СЕПТЕМВРИ ще дойде ей сега и сладки бебчов

• 14 122
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
ДУ, момичета! Дано утрото е по-добро от нощта, защто тази нощ за мен бе най-влудяващата такава, откакто съм бременна.
Направо не знам какво става - такова въртене, съклет, ненамиране на място ... До лудост ме докара! Нито седнала, нито права, нито легнала се чувствах добре. Не знам адаша, кой как е строил, но при мен мъжете спаха заедно  Naughty , а аз сама на огромната спалня, която ми се стори като детско легло. Сетих се за Сончето - миналия ден като коментирахме темата с безсънието написа, че при нея всичко е започнало в първия ден на 8мия месец.  Аз от няколко дни съм в осмия...
Оплаках се.
Сега пожелавам на всички работни мами лек ден.   bouquet
И честитки за момичетата влязли в 9ти!  Hug

# 196
  • София
Оххх бяхме с мъжо на заведения и се надух като свиня!Ще се пръсна!!Само прухтя из нас!Ни да легна се трае,ни да седна,ни права!!
Асе дано си права душата!!Аз такова старание и умение влагам в другото че току виж се справя с напинянето Mr. Green
НЕ зная защо но досега не съм прочела лоша история за секциото newsm78Всичко е спокойно и мамите са щастливи и спокойни а при нормалното раждане се усеща напрежението,страданието!!Ухх от толкова четене из нета взех да откачам и да анализирам всяка написана дума! ooooh!
Исках да попитам един малко личен въпрос-правите ли още с мъжете си.... EmbarassedАз не съм от как съм бременна ама напоследък ми се струва че липсата на това нещо много ескалира и започва да ми натежава!Особено се засили чувството с порастването на корема!!Някак си некомфортно се чувствам от себе си и си мисля,че може би това би ме накарало да се почуствам отново добре в кожата си!Не че мъжо ще ми уйдиса на акъла...
Хайде аз лягам и ще се моля да заспя!!Много ми е тежко #CrazyЛека и приятна нощ
Ехее дидиди колко ти е пораснало коремчето!!!!

Относно въпросчето ти за тънката част Simple Smile се чудя защо се измъчваш?Има ли някакви докторски забрани за това?
Аз доста съм чела за желанията на бременните и наистина пише ,че в големите месеци  те се усилват,особенно след като гаденето,кисилините и всичко друго отмине.В това няма нищо лошо и опасно за бебето,ако се прави внимателно.Мене лично неправенето на секс би ме подтиснало и депресирало Naughty-бих се чувствала грозна,дебела,непривлекателна-все едно не ставам за нищо друго освен за разплод #2gunfire
При мене желанията изобщо не са спирали, а при мъжа ми малко са намалели,защото  трябвало да пазим бебето newsm78 и затова малко сме разредили контактите.Иначе за моя радост той много ми се радва и казва,че съм секси с това коремче.
Така,че младо момиче не се измъчвайте-няма смисъл в това NaughtyИ до 2 дена ще чакам да напишеш дали сте действали по въпроса Hug

# 197
Стеф, тя Мирката си пише, за да се допотисне Wink
Щото тя желание си има, ама мъжът й не иска Peace И това, което си писала много точно сигурно описва и нейните чувства Rolling Eyes

Ирини, душа, наистина като се влезе в осмия и почва едно... абе много странно е - ни рак, ни риба се чувстваш. Ама ти си знаеш, де Wink Хем вече ти тежи, хем вече ставаш нетърпелива да видиш бебето, хем знаеш, че трябва още малко да постои вътре...
Според мен това общо ненамиране на място и някакъв цялостен дискомфорт се дължи точно на това, че и ние самите вече на този етап не знаем какво искаме Wink Laughing

# 198
Оххх бяхме с мъжо на заведения и се надух като свиня!Ще се пръсна!!Само прухтя из нас!Ни да легна се трае,ни да седна,ни права!!
Асе дано си права душата!!Аз такова старание и умение влагам в другото че току виж се справя с напинянето Mr. Green
НЕ зная защо но досега не съм прочела лоша история за секциото newsm78Всичко е спокойно и мамите са щастливи и спокойни а при нормалното раждане се усеща напрежението,страданието!!Ухх от толкова четене из нета взех да откачам и да анализирам всяка написана дума! ooooh!
Исках да попитам един малко личен въпрос-правите ли още с мъжете си.... EmbarassedАз не съм от как съм бременна ама напоследък ми се струва че липсата на това нещо много ескалира и започва да ми натежава!Особено се засили чувството с порастването на корема!!Някак си некомфортно се чувствам от себе си и си мисля,че може би това би ме накарало да се почуствам отново добре в кожата си!Не че мъжо ще ми уйдиса на акъла...
Хайде аз лягам и ще се моля да заспя!!Много ми е тежко #CrazyЛека и приятна нощ
Ехее дидиди колко ти е пораснало коремчето!!!!

Относно въпросчето ти за тънката част Simple Smile се чудя защо се измъчваш?Има ли някакви докторски забрани за това?
Аз доста съм чела за желанията на бременните и наистина пише ,че в големите месеци  те се усилват,особенно след като гаденето,кисилините и всичко друго отмине.В това няма нищо лошо и опасно за бебето,ако се прави внимателно.Мене лично неправенето на секс би ме подтиснало и депресирало Naughty-бих се чувствала грозна,дебела,непривлекателна-все едно не ставам за нищо друго освен за разплод #2gunfire
При мене желанията изобщо не са спирали, а при мъжа ми малко са намалели,защото  трябвало да пазим бебето newsm78 и затова малко сме разредили контактите.Иначе за моя радост той много ми се радва и казва,че съм секси с това коремче.
Така,че младо момиче не се измъчвайте-няма смисъл в това NaughtyИ до 2 дена ще чакам да напишеш дали сте действали по въпроса Hug

stefina и при нас е така, желанието при мен никога не стихва  Embarassed, но и мъжа ми се притеснява и малко сме разредили и ние, но през тези 8 месеца не сме спирали..това не бих го понесла  Laughing все пак това са нормални човешки нужди. Чудя се какво ли ще бъде след раждането, когато ще ни виждат като майки, като започнем и да кърмим...не ми се мисли..ще е нужно да сме много търпеливи..Важното момичета е да си говорите с мъжете си, нищо не си дръжте в себе си, това много помага!

# 199
Здравейте!   bouquet
Мирка,ако нямаш някакви проблеми,не виждам защо да се лишаваш от секс... Rolling Eyes Ние не сме спирали,но напоследък се чувствам много тромава и неподвижна и за това сме го разредили малко.Пък и мисля като вляза в 9месец да спираме,че първия път родих точно след едно такова изпълнение исега си имам едно на ум  Wink Получих контракции веднага след като приключихме и на другата сутрин родих ,а имах още 16 дни до термина  Confused Може просто да му е дошло време на бебето да си излиза,но аз после на доста места четох,че е много вероятно секса да предизвика раждане в последния месец  Rolling Eyes
Ааа,щях да пиша и за раждането-въпреки кошмарния ми спомен от първото раждане(връзване за леглото,епизиотимия и ужасно отношение от страна на персонала),сега съм много позитивно настроена и ИЗОБЩО не ме е страх от раждането-каквото има да става,ще стане!Но е друго,когато подходиш с повече оптимизъм и положителни емоции към процеса  Peace
Дано след месец-два всички да имаме само хубави спомени от събитието! Hug

# 200
Привет!
Аз пък доскоро нямах грам желание за секс...ама никакво бре...Мойто мъж бая стоя "на сухо" ... ама сега нещо ме хващат щръклиците Mr. Green Ма то пък вече корема така пречи на тая работа, че пак е сложна Grinning
Щях да питам нещо, ама забравих ooooh! Като се сетя ще драсна.

Сетих се навреме - здравна книжка някой ще ми иска ли покрай раждането? Моята покрай местене, женене, ремонти съм я затрила ooooh! А процедурата е да ида до Емил Марков (май там беше НЗОК) и да изкарвам някакви документи, че ми е изгубена...и после до личната лекарка....и незнам още какво ooooh! Та ако няма да ми я искат в болницата да пропусна това разкарване по жегите ми беше мисълта...който знае нещо - да помага!
Мерси!

