Новата 20.06. - 26.06.05

• 8 317
  • 180
  •   1
Отговори
# 135
Приятни емоции са лекът, който ти трябва, Дейчо! Като в ученическите години - купони, разходки, кафета с приятелки, дискотеки и плажове... И да забравиш за известно време, че искаш да станеш мама.

# 136
  • София
Дея, и аз допреди 2 дни бях в твоето настроение, обвинявах се, бях се отчаяла, обаче я се огледай...има толкова хубави неща в живота, на които да се радваш Grinning А пък си и толкова млада! Явно в момента ти трябва разнообразие и откъсване за известно време от ежедневната среда. Хващай Коцето за ръчичка и отивайте някъде newsm41  grinning039 Сигурна съм, че промяната ще ти се отрази добре!
Какичка, идваааам! И после какво ще се черпоим за добре свършената работа? Wink

# 137
Ха добър ви ден и от мен аз днес съм в супер настроение  newsm68 въпреки гадното време на вън снощи се продъни да вали и днес май няма да пропусне, но хубавото е, че остават само шест часа до уикенда coolcool и нали сме младоженци с мъжо ще се отдадем на   car003 и после  newsm41, а пък след товаааааааа мммммммм на  luvbed и двамата имаме нужда че в последно време са ни изпушили батериите от работа с пълна сила важи луд умора нема само се поти.

# 138
Какичка, идваааам! И после какво ще се черпоим за добре свършената работа? Wink
Е иска ли питане - с биричка, разбира се Simple Smile.
 beer beer3 beer2 cheers
Дея, мила, явно всички минаваме през такъв етап.  EmbarassedИ аз ревах 3 дни като магаре newsm45  по-миналата седмица, много ми беше мъчно, но сега вече гледам да не мисля толкова. Просто си казвам, че няма случайни неща, и щом съдбата така е решила, значи не е сега правилния момент за бебе. Rolling Eyes

# 139
  • Варна
Ха дубрютру и от мен, сладурки!

Седя си, чакам си лелята, че май пак ще се довтаса  Sad  и около мен кипи бурна работа. Хора, бюлетини, комисии, обяснения и такива ми ти работа - нали утре има избори. Пък аз съм в едно кметство, та затова.

Иначе нищо интересно цяла седмица около мен. Чакам си лелката на 27-ми и очудващо  Shocked този път изобщо не ме болят гърдите.
Това е от мен. Лек ден ви желая и не забравяйте, че днес е ПЕТЪК. /нищо, че утре съм дежурна на работа заради изборите/

# 140
Хей Джия и аз я чакам гадната лелка на 27-ми ха дано да ни пропусне този път  Praynig,а какво ще кажеш? не е лошо като идея само дано и лелката мисли така.

# 141
Здрастии и от мен!Радвам се че Леа е добре вече и лошото настроение се е изпарило,на Дея искам да кажа и аз да на се дава на лоши мисли и да си сложи розовите очила,пък и всички ние-живота е наистина хубав-Дарилка-поздрави и на теб-мене продължават да си ме болят гърдите и това е,а вчера ми излизаше нещо като вода от зърната newsm78-това пък какво е newsm78Весел уикенд пожелавам на всички и ви прегръщам,а и да не забравя да поздравя тези,които имат повод да празнуват-днес е Еньов ден-НЕ СЕ ПЕРЕ  bouquet

# 142
Добро утро и от мен момичета!!! Joy
Както вече писах , ще си имаме бебче и нещо май ме обзело шубето. Thinking
И така съм се притеснила даже не мога да мисля за работа пък какво ли да мисля за кой да гласувам. no
Надявам се да мине скоро това иначе незнам. Embarassed

# 143
  • София
Бейби, я успокой топката Wink Само хубави новини около тебе, а ти се притесняваш! Нали прегледа мина добре? Бебчето има нужда майка му да е спокойна и да мисли положително Grinning Я се усмихвай бързо и казвай МАРШ на лошите и притеснителни мисли!

# 144
Здравейте, момичета!!!!
Аз съм нова за тук, но в Биберон ме познават.
Радвам се, че ви има - с вас денят ми е много по-ведър, неангажиращ и проблемите около бебеправенето ми изглеждат по - мънички.
Пожелавам ви много приятен петък!
А който е на работа като мен - покажете на всички че обичате шефа си! С две думи - спрете работа:)

Успех на всички и много прегръдки!

# 145
  • София-Лозен
А който е на работа като мен - покажете на всички че обичате шефа си! С две думи - спрете работа:)
Ей Ирче, много добро изказване, хареса ми! Много ми се ще и аз да заобичам шефа, но уви, няма как да стане! Ще си бачкаме в несвяст цял ден и това си е!  typeuu comp03

Бейби, само положителни мисли и усмихви от тук натакък, чу ли! Никакви притеснения и излишни страхове!

Джия и Марги, и аз се включвам към вашия отбор на чакащите! Хич не ми се ще да я чакам, ама като чели е по-добре вече да идва, че да гледаме с надежда към следващия месец!

Последна редакция: пт, 24 юни 2005, 13:39 от Tedi_Nikolova

# 146
  • София
Ирче, присъединявам се към твоя отбор - на обичащите шефа си! В момента нищоправя Grinning И добре дошла при нас! Но не се задържай дълго! Дано бързо ти се усмихне щастието!

# 147
Ами аз си нямам шеф, но непречи да заобичам шефката на мъжо ей сега ще го  tantrumзаврънкам   runningmoresmileда си забягва от работа и да се захващаме с по интересните занимания. txtloves

# 148
Здравейте момичета, от толкова време не съм се включвала, че надали много от вас ме знаят дори. Специални позрдави и целувки на Теди Николва  Hug
Даже не съм ви чела много обстойно - нямах много време особено последния месец   Blush, но основните новини ги знам, за част от които се радвам много (за двете чертички най-вече  Heart Eyes) а за някои ми е мъчно (няма да пояснявам, защото всички ги знаете по-добре от мен  Embarassed).
Исках само да ви кажа здрасти, да ви дам малко топли усмивки и се надявам, че ще мога да започна да пиша по-често отново.
Аз за сега освен с нова 'къща' и лекарства нямам с какво да се похваля - да се надяваме, че скоро ще има.

Честито на всички за празниците им отминали наскоро (рожденни дни, годишнини, две чертички  Party)

# 149
  • София-Лозен
Ая, Слънчице, добре дошла отново!  love001 newsm51
Хайде влизай в темата за срещата другата седмица и да видя, че си се включила в списъка, задължително! newsm53
Имаш с много неща да се хвалиш и искам да ги чуя на живо!
Изпращам ти много много целувки! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  Kiss  Kiss

Общи условия

Активация на акаунт