Шопинг мания настава, че ОКТОМВРИ наближава.

• 13 575
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Инче, аз от мами знам, че бебетата като цяло предпочитат повече каучуковите биберони, но има и такива дето харесват силиконовите. Общо взето трябва да се съобразим с желанията на бебчовците  Peace

# 196
Рени ние за това правиме ремонт в момента. Баткото ще го изнесем с баба му в другата стая, а бебето ще бъде при нас. Макар, че доста ще ми липсва нахилената физономия, която ме буди сутрин  Cry От друга страна не мога да възприема бебето да е в отделна стая, а и все ми се струва, че нашия батко ще трябва да има контролиран достъп до бебето, че иначе не ми се мисли за последствията  Twisted Evil

# 197
Severinka, мерси, явно трябва да му дадем и от двете да пробва и да си прецени само.

# 198
Severinka, мерси, явно трябва да му дадем и от двете да пробва и да си прецени само.

Ами, аз съм си взела по две залъгалки и два биберона за шишетата - силиконови и каучукови. Ще й давам право на избор на мъничката  Laughing

# 199
Здравейте и от мен да се запиша в тази тема ,че в предишната не можах ,то едвам смогнах да я прочета.Ние попътувахме миналата седмица ,като за последно-вече мисля да не рискувам и да предприемам повече пътешествия,защото определено не се чувствам добре след това.
Честито на дипломантките и на пазаруващите за новите придобивки,аз получих толкова много дрешки от сестра ми и от една приятелка ,че мисля засега да си купя само някои аксесоари ,защото ми се струва че и тези няма да мога да използвам всички.
Сега чакам татито да се поосвободи да сглоби легълцето и почвам да подреждам,ама като гледам ще е след 15,08 а тогава и излизам вече в отпуск и само това ще правя.
Напоследък се замислям сериозно -още не съм си избрала болница  и лекар за раждането и ми е много неспокойно,така че отивам да мисля,крайно време е да реша вече.О и за името сме още в дилема -абе имам си работа за вършене! newsm78

# 200
  • Lovech
Здравейте, момичета.
Честито дипломиране на Feel U, да си отгледаш децата и да се развиваш успешно в професията, която си избрала.
Относно праховете, аз съм купила Сано, но и Тео бебе също е добър, използвала съм и двата.
За бибероните - и с баткото съм използвала силиконов, и сега такъв съм купила.
Nedialka_81, не съм видяла новия модел на количките, ще се опитам днес, дано да е по-свободен интернета в работата. Но аз съм се спряла на Куини и Принцес, трябва само да ги видим в сгънат вид как се събират в багажника на колата, и ще решим коя от двете ще бъде.
Приятен ден, момичета! Времето се оправи, дано и настроението ви да е лятно!

# 201
Лелееее, колко много поздрави!!! Благодаря ви!
Жива, здрава - пристигнах в Добрич в ранни зори, спах 3 ч и сега съм пушка! След малко тръгвам към моите двама мъже да ги видя как са я карали в бунгалото докато ме няма...
Да се включа и аз за след родилната депресия - много важно е също да има човек възможност да излиза, дано времето ни го позволява. Почти всичките ми приятелки, родили в есенно-зимно време имаха - с различна сила, но имаха Rolling Eyes Още повече, с първо бебе е по-вероятно... Но... да се настроим оптимистично, че ще можем добре да се организираме с гледането на бебоците, че ще е хубаво времето и че ще има баби-ентустиастки, които умират да си погушкат внучето на спокойствие докато мама и тати са на кафе или разходка...

Целувам ви още веднъж и както винаги... ще бягам!   bouquet

# 202
  • София
Честито дипломиране на Фийл Ю. Това е едно голямо облекчение   Laughing
Аз пак се връщам на въпроса си за твърдостта на матрака - смятате ли, че
латексовите матраци няма да увредят детето при положение, че за бебета се
препоръчват твърди матраци?
Енигма - за защитата - при мен беше комисия от 3-ма мои преподаватели,
1 рецензент и научния ръководител.
Самата защита протече така - първо аз си казах резюмето /в рамките на 5 - 10 мин.
си казваш темата, защо си я избрала, какви методи на изследване си ползвала и до
какви изводи си стигнала/, след това рецензентът се изказва - силни и слаби страни на работата
и словесно дава насока за оценка /напр. смятам, че изследването е отлично/. Тогава комисията задава въпроси,
ако има такива, обикновено по нещата, които са дадени като слабости според резензента. Могат да дадат думата
и на научния ръководител. След това те изгноват навън и после ти съобщават оценката.
Аз бях сама на защитата и не знам ако са няколко души как е. Май се изслушват всички и после вкупом ги гонят да
ди обсъждат.
Обаче аз бих ти препоръчала да потърсш мнение на човек от твоята специалност, защото ми се стува, че си е различно
по различните университети и дори катедри. Аз завърших руска филология в СУ.
Дано съм ти била полезна  Simple Smile

# 203
Здравейте, момичета Grinning
Ели, аз съм при д-р Илиева.
Момичета, да ви попитам някоя от вас да е чувала някакви отзиви за д-р Борислав Маринов от МД newsm78 Ще съм ви много благодарна ако някоя от вас може да ми отговори Praynig
За следродилната депресия и аз смятам, че е много важно отношението на близките. И аз си спомням, че си поплаквах, като бях сама. Смятам, че всички ще се справим успешно и с това предизвикателство Naughty
Приятен ден  Party

# 204
  • София
Мале, колко сте изписалииии
Аз се вдигнах преди малко. А такива безумия сънувам  ooooh!
Много хубави покупки гледам пак сте накупили. Да са ви честити!
На тези от вас, които си обучавате заместничките искам да кажа - още малко търпение и излизате в заслужена почивка. И не се тревожете до колко са подготвени момичетата. Направили сте каквото можете за времето, което ви остава. Не можете да отговаряте за чуждия умствен багаж и способности.

# 205
Здравейте и от мен.Набързо минавам да ви видя, че отивам да чета кърмаческия форум.Относно следродилната депресия и аз се надявам да я няма ,но наистина е важно отношението на близките.Сигурно ще има такива моменти при мен ,още повече че мъжа ми е в Англия в момента и ще си идва периодично да ни вижда, така поне до пролетта, а после или той ще си дойде към БГ или аз отивам там,важното е да сме заедно.Така че аз и сега си поплаквам от време на време и ми е мъчно че го няма постоянно до мен.
Да ви попитам къде из форума имаше линкове да си сваля детски песничкия срещала съм ги някъде но сега не се сещам къде точно ooooh!
Хубав ден на всички сладурки Hug

# 206
Здравейте момичета!
Фийл Ю, честито дипломиране!
Пуки, да ти е жива и здрава племенницата! Има много хубаво име.

Мен ме е обзела една шопинг мания, само дето не мога да си избера легло. Искам да има по високи решетки, а те струват над 300? такивата. Та цял ден ровя из интернет да намеря някой хубав модел. А трябва и да побързам че някои фирми имат доставка 10 седмици Shocked.
С дрешките напредвам, и си мислех че имам вече достатъчно, но като видях вие колко имате направо се шашнах. Ще трябват още. Скоро ще покажа и моите покупки.
Имам една молба, като си пускате снимки на покупките да слагате и поне на някои неща цените, просто искам да се ориентирам как са цените в Бг. Гледах цените по online магазините ама ми се струват доста надути и се чудя има ли разлика от другите магазини. Благодаря предварително!
Майка ми вече изплете едно елече за бебчо и 2 вида чорапки и ще плете още, аз първо се опъвах ама майка ме обеди  Grinning.

Аз мисля да не гладя, ще използвам специален препарат за дезинфекциране, това вече го казах веднъж. Софко, не си само ти  Peace.
А и Персил Сензетив. Мисля да пробвам скоро и течния, а кажете какви са му предимствата, ако има такива?

Айде за сега стига пак ще се включвам.
Инче, супер  майсторка си! Я кажи от къде вземаш рецепти и идеи!

# 207
Нинче ето малко песнички:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=181089

http://www.bg-mamma.com/site/content/category/9/18/57/

Ако някой намери детски приказки да дава насам. Че ако може да се изпринтят ще е супер.

Айде аз отивам да закусвам нещо, че звяра се събуди.

# 208
  • София
Manana,  ясно. Аз пък разбрах, че ще сложите бебето и баткото заедно и се учудих. Не че е невъзможно, но все пак ще го буди нощем. И ние ще вземем бебето при нас, а Соня ще остане да си спи в нейната стая както досега. Само ще й купим ново легло. Тъкмо четях темата пусната от Tsv за това как малчовците падат от новите си легла.Но няма как, необходими са промени.

Който иска да прочете тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=247825.0
Струва ми се интересна и полезна

# 209
  Здравейте и от мен обучаваме се и нямам никакво време да чета ooooh! Радвам се че сте добре Hug

Общи условия

Активация на акаунт