# 201
Бръмб, класическа поза за секс при бременност са си "лъжичките" Peace Или добрата стара френска любов на 69 Mr. Green Между другото съдържанието на семенната течност спомага за отпускане и изглаждане на шийката на матката. Така че ако вземете да се чувствате много бременни накрая има старо правило - секс, сауна и чистене на прозорци - това са нещата,к оито предизвикват раждане Peace

# 202
Е лъжичките де! То това е един от много малкото варианти Simple Smile А това за семенната течност съм се образовала вече за него  Laughing То може и затова толко да ми се иска сега баш... Виж за чистенето на прозорци сега от тебе чувам за сефте  Grinning Още малко време да мине и ще го тествам и това Twisted Evil

# 203
Добро,момичета,ма много сте мили и досетливи  Heart Eyes .Благодаря zа честитките zа 9тия,аz zа мен не съм точно сигурна,но някъде между вчера и 1ви или 2ри съм в 9тия.Обаче мисля да си чакам до 28,29авг.  Wink  (кой ли пита де),просто така трябва,най удобно е на всички,по рано не ща  Crossing Arms .Утре съм на доктор,та да видим до къде сме я докарали.Нищо,че до края няма да мога съвсем да дишам.И да спя сигурно..
Иринии,тва писах и аz,от 8мия се почна това с въртенето и мравките.До тогава всичко си беше екстра..
И по тоя повод zа секса.. Rolling Eyes .Пак ли само аz съм наопаки?Преz цялото време почти не съм имала желание,не че искам да е така,ама какво да направя..А от един месец насам..направо не мога и да си помсля.Легна ли,едвам се обръщам,въzдух не стига,дискомфорт е слаба дума.Освен всичко си имам явно и някаква спирачка,сигурно zаради кървенето,което имах и двете бременности  началото,почти по едно и също време.И уж всичко се раzминава,каzват ми,че всичко е наред,но си ми остава едно такаова чувство...И на мъжът ми,горкия също явно..Чак като ви чета и се чудя,от къде тоя мерак Joy
Клипчетата не ми тръгнаха и на мен,иска май някаква регистрация  newsm78

# 204
Бръмб, класическа поза за секс при бременност са си "лъжичките" Peace Или добрата стара френска любов на 69 Mr. Green Между другото съдържанието на семенната течност спомага за отпускане и изглаждане на шийката на матката. Така че ако вземете да се чувствате много бременни накрая има старо правило - секс, сауна и чистене на прозорци - това са нещата,к оито предизвикват раждане Peace
При мен рецептата беше секс в топла вана  Wink
И......на сутринта БЕБЕ  baby_neutral

# 205
Привет!!
Приемам си поздравленията за влизането в 9тия месец,нищо ,че не съм изброена поименно Mr. GreenТака де ,от вчера с беба сме на финалната права.
Относно секса не сме го спирали,но напоследък(последният месец)малко поразредихме защото и аз като Пенелопи се чувствам тромава и тежка ConfusedДори снощи мъжо ми се присламчи ,но доки ме предупреди с влизането в 9тия да спираме секса ,че да си оставим бебчето хубаво да порастне в корема.Ама пък честно казано хич не ми се вярва да се издържи без секс...
Деси,благодаря ти ,че ми помогна без да предполагаш, мила HugВчера прочетох разказа ти за следродилната депресия и се разплаках-поне половината неща аз ги усещам още сега... SadОт няколко дни съм непоносима ,мъжо ме пита какво става ,а аз как да му обясня ,че в жена му са се надигнали егоистични чувства и че не желае да е вързана с едно бебе през целия си живот от тук нататък...Че имам усещането ,че всеки си взима от мен каквото му трябва,а мен никой не ме пита от какво се нуждая..Абе много объркано го обясних,но вчера като прочетох поста ти ,хванах мъжо за ръка,доведох го пред компа и му казах "чети-ето така се чувствам"Наревах се едно хубаво и ми олекна.Деска,благодаря ти  bouquet,с мои думи едва ли бих го изразила по-добре.И сега се надявам ,че като ме е почнало още от началото на 9ия месец ще ме пусне преди раждането Mr. Green

# 206
Някой (забравих кой Blush) беше писал, че с Виит за 5 минутки получил болезнено зачервяване newsm78.
Аз стоя по 10 минути (за дупето говоря Blush) и никакви проблеми нямам, нито зачервяване нито нищо и супер се обезкосмявам, явно кожата  ми не е от най чувствителните.

Да ви се оплача и аз, че от давна не съм Mr. Green.
Сънувам тази нощ как с мъжа ми и децата сме до близкия магазин и той някакъв нервен и ме отпраща да си ходим в къщи, но аз съм забравила нещо и се връщам и кво да видя моя мъж гледа една блонди супер слаба едрогърда и плиткоума както си ме гледа мен демек влюбено и даже мръснишки.
Хващам аз блонди за косата и почвам да я блъскам в една стена и лицето и става плоско и разбито, а в това време крещя на него.
По едно време ми хрумва да му преръфам гръкляна, та го хващам ма той един едър голям зор, а той в това време ми се извинява и ми обяснява, че не я гледал тъй... hahaha .
Аааа блонди кат я пуснах само се свлече по стената.... Joy , та се събуждам бясна и още в леглото му викам ееей и в съня си ме тормозиш и почвам да се карам, а той милия ни лук ял, ни лук мирисал се кокори на среща ми и се чуди кво става с жена му.
Ама да ви кажа токова беше реален този сън, че дори се бях разревала и кат се събудих продължих с рева, та и мойто мило опита от хормоните ми галопиращи.
В този ред на мисли момичета се ужасих как ли щях да се чувствам ако мъжа ми наистина се заглеждаше по блондита?
Каква реакция извадих си викам и то само за един поглед...утрепах жената hahaha, а на него му сръфах гръцмуля, но това сигурно е заради под съзнателната ми нужда от допълнителна доза увереност заради размерите ми напоследък и постоянното стоене в къщи, липсата на контакти с хора освен с вас... Heart Eyes.
Та по темата за депресиите първия път имах ужасна депресия, но втория бях по подготвена.Сега си мисля, че ако въведа някои мерки за поглезване и пригодя домочадието малко към нуждите си в първите седмици е възможно и да ми се размине.

П.п. Много ми се искаше да видя клипчетата на Шийла, но и на мен не ми се отварят... newsm78.

# 207
Асе, 69та хич не я виждам с тоя корем. Освен ако не сменим местата- аз отдолу той отгоре и като вметнем още едно условие мъжът ми да е двойно по-висок ,за да може да премине над корема, да завие надолу и да се справи със задачата...пак не го виждам! Simple Smile Не знам вие как се справяте..ако имаш тайни методи -казвай Simple Smile
То това вече в 8ми и 9ти месец според мен вече не може да е същото. Освен алтернативни методи, колкото да задоволим вълчия глад (ако има такъв) - да, но иначе... без 80 % от "игричките" не си е работа Simple Smile 
Мариам, аз пък с тоя крем Виит стоях и повече от 10 мин, да не казвам 15  Laughing и пак голям зор видях с махането им. До кожа си е явно наистина. Мойта трябва да е от крокодилските  Joy
Аааа, ма какъв сън само!! Ако всички бяха като теб сигурно почти нямаше да има изневери!! Щяха да се замислят повече хорицата преди да се бъркат, където не им е работата! Давай, мацка.... сънувай да ти минава! Явно си доста темпераментна! 

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 11:34 от Mona_mom

# 208
Днес явно е ден за сутрешен секс  luvbed За жалост на мен тая седмица ми беше последния  Sad Аз желание си имам и винаги съм си имала, но милото вече взе да се притеснява. И като му гледам  изплашената физиономия  #Shocked и си мисля, че е голямо мъчение за него  Sad Но пък има и други начини да сме интимни и от тях не мисля да се лишавам  Heart Eyes Мона, 69-та си действа при нас с пълна сила  Embarassed 
Честито на мамите, стъпили в деветия   bouquet Но да си траете още малко,  че има време  Peace
За спането - сега съм в друга фаза  Crazy - спи ми се като на пън  Tired Лягам си в 00-01часа и сутрин не мога да отлепя в 10.30ч.  Tired А през деня, ако се опъна на дивана и веднага заспивам  ooooh! Абе, бременна работа  Crazy

# 209
  • София
Mariam777 Joy
danip, теб специално те гледах, че си на 01.09. Докато гореизброените три грации са афиширали термини през август, макар и ненаписани в списъка горе. Ако и ти си за август, моля да бъде извинена  newsm20
Ак си си за 01.09 обаче, ще си чаках поздравите на 01.08  Simple Smile Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт