Автоимунен тиреоидит на Хашимото (3)

• 78 109
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Момичета ,по-напред се коментираше и нуждата да се приема и FT3 (?!) освен Еутирокс/Л-тироксин.Бихте ли изказали мнението си ,про и контра   bouquet
ПП силно ме вълнува всяка възможност да подобря лечеието си .Ще съм Ви ужасно благодарна  Heart Eyes
ПП2 smurfette, би ли обяснила позицията си относно Армър  ,стана ми интерсно  Blush  bouquet

# 331
Момичета ,по-напред се коментираше и нуждата да се приема и FT3 (?!) освен Еутирокс/Л-тироксин.Бихте ли изказали мнението си ,про и контра   bouquet
ПП силно ме вълнува всяка възможност да подобря лечеието си .Ще съм Ви ужасно благодарна  Heart Eyes
ПП2 smurfette, би ли обяснила позицията си относно Армър  ,стана ми интерсно  Blush  bouquet
А, не тук армър не знам как ще намериш newsm78 не е точно позиция, просто армър е производно от сушена жлеза на прасе, а хората имат различна нужда(дозировка), но пък съдържа целия пакет хормони Ф1,Ф2,Ф3,Ф4 Ако напишеш Armor в гугъл и ще ти излезнат много статии и форуми/блогове на пациенти, където те твърдят, че след като от синтетичния хормон са преминали на Армър и нещата са се подобрили осезаемо.Щом пациентите толкова искат да върнат армър в производство и твърдят, че именно то им помага, сигурно има нещо вярно. Но пък лекарите(американските) са на друго мнение: дали продиктувано от интересите на големите компании, или от проучвания-не знам news

http://bio.hit.bg/prion.html - аталанта в началото на новата тема спомена прионите, които се съдържат и в армър. Няма еднозначен отговор, това е изводът. за един - едно е добро, за друг-друго

# 332
  • У дома
smurfette , благодаря! Точно като теб мисля и аз, но се заинатих да опитам. Понеже по-принцип малко се знае за щитовидната жлеза, каквото и да ви каже даден лекар ще е на принципа проба-грешка. Особено при Хашимото. Ендото ми каза, че това е, което усложнява нещата - антителата.

За прионите - при мен стана: мечка страх, мен не страх. В края на краищата това е все още недоказана теория. Щом маса народ, които си стриват в хаванче мозъка на умрял роднина и го изяждат, не се разболяват от болести свързани с приони, а има таки, които се разболяват...значи има и друга причина.

denik , в Армър има доста Т3 и ако при теб то е в норма, твоят лекар сигурно не би го предписал. Зависи от резултатите ти. Иначе го има и в синтетична форма, ако ти се наложи да го търсиш.

# 333
Момичета ,благодаря ви за изчерпателните отговори   bouquet
ПП въпросите ми бяха продиктувани от някакви бледи спомени ,че приемът на Фт3/4 (?) спомагал усвояването на Еутирокса/Л-тироксина  newsm78

# 334
  • ВАРНА
Т3-4.31/ реф. 1.82-4.62
ТАТ-13.18 /реф. 0-115
МАТ-5/реф 0-34.

Retayl , къде ги видя тези завишени стойности Shocked
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tSH 3.98 при реф. граници/ 0.27-4.2 (доки каза че е доста завишено .Трябвало да е до 2.5)

ТСХ ти е в норма, но само ако целиш забременяване трябва да е около 1 или 1,5
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

прочети предните теми. има отговор на всиките ти въпроси. а защо не питаш и ендото си? понякога се чудя защо изобщо си давате парите да ходите на лекар ooooh!

# 335
Имам една молба към всички нови , които се включват:Прочетете предишните теми.Ще научите доста интересни неща.Нека напред да се обсъждат нови неща ,а да не се дъвче постоянно едно и също.Казвам го съвсем без лоши чувства.
Atalanta, успех с новата методика newsm10

# 336
  • ВАРНА
didikeh Peace Peace

# 337
  • София
Е, девойки, хайде да не сме като в другите теми.  Hug Честно казано аз съм насреща да отговарям на новичките, стига да знам отговора де....
П.С. Утре тръгваме за море, чакайте ме след седмица и стискайте палци да не е катопредното, че се върнахме по-уморени от преди "почиваката". Laughing

# 338
  • София /Абсурдистан
Простете невежеството, ама какво е Армър  newsm78
Изсушена жлеза от прасе Peace
Shocked

# 339
Мдамммм, не звучи добре Joy Но нали знаете, че прасето много прилича анатомично на човека. Има операции по присаждане на сърдечни клапи от прасе на човек, както и експерименти с други свински органи. Прасетата са първоизточници на повече от 40 лекарства (според Гугъл) Навремето и инсулинът се е извличал от прасета. Сега е синтетичен.
Ура за прасето Grinning Че и умно май било.

И на мен понякога ми е било чудно защо човек, като нещо живо го интересува, не се поогледа, не попрочете първо, а направо влиза някъде и пита да му отговорят.
Но не ми пречи да повтарям. Нали повторението било майка на знанието Wink А и предишните ни теми са доста големи, трудно се изчитат.

Сериозно - повтаряйки, ние самите си дообясняваме някои неща, припомняме забравеното или научаваме нещо ново. Така че лошо няма Peace

На Клеми да е добра почивката! Тооооо, с  деца на море...., ама понякога стават грешки, т.е. може и хубаво да изкарат Joy

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 23:08 от птица

# 340
Здравейте!
Аз съм за малко, че съм в болница и само минавам през вкъщи...

Кайли, съжалявам за бебето:((
Не губи кураж... Успех и дано следващият опит е успешен  bouquet Hug

На всички, поздрави от мен  bouquet

# 341
Здравей, Пипилоте!

Защо си в болница? Защото наближава!?

Успех!

# 342
Ами нещо такова,
а и нали си нямам много води, та ме наблюдават и още няколко неща, а и наближава.
Благодаря, дано тези дни да се случи, че не виждам смисъл да стоя там иначе:))
ПОздрави  bouquet

# 343
PIPILOTE успех и дано всичко е наред. 
А относно въпросите и на мен не ми пречи да отговарям,но в последните 20 страници отговорих 3 пъти на един и същи въпрос,а накрая дори авторката на последния не беше прочела какво съм и отговорила.Просто става досадно за всички ,които четат.

# 344
  • У дома
didikeh , благодаря   bouquet

PIPILOTE , хайде, леко!!! Чакаме новини, ама само хубави  Heart Eyes

Момичета, като лежа по гръб се задушавам, като правя упражнения, ако съм надолу с главата - пак. Сякаш съвсем ми се свива гушата  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт