Шопинг мания настава, че ОКТОМВРИ наближава.

• 13 582
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета,
и аз се поизгубих малко от хоризонта ама да не ме забравите реших да напиша 2-3 реда.
За количките аз първоначално си харесах Peg Perego UNO за около 600 лв се продава http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/images/uno-tango.jpg ама чета тука в форумите че не била много маневрена и други недостатъци и май взех да се разколебавам-някой има ли някакви отзиви.
За лекцията за кърменето предния път си беше обявена като ЛЕКЦИЯ сега незнам тези отворени врати какво ще представляват ама сигурно пак ще е полезно  Peace
Аз също си изпрах дрешките, които съм купила а пък като дойде време пак ще ги пера.
Ходих на втора фетална във Фемина в петък, след като Марков ме наплаши с малкото околоплоди води. Бях при Врагалева-вече 2ри път ходя при нея и съм много много доволна-прегледа беше 1ч и 10 мин - при Марков 15 мин. Каза че наистина са на долна граница водите,но няма място за безпокойство защото бебка си расте и се развива нормално вече сме 1400 гр с 200 гр за 1 седмица сме наддали. Даже си имам снимки и от 3д незнам колко ще си прилича в действителност, но има големи очи и е голяма сладурана  Grinning

Аз от 8ми август вече не съм на работа ЮХУУУУ. След като писахте тук че болничния от август няма да повлияе на изчисленията за 9 мес болничен реших да си взема 2 седмици по-рано почивка(иначе от 22 авг. трябва да изляза)
Честито за покупките на Надето и Сисилия-Бертони според мен е една от хубавите марки-браво  Heart Eyes,
Енигма много голям вашия бебчо  Hug все така да расте.
Пуки- честита племенница   bouquet

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

Ехеййй:)

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 11:07 от SvetlI_81

# 121
manana а това въпросния израелски прах ли е? Защото ми го препоръча една приятелка, ама не запомних името  #Crazy newsm78 много хубаво мирише този прах, наистина като на бебе, затова се почудих дали е същия...
Не съм manana, но да си кажа. Да, Сано е израелският прах за пране. Аз от години ползвам омекотителя(а и разни други препарати) на тази фирма и съм много доволна. За бебо обаче омекотител няма да ползвам никакъв.
Чудя се на някои от вас, които имат сили(и особено ръце) да перат бебешките неща с домашен сапун на ръка  newsm78 Според мен няма смисъл  Peace

# 122
Еличка абсолютно същия е  Peace 1,25 кг. - 12 лв.(в Пигис) и стига за около 1,5 месеца.

# 123
Мерси много девойки  Hug  bouquet
аз понеже бях чувала само Тео бебе и си викам не може да няма и други прахове, рябва да се допитам до компетентните по въпроса Simple Smile  Wink  Hug

# 124
  • София
Здравейте, сладурки! Ей, много хубаво си поспах! Сега си пия кафенцето с вас и отивам да си разходя тумбака!
Пуки, да е жива и здрава малката кукла и много да ви радва!
За праха за пране ще си поръчам за беба Персил Сенситив да ми донесат от Германия иначе знам, че много мами са доволни от Сано! Ще изпера и изгладя нещата на беба през септември живот и здраве!
Сисилия, честити ти покупки, не си попюваш, миличка!  Wink
Енигма, твоето мъжленце си знае работата, браво на него, вече си е заел позиция! Искам и беба да се обърне ама тя изобщо не си прави труда! Приятно кафенце на двете ви със Сисилия!
SvetlI_81, браво на твоето момиченце, дано все така да бързо расте!
Вчера да ви се оплача ми се гадеше почти целият ден, не знам защо ми беше толкова лошо, просто нямах сили за нещо! Ох, мислех си, че гаденето няма да се върне  Sick

# 125
  • София
Пак аз.

И аз съм фен на параха Сано. Страхотен е за бебета и пак ще взема същия.
Тео бебе ми мирише ужасно.

Честити покупки на всички. Всичко е много хубаво и избирано с любов. Hug

Аз днес също съм свежа, защото вчера сутринта закарахме Соня на вилата при свекитата и после цял следобед мързелувах. Да избутам и тази седмица и после отиваме малко на планина на Банско.

# 126
Здравейте и от мен! След кратко отсъствие съм пак тук. Приключихме с ремонта бях на село и на гости на Враца, а сега седмица  две на работа и ще излизам отпуск. Днес ще се постарая да изчета поне тази тема. Весел ден на всички!

# 127
  • Бургас
Светли браво за момата. Hug
Рени блазе ти за Банско.Ако знаете как ми се ходи на планина чак ми се реве Weary
Трикси може да си хапнала нещо,дано да е временно неразположение Peace

# 128
Светли, Енигма браво на малчовците, че са станали толкова големи Simple Smile айде да продължават в същия дух Simple Smile
Рени айде да си починете хубаво без малката на чист въздух в планината Simple Smile
аз съм в болничен от 21-ви, имам 6 дена платена, а и шефа ми ми вика да не идвам на работа да си почивам... така че аз май от 1-ви август няма да идвам... освен няколко дни като дойде заместничката, за да я ориентирам...
нямам какво да я обучавам, само имам да й покажа кое къде е и да ми се ориентира из компютъра и файловете  Crazy

# 129
  • Бургас
Еличка шефа ти е  супер,браво на него че те пуска да си почиваш.
Моят даже иска ако мога да стоя и след като изляза в болничен.
Засега съм се съгласила,че съм ОК,но времето ще покаже.
Днес в Б-с е облачно и направо заспивам на стола.

