Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои ампули за коса са препоръчителни за подхранване и какви странични ефекти имат?
Как мога да съхранявам остатъка от ампулите, ако не използвам всичко наведнъж?
Кои ампули против косопад са ефективни и как трябва да се използват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои ампули за коса са препоръчителни за подхранване и какви странични ефекти имат?
Много потребители във форумите препоръчват ампули като Pantesalmina, както и професионални марки на L'Oréal и Alfaparf. Отзивите относно страничните ефекти варират, но обикновено са минимални, в зависимост от индивидуалната реакция на кожата. Важно е бременните жени да се консултират с лекар, преди да използват каквито и да било козметични продукти.
-
Как мога да съхранявам остатъка от ампулите, ако не използвам всичко наведнъж?
-
Кои ампули против косопад са ефективни и как трябва да се използват?
-
Какви са впечатленията от ампулите Revalid?
-
Как да нанасям ампулките за коса Loréal Professionnel Absolut Repair?
Последно ползвах Pantesalmina, без отмиване, за подхранване. Не са лоши. Ползвала съм против косопад Vigorance (не съм сигурна за името), много ми помогнаха. На Алфапарф съм ползвала разни подхранващи- много са добри
И на Сери, не помня вече за какво, сякаш нямаха особен ефект.
май не ги откривам в интернет, може ли да пуснете линк