Новата 20.06. - 26.06.05

• 8 305
  • 180
  •   1
Отговори
# 60
Абе те тия неща ги пият за щяло и нещяло,без консултация с лекар...както и да е,мерси все пак Heart EyesЩе измисля нещо Rolling Eyes

# 61
Стефани, аз съм ги пила, не те съветвам. Стари са и наистина можеш да си разбъркаш хормоните.

# 62
Мерси Тити Sad Сега намерих и една тема дето се коментира същото лекарство,казват че за един път пиене нищо няма да стане,но не ми се ще да пробвам Confused Уф:(

# 63
е просто не си взимай Примолут Нор. Настина питай гинеколога си. А в аптеките има достатъчно вече лекарства от ново поколение.
И между другото от смяната на климата е много възможно сам да ти се измести цикълът.

# 64
Стеф,
за намаляване на кръвотечението препоръчвам Калции и Фосфор(така пише и на опаковката). Но това е след като ти дойде Naughty на първия ден х 1 таблетка.
На мен ми намалява дължината на цикъла, но не го пия всеки месец естествено, само 1-2 месеца, защото бях със супер обилно кръвотечение , направо ужас ....в банята ...няма да ти разправям каква касапница беше Cry

# 65
Настина питай гинеколога си. А в аптеките има достатъчно вече лекарства от ново поколение.
И между другото от смяната на климата е много възможно сам да ти се измести цикълът.

За момента си нямам гинеколог  Sunglasses
Искаш да кажеш че има лекарства с този ефект,но от ново поколение? Трябва да попитам наистина,досега не ми се е налагало,но сега...А на климата не мога да разчитам,защото последните месеци ми е точен като часовник,и в деня на тръгването ни трябва да ми дойде.А аз изобщо не искам това да става,така че и фосфор няма да ми помогне Rolling Eyes Всъщност,сетих се кое е най-ефективното лекарство в случая- EFP newsm32 Embarassed

# 66
Ето ме и мен, аз какво ви писах само дето го направих тоя скапан тест разбира се че е отрицателен,сега или утре или вдруги ден съм на лекар ама при друг гинеколог,е това е от мен иначе ме обземат едни такива кризисни моменти незнам продължава яко да си ме боли кръста сигурно вече си и втълпявам newsm78

# 67
Течение имаш ли още? А лелката да намеква че ще идва? Ако имаше нещо Дея,щеше да си покаже теста...не се притеснявай Wink

# 68
Ами аз си знам,че няма нищо просто се и чудих за какво да го правя тоя тест да имам течение,но си продължава да си е кафяво,абе побъркана работа съм аз да свършва и да ходя  на доктор че ще откача най накрая,а ако знаете колко съм раздразнителна малииии ужас съм #2gunfire #Cussing out

# 69
  • Sofia
... да свършва и да ходя  на доктор че ще откача най накрая...

Дея , само не разбирам , защо чакаш да свърши течението , за да идеш на лекар ?!  Shocked 
Точно докато го имаш е важно да идеш , а не после да го описваш .
Мое мнение де !  Simple Smile

# 70
... да свършва и да ходя  на доктор че ще откача най накрая...

Дея , само не разбирам , защо чакаш да свърши течението , за да идеш на лекар ?!  Shocked 
Точно докато го имаш е важно да идеш , а не после да го описваш .
Мое мнение де !  Simple Smile
Е това чаках някой да ми каже права си да мила отивам още утре.Благодаря! Heart EyesАми притеснявах се да ходя така с течението.Утре ще пиша какво е станало още  от сутринта пътувам за Сливен.Аз като ги метнах тея доктори нищо чудно да опра и до София

# 71
Ама то всички те чакахме да идеш на лекар Sunglasses Не си и помисляй да отлагаш. А от течението хич не се притеснявай-на лекарите не йм прави впечатление WinkУтре да кажеш как е минало.Стискам ти палци  Praynig

# 72
  • Sofia
Абе Деа , знам те аз защо не идваш в Сф , да не ти дърпам ушите !
И утре да не ни оставиш да се пържим , нали !
Айде дано ни зарадваш или ако не - поне да не е нищо съществено !  Heart Eyes

Момичетаааа , някой  за превод от руски ?! newsm78

Последна редакция: вт, 21 юни 2005, 23:56 от Morena

# 73
Абе Деа , знам те аз защо не идваш в Сф , да не ти дърпам ушите !
И утре да не ни оставиш да се пържим , нали !
Айде дано ни зарадваш или ако не - поне да не е нищо съществено !  Heart Eyes
newsm78
Хихихи щом ти ще ми дърпаш ушите с удоволствие Heart Eyes Mr. Green
Ами да надявам се вече нещо съществено да започна ако има проблем и да попадна вече най накрая на добър доктор!Разбира се ,че като се върна от доктор ще докладвам,ама едва ли ще има радостни вести той теста беше категоричен.  bouquet
Дай материала да се пробвам за превод нали  наполовина съм рускиня и половин македонка Mr. Green

# 74
  • Стара Загора
Добро утро девойки Heart Eyes
За дърпане на ушите на Дея и аз съм кандидатка Mr. GreenСтискам палци лудо Ленче за положителен тест...време ти е Peace
СТеф пила съм тоя промолит нор ама идея си нямам как беше....това беше в далечните години като бях студентка и беше пак заради морето...ех това море Flutter Но поддържам мнението на тити....само консултация с лекар....да не объркаме нещо Naughty

Общи условия

Активация на акаунт