Шопинг мания настава, че ОКТОМВРИ наближава.

• 13 575
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
mylili уф дано скоро ви минат мъките с апартамента...
иначе за сушилнята... зависи си от марката, от колко я пълниш.... аз при вуйчо ми в щатите преди почти 10 години съм ползвала.. тогава, за да не се намачкват много дрехите ги вадих 5 мин. преди да приключи програмата и така не бяха пресушени и нямаха нужда от гладене Simple Smile
сега брат му на приятеля ми си взеха сушилня, май са доволни не съм ги разпитвала много... само някои дрехи им "омаляха" и май някои други неща ама не си спомням вече  newsm78

# 136
Привет и от мен, момичета-кокичета Simple Smile

Заглавието на темата си е тъкмо на място - като гледам какво пазаруване се вихри.
По въпроса и аз имам какво да кажа - обзавеждането в стаята на бебка е почти готово (за сметка на това майка й и баща й нямат нщо освен една спалня без матрак Simple Smile). Купихме ето от тази детска  http://www.como.bg/bedroom/child-room/lisa-5.html леглото от снимка 2 и скрина от снимка 4. Последният е просто велик, тъй като плотът му е два пъти по-голям от стандартните кутийки и в двете посоки.
Освен това неродената госпойца се сдоби с пердета за стаята и култова торба за спане. Дрешките ни още се броят на пръсти Simple Smile но ще се пробвам тези дни да снимам.

Що се отнася до количка, аз съм се спряла на това нещо
http://www.bebemarket.eu/bm/?p=katalog&razdel=artikuli&id=5&marka=1
в червено.

На тези, които имат прилошавания, тежест в коремчето, киселини и оплаквания от такъв род Simple Smile аз да кажа, че тази сутрин повърнах над 2-3 литра! (не че съм ги мерила, но кухненската мивка се запълни дополовина) Доста се уплаших, ма кво да се прави - изглежда бедите ми в тая насока нямат край!

За срещата - като гледам много са уговорките за събота и май доста мами нямат да могат да дойдат, а пък и няма яснота колко ще продължи този "ден на отворените врати". То и аз ще чакам доставка и монтаж на мебели и съм под въпрос за следобеда. Та не знам дали не е по-добре да се пусне анкета за неделя или друг ден, удачен за повече девойки.

Поздрави на всички!

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 14:38 от Параход

# 137
Еми в момента върви анкета и не може да се пусне нова, а и Пуки я няма, тя е единствената, която може да оперира по темата...
аз дадох втори като вариант заради това в МД, ако няма да е лекция наистина няма смисъл да се съобразяваме с това и може да се пусне за неделя или други почивни дни...

# 138

Що се отнася до количка, аз съм се спряла на това нещо
http://www.bebemarket.eu/bm/?p=katalog&razdel=artikuli&id=5&marka=1
в червено.

Параход, никъде не открих цени за тази количка иначе звучи наистина страхотно и затова предполагам и цената ще е от страховитите  Thinking
Благодаря на Мили за успокоението-наистина много съм се шашнала с тези води-само за това си мисля-и аз четох за водата и пия ли пия.Сега видях за индекса на околоплодните води че е от 8 до 18 моят е 10 значи не е толкова страшно ама и аз си се успокоявам самичка

# 139
Еличка само пак да си кажа, че може да не си обърнала внимание ,че ти казвах за МД - лекция си е,в нещо като учебна зала.Една педиатърка от болницата говори.Задават се въпроси и така  Hug

# 140
И аз да се включа по темата за праха за пране. Когато Алекс беше бебе, олзвахме Сано и бяхме много доволни, сега живот и здраве пак мисля такъв прах да купувам. Иначе дрешките ги гладех до 6-7 месец изцяло, после само, тези които ще се обличат за деня.
За шопинг манията нямам какво да кажа, защото смятам, че още е рано, а и нямам кой знае какво да купувам.
Иначе за ремонти на жилищата, и на нас ни предстои местене и ремонт, но ще бъде края на август и началото на септември, сега мисля само  и единствено за предстоящата почивка, която ще започне в началото на август!!! Вече нямам никакво търпение, толкова ми е омръзнало това ежедневие...
Иначе слава богу нямам някакви сериозни неразположения, освен, че вече взе много да ми натежава корема, но това както всички знаем е нормалноSimple Smile Иначе момата е много подвижна и направо понякога ме побърква, върти се премята се блъска, рита и хич не и пука аз как се чувствам. Изглежда още и е широко и се е развихрила вътре, но няма да е за дълго. Вчера се видях с една позната, тя е в 25 седмица, аз започвам 27, но корема и на половина на моя, направо се почувствах огромна, не знам защо раста толкова много на корем, вече ме бъзикат познати да не са 2. Ама и аз си хапвам, спя си, от ни6то не се лишавам. Нали съм си в къщи, явно когато човек работи не може съвсем да се отпусне. Та май и аз ще съм от отбора на огромните мами с големите тумбаци...В крайна сметка, само да сме здрави и всичко да е наред, пък все ще се изтъркалят о6те 3 месеца.
На всички пожелавам лек и прохладен денSimple Smile

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 15:49 от DEZIRELA

# 141
  • Варна
Здравейте, работата ме е затиснала, но довечера ще вляза в час какво сте писали
Аз уж нямаше да правя повече покупки,но в обедната ме хвана дъжда и влязох естествено в детски магазин Mr. Green
Та,отразих се, тази вечер отивам на едно място, ако има развитие ще се похваля,ако не ще си затрая
Хайде лек ден
Параходчик-страхотна стая, и количката е много фешън, гледах я и много и се чудех-тук във Вн я има само в този цвят-черно/златист

За анкетата-какво се притеснявате, Пуки като дойде ще ви махне тази и ще пусне нова, после ще качи пак тази и така-не е кой знае какво

# 142
Светли81 - учудващо, но цената не е космическа, е не е и от най-ниските - около 750 лв. Като се има предвид в Бейби планет как предлагат разни безмозъчни возила за 1300-1400 лв., ми се струва разумно. В тази цена не влиза единствено столчето за кола. А както стана дума, то може да се купи и на старо, и с по-малко претенции - все пак е зима и едва ли новородено ще го возя извън центъра на София повече от два-три пъти до 6 месеца, когато пък вече минава към по-големите столчета.

Госпойцата, мисля, се двоумеше за Макси кози - това е другата количка, която харесах, на същото място, където продаваха и ABC Design (Baby Market, те и единствен вносител на АБЦ-то), за съжаление не помня името на модела. Обаче беше малко по-тежка и малко по-скъпа, иначе марката е много стабилна, още от времето на племенниците ми няма грешка (а те са тийнейджъри някои вече).

Гледам много мами разхождат Quinny. Струва ми се ужасно хайтек недоразумение, моля да ме поправите, ако греша.

# 143
Здравейте майчета,
днес пристигна първата ми покупка за бебезанчо- количката.
Все още нямам никаква представа къде физически ще сложим бебето, т.е. леглото и скринчето.Харесала съм си скринчето на "Дибо" от ДаНет.
На вас как ви прилошава от ниското кръвно?На мен от известно време ми става много зле- изведнъж отмалявам, силно се задъхвам и чак ми изтръпна лицето последния път.
Бебчо вече от две-три седмици хълца.Вашите разхълцаха ли се?

# 144
Момичета, само Ви пускам програмата на
Световната седмица на кърменето (сигурно вече сте я виждали).
Обръщам се към софиянки да видят, че на 02.08 в МД се
води ден на отворените врати, а лекция ще има на 06.08 в мола.
Просто за ориентир.

# 145
  • Бургас
Параход ха честити нови мебели.А матраче има ли към легълцето?
Покажи и перденцето на малката фръцличка.
Количката изглежда стабилна и удобна -браво за избора.
DEZIRELA   миличка аз ходя на работа ,ама това не ме спира да си похапвам и тумбака да расте,както понякога ми се струва с часове ,не с дни Mr. Green
То както казва баща ми, всичко е от яденето.

# 146
Ето го линка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=314875.0,
одеве пропуснах, съжалявам  Embarassed

# 147
  • София
Параходче, стаята за бебка е жестока!!!

Честито на всички сдобили се с колички.

Моето бебе хълца и то доста често. Първо почва да рита нещо и после се разхълцва и после се успокоява.  Mr. Green

Еличка, на почивката ще водим и малката. И то ще съм с моите родители, баба ми и детето. Мъжа ми няма да идва. Може би после ще съм за лудницата след тази семейна почивка. #Crazy

# 148
  • София
Параход детската стая изглежда много обещаващо  Peace
За столчето за  кола нали знаеш, че са до около 13кг/1г., а не до 6 месеца? Или имаше друго предвид?

Искам да питам вече раждалите мами-често ли се среща следродилната депресия? И ако може някакви съветчета да не изпаднем в подобна клопка, въпреки, че сигурно е обусловена от хормонален дисбаланс и не зависи от човешката воля!

# 149
Честито за покупките...
Енигма водят го ден на отворените врати на консултативния център за кърмене в събота, затова попитах как са го водили предния път...
Така че няма смисъл да се ходи, щом няма да е лекция и като няма да се съобразяваме с нея, можем да се срещнем друг ден щом на повечето мами 2-ри не им е удобен Simple Smile
а вие как усещате хълцането?  newsm78 аз само я усещам, че не спира да лудува и се върти навсякъде.... откъде толкоз място намери, не знам... а като почне да ме рита ниско долу и ми причернява... не мога да опиша чувството, все едно ще й се подаде крак или ръка всеки момент...
renni79 лелеееее, ама дано те глезят, а не да те натоварват Simple Smile зачисли детето на баба ти, а майка ти и баща ти да си се занимават, а теб никой да не те притеснява  Grinning Party

Общи условия

Активация на акаунт