьс смс ни сьоб6ти 4е нямало да я има 1,2 месеца. ужьс а може6е да си 3аминем или и3об6то да не идваме 3а терапия.(от Австрия) Много непрофесионално според мен.  Това 3а мен е игра с хората. Другото което не ми харесва е 4е се дават 4асове само на тях както им е удобно.
   Да правят се отстьпки и цените са достьпни,но когато не си лоялен кьм пациентите си няма 3на4ение.Ивке не се 3асягай (ако 4ете6),но е така.

# 22
   А м/у др тьрся серио3ен логопед немски като допьлнителна квалификаzия. Важно ми е да 3нае е3ика минимум на ниво С2. Пьк ако е с немска филология о6те по добре. Като 6те се први тераия и на бьлгарски.

# 23
    ние ходихме в Сивена.
 Мария която от 3,4 месzа я няма е супер. Сега бяхме при Ива с уговорка 3а двойна терапия. След посе6тения от 1 месец само, сьс смс ни сьоб6ти 4е нямало да я има 1,2 месеца. ужьс а може6е да си 3аминем или и3об6то да не идваме 3а терапия.(от Австрия) Много непрофесионално според мен.  Това 3а мен е игра с хората. Другото което не ми харесва е 4е се дават 4асове само на тях както им е удобно.
   Да правят се отстьпки и цените са достьпни,но когато не си лоялен кьм пациентите си няма 3на4ение.Ивке не се 3асягай (ако 4ете6),но е така.

kosara_33,

Хубаво е когато пишете в обществените пространства за впечатленията си от някой специалист и съобщавате информация за него, тя да бъде пълна. Мисля, че отсъствие поради сериозни здравословни причини, които Вие много добре знаете, малко трудно може да бъде наречено "непрофесионално" и "игра с хората". Относно часовете - те се дават според това кога и какви свободни часове има, а не според това как ни е удобно. Много добре знаете, че въпреки претрупания ни график, се стараем винаги да дадем удобен час на всеки родител, до колкото това ни е възможно. Няма как часове, които са заети от деца, дошли за терапия преди вас, да Ви се предложат, само и само на Вас да Ви е удобно. Също знаете, че въпреки непланираното ми отсъствие, което, повярвайте ми, за мен е най-малко приятно, проявихме гъвкавост и Ви се предложиха нови терапевти, за да не бъде терапията прекъсвана. Съжалявам за немския, но малко са логопедите, които могат да Ви водят терапията на немски, докато отсъствам - аз лично такива не познавам, иначе веднага бих Ви препоръчала лично.
Не разбирам как след всичките ми усилия да бъдете доволна и информирана за състоянието на детето Ви и какво би било най-добро в терапията в неговия случай (отделяла съм и от личното си време, за да Ви давам безплатни извънредни консултации извън кабинетни условия,ангажирала съм се да Ви помагам и извън логопедичните нужди на сина Ви, като търсене на координати на детски градини, в които да го запишете, давала съм Ви материали за домашна терапия и всичко, което съм счела за неоходимо, със и без това да ми влиза в професионалните задължения), можете да напишете, че отношението ни е "непрофесионално" и си играем с хората???
Искам да Ви задам и още един въпрос, който в важен за мен: Защо в такъв случай продължавате и до ден-днешен да водите детето си в Центъра? Както знаете, тук, във форума можете да намерите координати на още много други колеги-специалисти, които може би ако нямат нещастието да са в болнични, ще бъдат оценени като префесионалисти.

# 24
   Wodia go 3a6toto we4e mu biaha dostatu4ni promenite poslednite mesezi.-1 i 2-3a6toto v Trakia mi e udobno, i su6toto taka 3 -Miglena raboti dobre.
   Da-dade ni materiali,raboti6 mnogo dobre,Sami te haresa,no towa ne 3na4i 4e ne si 3naela kakwo ti predstoi.Dostatu4no dobre sum 3apo3nata s to3i problem i ei hop taka ne e tolkowa neplanirano.
O6te ot Awstria kogato ugowariahme 4e 6te idwa moje6e o6te togawa da mi kaje6 kakwo ima6 predwid.
   Towa we4e e minalo.,na men su6to mi mina. I mislia 4e forumite sa 3a towa -3a da spodelim opit. Ne sum i3lugala 3a ni6to.
  Kakto i da e. Uspeh na wsi4ki.

# 25
kosara33,

До средата на февруари тази година далеч не съм знаела какво ми предстои, а и не мисля, че тук е мястото, където да занимаваме хората с нещо толкова лично като моите здравословни проблеми и как, и кога са възникнали. Достатъчно е, че те бяха налице и това не може да даде повод на един здравомислещ и разумен човек да обвини друг такъв в непрофесионализъм. Точно това е нещото, което ме възмути и накара въобще да пиша по този повод.
Ще Ви помоля за в бъдеще ако решите да се информирате за моето състояние,това да бъде лично. Благодаря!

# 26
Има възможност и за безплатен логопед.Към всеки район на Пловдив има такива.Септември месец правят обследвания в дет. градини и училища.В район "Север" логопедът работи в у-ще "Христо Ботев", казва се Людмила Епитропова, много е добра.Работи с деца от 5 до 10 години.Освен това съществува Ресурсен Център, в който също има логопед.Намира се до училището за слепи.Правят обследване на детето и ако е необходимо дават възможност детето да работи с логопед, психолог, ресурсен учител и така нататъка.Дано да съм ви полезна. Използвала съм услугите и на психоложката Ани Петкова и съм доволна , но в момента не и знам координатите, иначе е много добра, но се плаща.Успех, майчета Grinning  bouquet

# 27
  • София / Пловдив
Има възможност и за безплатен логопед.Към всеки район на Пловдив има такива.Септември месец правят обследвания в дет. градини и училища......

Ха, трета година ги чакам да направят обследване в градината  Rolling Eyes

# 28
  • Пловдив
Има възможност и за безплатен логопед.Към всеки район на Пловдив има такива.Септември месец правят обследвания в дет. градини и училища......

Ха, трета година ги чакам да направят обследване в градината  Rolling Eyes
bim_bam, на нас ни казаха, че логопед идвал в трета група. Ще видим обаче, ще питам на родителската среща.

# 29
  • Пловдив
И в нашата градина не се е вясвал логопед никога! Гаранция.

Общи условия

Активация на акаунт