# 130
Привет на всичкилЧестита племенница на Пуки да расте здраво и щастливо дете Hug
Честито и на всички сладурки сдобили се с нови покупки за бебките.Аз изчаквам но само да дойде началото на септември ще овършея магазините, а и тук в Пловдив още няма есенно зареждане по магазините и избора в момента е ограничен.
Тази нощ си сънувах как моята бебка ме бута с ръчичка по корема и чак и аз и я виждам с очертания на пръстчетата и си викам дай на мама ръчичка, а същевременно си казвам стой си мамо вътре още и пораствай ,мама скоро ще те хване за ръчичките като се родиш.Стана ми много мило.
Говорите за прахове и аз съм се насочила към Сано ,чувам добри отзиви.
А относно майчинството, понеже аз не работя ще взимам една година социални помощи в размер на 120 лв, много пари няма що, да ми е жив и здрав мъжа ми да ни гледа.
Относно подуване на крака и ниско кръвно досега не съм се дблъсквала с тези проблеми, дано ги избегна.Айде стига толкова ,че стана дълго.
Хубав ден на всички тумбачета Hug

# 131
sisilia, ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СЕРИОЗНИЯ ПАЗАР Simple Smile!!!!
Аз съм мързеливата мама, дето не глади (май не бях единствена).

Сушилнята ни е отделен уред, искам да кажа, че не е пералня със сушилня- просто сушилня... и суши прекрасно Wink. За това колко време ми е спестено от простиране и чакане да изсъхнат нещата- няма какво да коментирам.

Дрехите дори и без омекотител излизат оттам топли и мекички, а Данни не ми е имал абсолютно никакви проблеми с кожата, вследствие от негладене (подсеченото задниче не го броя)...

Един единствен път гладих бебешки дрешки, поради липса на друго смислено занимание, докато бях бременна с него Simple Smile... (имам и няколко изплетени неща от това време, но не ги ползвахме поради жега).

Все още не използвам омекотител за детските дрешки, защото теорията ми е, че колкото по- малко химия- по- добре.
Твърде рано ми е тук, и ме гони глад, та ви оставям Simple Smile

Сполайте!!!

# 132
За този прах Сано слушам от 3 години  newsm78 само аз ли не съм го виждала  newsm78
Иначе аз перях с Персил сенситив до година и 4-5 месеца и после минах на ариел заедно с нашите дрехи  Peace
[sfkbfk], понеже планувам сушилня за новия апартамент, би ли споделила, тя замества ли гладенето  newsm78 в смисъл има ли програми след които всичко хем е минало през високия градус, хем вида му позволява да се облича без да има нужда от гладене... все пак госпожица чакам трябва да е винаги добре изгладена и чистичка  Laughing

# 133
  • София
Гледам някои доста са напреднали с придобивките  Wink Да са ви честити!
Абе за какво пране и гладене говорите бе хора? Аз още една дрешка нямам купена. Мислехме мъжът ми през отпуската си през август да почне с покупките, но сега като ще сменяме квартирата може и с това да се окаже ангажиран. Абе незнам, тотална каша ми е. Чувствам се толкова безпомощна и само на мъжо разчитам, а на него не са му едно две неща на главата. Сега и за някакви изпити за сертификати трябва да се готви.  ooooh!
Днес не мога да уговоря никакъв оглед за квартира довечера. За офертите, които ми звучат добре не мога да уредя нищо. Почват да шикалкавят все едно пари им искам, направо незнам какво става. Другото са мизерии или на майна си райна. Уф, айде да не ви развалям настроението, че то от оплакване полза няма.

Снощи как си изкарах акъла... седим си ние и по едно време гледаме монитора се клати, вентилатора и той. Скочих, викам земетресение има. Мъжът ми вика "къде хукна, ти докато слезеш до долния етаж и то ще е приключило отдавна, камоли да излезем от сградата". И седим си ние и чакаме да свърши, а то не спира, на моменти се усилва. Установихме, че някой си е пуснал пералнята и това се получава от центрофугата  Joy Ама бая се изплаших. Ей, голям инстинкт за самосъхранение ме е погнал откакто съм бременна. Преди никакви такива неща не ме впечатляваха.

За малкото околоплодни води, мисля че е нормално на този етап да се поставят такива диагнози вече. Но щом са казали, че няма място за притеснение, значи всичко е ОК. Незнам защо имам спомен, че препоръчваха увеличен прием на вода.  newsm78

Сушилня не съм имала, но свеки казва, че всичко й излиза много смачкано и освен, че трябва да го глади и самия процес става по-труден, защото дрехата вече е изсушена в смачкано положение. Пък може и да си има някакви тънкости, за да не се получава така.

Отивам да попрегледам пак обявите и ще се навъртам и при вас от време на време.

# 134
Ето ме пак  Grinning Пийнахме кафенце със Сиската,поприказвахме и пак тук се връщаме  Grinning
Мацки да ви кажа и на мен ми се стори,че с тея кила бебока е голям, ама тея доктори нали не казват,все да ги ръчкаш - добре е,в норма и толко. Ама нали всичко е ОК другото дето се казва са подробности  Wink
Еличка за кърменето в МД е във вид на лекция.В една стая - може би учебна - се събираме,говори педиатърка ,задават се въпроси и така.Различно е от отворените врати.
Сега ще отивам нещо да хапвам и после се връщам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт