Цветя- 31

• 52 499
  • 590
  •   1
Отговори
# 120
  • На края на света !
Деси Двете палмички ги садиш направо в нещо ,защото са отскубнати ,и ги държиш засега на сянка ,папайките са 3 двете са едва поникнали ,едната става за работа ,тях не е нужно да ги местиш ,защото са много мънички и крехки ,има 3 клончета от едни храсти  тях  така съм ги бучнала ,да не е много празно ,тях може да ги сложиш във вода ,а да има и едно миниатурно коренче ахименес ,и него го премести  в друга саксийка ,това е . Peace
и гледай само да си снимала опаковката  Naughty
Таш сега ще намеря снимките ,които ми е пращал от ботаническата ,и аз имам много ,наслаждавам и се на снимките  Mr. Greenа колкото до кактусите аз много не съм им фен ,красиво цъфтят ама като малка ,имахме много и все се боцках от тях ,имахме едни с много ситни бодлички та после нямаше отърване от тях  ooooh!пък и с моя разбойник си предсавям какво ще стане   ooooh!
Добре че не живея до такова място ,иначе ще си спя в ботаническата градина  ,завиждам на хората работещи на такова място ,а да ви се изфукам там има и мои папрати Flutter

# 121
Добре, Таш,
Аз огледах твоите цветя и видях
(поне така ми се струва)
че нямаш хамедория.
Искаш ли и от нея?
От нея мога да ти извадя с коренчетата и направо да я засадиш.

# 122
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Таша има едно отчупено сакъзче светло лилаво искаш ли да ти го донеса? Освен двете обещани от по - рано мога да ти донеса листенце пиперомония. Имам тъмно лилаво (повече вишнево) сакъзче. Снощи видях, че шареният ми плекто.. вече може да се чупи от него. Ще помисля какво още има възможност за отчупване и което да издържи пътуването и ще ти пиша пак. Вие нали на 30 тръгвахте и 9 се връщахте Thinking .

От снимките добих представа за тебе, но няма да се объркаме нали ще носим цветенца с нас  Grinning.

Чаро  Hug за приноса ти към ботаническата градина.

Ние цветарките там трябва да сме с вързани ръце  Joy .

# 123
Деси приемам и хамедорея  Hug

aitep на 31 тръгваме на 9 се връщаме. А вие кога идвахте? Каквото донесеш все ще ме зарадва  Grinning

# 124
Добре,Таш имаш я. Hug
aitep,
До петък вкл.
когато ти е удобно да се срещнем да ти дам нещата за Таш?
Аз съм заета само от 2 до 3.30 следобед,понеже говоря с щерката.
После съм на разположение.

# 125
Деси малко извън темата, но как е щерката

# 126
Добре е Таш,  Hug
Връща се на 14 септември.
Малко остана.
Минала вечер й казвам да погледне за семена,грудки,
въобще някакви екзотични растения.
Тя ми обясни,че американците наблягат на храстите,чемширите
извън къщата ,тези които се гледат на двор.
В къщите нямат толкова.
Но иначе ми каза че има примерно сорт роза по 500 $ едната само.
Такова нещо като стайна градинка като в къщи мамо,няма.
Така ми каза.

# 127
Деси приемам и хамедорея  Hug

aitep на 31 тръгваме на 9 се връщаме. А вие кога идвахте? Каквото донесеш все ще ме зарадва  Grinning

На 12.08 сутринта тръгваме и по обед сме в св. Константин. Имаш ли предложения за среща? Незнам кога ще се разхождаме по Варна.

Деси аз се връщам от работа в 18 без 20 слизам от буса на спирката на механото, но на Брянска която е. Може да ми ги дадеш тогава, но също ми се иска да ти дам листенце пиперомония, а и ние чак на 12 ще тръгваме. Има време.

# 128
Аз заминавам в събота на Ст.Загора и от там на Несебър.
Ще се върна чак на 20 август.
Затова бързам да ти ги дам.
Може да се разберем за утре,ако ти е удобно.

# 129
Здравейте момичета. Чета ви редовно , но не съм писала от миналата година  . Искам да ви кажа че имате прекрасни цветя и аз много обичам цветята и имам не много голяма колекция. Имах финикова палма, която от миналата зима започна да ми жълтее и май ще я загубя. Та искам да попитам някоя от вас да не би да му се намират семена на палми та да моля да ми пратите и на мен.   bouquet

# 130
Не е често, всички ли заминавате на море Cry, ами аз кога ще отида?
Нищо де и моето време ще дойде. Таш, защо не съм видяла тази градина с плачещите върби? Аз много ги обичам.
Ето една малка част от моите снимки от Балчик http://picasaweb.google.com/ani4kap/072008, ох искам да се върна пак там.

# 131
miangelova купуваш си фурми, изяждаш ги и семките ги сееш. След някоя друга седмица ще ги поникне палмичка

ani_4ka може би не сте я обиколили цялата. То е нещо като сектор с плачещи дръвчета. Има всякакви видове

# 132
Ето една малка част от моите снимки от Балчик http://picasaweb.google.com/ani4kap/072008, ох искам да се върна пак там.

Много е красиво  Heart Eyes

# 133
ani_4ka моите бегли спомени от Балчик, че плачещите върби са на високото близко до хотелската част на градината. И наистина не може да се обиколи цялата. Ние когато ходихме таман слезем надолу и аз се обърна и видя, че нещо не съм видяла и хайде пак нагоре  Mr. Green(луд умора няма) и винаги минавахме по различен път.

miangelova за семките от фурми трябва да се въоръжиш с много търпение  Sunglasses.

Деси удобно ми е за утре, но ако ме чакаш след работа на буса няма да мога да ти дам листенцата  Sad . Ти или Албена ме канихте по едно време с бенджамин  Thinking ?

# 134
aitep ,
не се притеснявай за листенцето.
Ще го взема след морето.
За бенджамина,
и аз и Албена ти обещахме.
Утре като се видим и ти оставя нещата за Таш,
ще ти донеса клонче.
В 5 и 30 утре ще бъда на спирката на Механото (от долната страна)
и там ще те чакам докато дойдеш.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт