Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 43

  • 33 738
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
  • Мнения: 389
krisps  разкошна е тортата smile3501

# 106
  • Бургас
  • Мнения: 1 919
От няколко дни не съм влизала и днес се порадвах на много нови красоти!
Кактуса, панера с кучето, мечо пух и приятели, цици, пък и домашните бързи тортички   bouquet
Страхотни сте момичета   bouquet

# 107
  • Сливен
  • Мнения: 307
Момичета, благодаря за милите думи  bouquet  bouquet, снимки имам но в къщи, сега малкия е болен и като се прибера едва ли ще успея да кача повече в албума, но ще направя нещо по хубаво, ще ви дам линка от където си откраднах идеята, да си призная без бой - идеята не е моя, а на друг човек, има страхотни произведения, сами ще видите де, а от мен включване със снимки, евентуално утре. http://cakesbyanitha.blogspot.com/2008/07/pooh-bear-cakes.html - разгледайте целия блог и личната и страница, има още две торти с мечо пух. Дано те да ви помогнат повече, отколкото аз. Ако ви трябва инфо за нещо питайте, ще си призная Laughing Laughing

# 108
  • у дома
  • Мнения: 1 581
van444eeeeeeeeee, да си успявала досега да докараш карамелено покритие от белият шоколад, а? А?  Mr. Green Joy аз днес това сътворих, от първият ми опит  hahaha Joy



само да попитам нещо, после с обикновено олио разточваш, нали? не с някакво специално, знам ли  Crazy  Embarassed  Blush   Hug  bouquet

# 109
  • Мнения: 1 965
van444eeeeeeeeee, да си успявала досега да докараш карамелено покритие от белият шоколад, а? А?  Mr. Green Joy аз днес това сътворих, от първият ми опит  hahaha Joy
само да попитам нещо, после с обикновено олио разточваш, нали? не с някакво специално, знам ли  Crazy  Embarassed  Blush   Hug  bouquet
Алооооооооооооу, пропуснала съм да кажа че това си е мой патент..... Винаги повтарям: ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ КАРАМЕЛИЗИРАТЕ ШОКОЛАДА ПРИ РАЗТОПЯВАНЕТО...... ама това не значи че аз не го правя..... Joy Joy Ама признавам че такава красива топка не съм правила.... Обикновенно изчоплям карамелизираното и продължавам..... Ето, така стават грандиозните открития. Браво на теб....   Peace Peace Peace Разточвам с най-обикновенно олио - ДА!!!! Маслото лепнеееееееееее......

# 110
  • у дома
  • Мнения: 1 581
Алооооооооооооу, пропуснала съм да кажа че това си е мой патент..... Винаги повтарям: ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ КАРАМЕЛИЗИРАТЕ ШОКОЛАДА ПРИ РАЗТОПЯВАНЕТО...... ама това не значи че аз не го правя..... Joy Joy Ама признавам че такава красива топка не съм правила.... Обикновенно изчоплям карамелизираното и продължавам..... Ето, така стават грандиозните открития. Браво на теб....   Peace Peace Peace Разточвам с най-обикновенно олио - ДА!!!! Маслото лепнеееееееееее......

Mr. Green аз нищичко не изчоплих, нека си хрупа  Joy утре ще разточа, да видим как ще се държи  Thinking мерси  Hug  bouquet

# 111
  • Мнения: 1 965
Mr. Green аз нищичко не изчоплих, нека си хрупа  Joy утре ще разточа, да видим как ще се държи  Thinking мерси  Hug  bouquet
Айде, сега за любителите на карамела да разкажеш как постигна това съвършенство.......да не разказвам аз...... Joy
krisps - У-НИ-КАЛЛЛЛЛЛЛЛ-на е тортата!!!!! Поздравления от мен.......
В моя хладилник "отлежава" една бързичка "НещоКатоТорта". Някъде по-късничко тая вечер ще го залея с течна глазуркааааааа. Пресаташето ми е тук, така че ще има и снимчици за желаещите.....

# 112
  • София
  • Мнения: 618
Привет на всички Hug

След дълъг и тежък ден е удоволствие да се разтоваря в любимата си тема Heart Eyes

гледам готини цици Grinning, пухчета, стооооолчета hahaha, шоколадови домашни вкуснотий, ммммммм , страхотна калинка много красива:hug:

ако имам време утре ще ви покажа моята домашна тортичка, която замина в кофата и ще е последна. Немога да се разправям с егоистичен мъж Crossing Arms вечно мърмори и така.
Та поне ще имам удоволствието да ви гледам  chef

# 113
  • Мнения: 668
Чуднички неща - особено тези "Пух и приятели" на Krisps - Твоята е страхотна, а сайта е попадение, благодаря!   bouquet
Ina.gg -  с циците при всички случаи някой ще бъде "скандализиран"  Sunglasses Много са готини.

В моя хладилник "отлежава" една бързичка "НещоКатоТорта". Някъде по-късничко тая вечер ще го залея с течна глазуркааааааа. Пресаташето ми е тук, така че ще има и снимчици за желаещите.....
- за твоите творения винаги  Wink

И аз приключих с предизвикателството, най-после!  newsm44 Сега остава само да напиша отчета за него и пращам на Тандури. Мъжо одобри, което е много важно.
Лека ви нощ, надявам се тази нощ да си легна в прилично време.  Hug

# 114
  • Мнения: 1 965
Защо винаги когато трябва нещо да стане добре, то става...... Недобре.Както и да е. Обещанието си е обещание. С уговорката че ще ме допуснете на поправителен.
 Щерката ме заряза и ми беше доста трудничко сама. Пак една ръка не ми стигна.... Искам да съм като ШИВА - с 6 ръце..... С 4 да правя торти, с една на телефона и една на апарата......
Така!!! ЕТО и напред.  Тортата е от остатъци - то се вижда..... Купичката ме пареше яко...... а и избрах възможно най-неподходящата форма за торта...... Естествено че не можах да загладя добре...... Нищо де.... Другия път.... на равна основа....... ще се представя по-добре. Толкова от мен..... Drunk

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 23:11 от van444eto

# 115
  • Варна
  • Мнения: 252
Krisps,"Пух и приятели" са станали направо невероятни.Тъкмо и на мен ми се въртеше такава идея с Пух и приятели и някакво дръвче,та може и да ти открадна идеята най-безцеремонно Embarassed/дано не се разсърдиш/.А пък сайта е много идеен,благодаря.
Вчера реших да направя онова чудо /не знам как да го нарека крем или нещо подобно/ с киселото мляко и степчето-на Ванчето мисля че беше.Само ,че аз си го измених,вместо степче пасирах няколко парчета пъпеш ,сложих захар и един желатин.Та оставих го да стяга и когато реших да го извадя от купата и да го сложа в нещо по -представително и се чу едно "пльос" и  се поразтече и така ....Не че остана,изяде се като крем,ама моето неудовлетворение е мноого голямо.

# 116
  • Мнения: 1 353
Ама много ме надъхахте с вашите торти. Това ми е третия опит http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6677013 -първите два не са много за показване Embarassed.Май шоколадовия фондан най лесно ми се получава Crazy. Само че защо с шоколадовата глазура тортата се цепна леко на няколко места  newsm78Приемам критики и съвети всякакви Hug

# 117
  • Мнения: 1 965
Ехееееееееееееее ВЕСЕ!!! - Страхотно изпълнение. Кафяво и розовичко - уникална комбинация. Много я обичам. Дай още малко снимки...... Така като ти гледам ръбчета на изрязаните фигури и си мисля че фонданчето ти е било маааалко по-твърдичко и затова ти се е  цепнало на завойчетата. Но добре че го каза, защото аз не видях нищо подобно..... Страхотна украса.....
vanushka - К`во стана бе, Миме? Нещо не може да се разберете с тоя желатин.... Абе да не ти е прецакан самия желатин? Не може такива елементарни провали да правиш. Направо не ми се вярва..... Или не преценяваш количеството, или желатина ти е кофти. Няма друга причина......

# 118
  • Мнения: 1 353
Ванче-аз за фондана си знам грешката дето я направих (добавих и малко какао на прах и май то оплеска нещата),но за другия път ще знам  Hug.Тя глазурата на снимката още не е цепната след няколко часа се цепна(аз го замазах се ама си личи защото аз си го знам)Опитах се да направя капчици роса по листата ама чак сега гледам са се получили  WhistlingА розовото ми е останал марципан Варна (не ми се получава добре този марципан Tired)Ама ще се науча- Вие сте страхотна школа  bouquet  bouquet  bouquet

# 119
  • Варна
  • Мнения: 252
Ванче,мисля си че проблема е в моя телевизор.Май позагрях тоя път повечко желатина,до сега не съм се прецаквала така.Но човек се учи от грешките си,за другия път ще си знам.

Общи условия

Активация на акаунт