LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 834
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 105
На пловдивската митница искат ли такса?

# 106
На пловдивската митница искат ли такса?
Не, никога не са ми искали

# 107
# 108
  • Beyond the Frontiers
gns, в кой град получаваш поръчките си. Да се ориентирам по дати.

"2 achetés le 3 ème offert* " аз съм я пробвала тази оферта, слагах сутиени, различни цветове, но един номер и ми намали цената на всичките, така че крйната цена като сбор е колкото на два сутиена. Тогава даже сложих един от кодовете за prix mini -15-10 евро и още повече ми ги намали. Peace

# 109
  • София
Моля кажете с каква дума търсите анцузи? Трябва ми за момченце ръст 102,обаче намирам само 5-6 варианта с цени над 15Е. Опитвам да открия отделно долнище и горнище,които стават комплект,но и такива не намирам.

анцунг = survetement

# 110
  • София
Момичета, възползвали ли сте се от офертата "2 achetés le 3 ème offert* "

аз реших да пробвам със сутиените, но като си ги вкарам двата в кошница, там никъде на се отразява третия като подарък ...  пък направо три като вкарам в кошницата - и на трите цената им излиза... доколкото разбрах един размер трябва да са и е така, но дали трябва да са и различен модел, не мога да схвана  newsm78

.... че ми стана интересно
Трябва да са 1 номер` може различни цветове

# 111
еlku-elena, от едно градче до Пловдив съм, тук всичко се взима от пощата, като известията ги пращат до час след като са получили пратките  Wink

# 112
Някой да си има случайно пуловера или полата?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=32407096&a … documentid=321408

# 113
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Аз получих полата два пъти и не ми става.

# 114
кой номер си взе?

# 115
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

38

# 116
девойки, имам нужда от помощ. получих мейл вероятно за отказана поръчка. по цифрата разизнах,че иде реч за поръчка, направена на 10ти юли. виждам нещо, което ми говори, че ми откзват, понеже бил код /навярно това пише/. ОБАЧЕ! на този ден аз не съм изпозлвала никакъв код - поръчах 2 неща - чаршафи и сако. и понеже и двете ми бяха важни, не съм правила никакви опити за шмекеруване. в суивито няма вече информация за въпросната поръчка. снищи имаше. в отказани /долу дясно/ също няма нищо ново. до преди малко бяха напълно сигурна, че не съм ползвала код - просто бързах да пусна и да приеме поръчката. а сега вече почвам да се съмнявам и в себе си  Rolling Eyes
моля, преведете важната част от изпраения ми мейл, за да съм сигурна, че иде реч за това. моля, помагайте. и давайте акъли какво да правя от тук насетне.

ето го:
Filkova , si vous ne parvenez pas à lire cet email, vous pouvez le visualiser grâce à ce lien
 Pour être sûr(e) de recevoir tous nos emails, ajoutez laredoute@fr.redoute.com à votre carnet d'adresses
Bonjour,
Suite à un problème technique sur notre site, vous avez connu des difficultés lors de votre visite sur nos boutiques. Pour nous faire pardonner, nous vous offrons un cadeau surprise* pour toute commande.
Nous tenions à vous prouver l¿interêt que nous portons à la qualité de nos services.
Cette offre vous est PERSONNELLEMENT réservée.
Encore toutes nos excuses et à très bientôt sur laredoute.fr
Pour bénéficier de votre offre lors de votre prochaine commande rien de plus simple ! Il vous suffira de faire votre shopping sur laredoute.fr et d¿entrer le code 50423 sur la page "votre panier".
L'équipe laredoute.fr
Pour nous joindre :
par téléphone au O892 35O 35O* (*O,34 ?/mn),
par internet sur laredoute.fr, rubrique "contactez-nous"
* Pour un montant minimum d¿achat de 43.42 ? sur laredoute.fr. Offre valable une seule fois 3 semaines à partir de la date d¿envoi de cet e-mail pour toute commande passée dans les collections La Redoute Printemps Eté 2008 et Automne Hiver 2008/2009. En cas d'indisponibilité, vous recevrez un article de valeur commerciale similaire. Non cumulable avec une autre offre.
Conformément à la loi Informatique et Libertés du 06/01/1978, vous disposez d'un droit d'accès, de rectification et d'opposition aux informations vous concernant qui peut s'exercer par courrier à : La Redoute - Service Relation Client 59081 Roubaix cedex 2 en indiquant nom, prénom, adresse et n° de client.
Par notre intermédiaire, vous pouvez être amené à recevoir des propositions commerciales d'autres entreprises ou organismes, ou être informé également de nos offres par e-mail, téléphone, SMS ou par courrier. Vous demandez à recevoir nos offres commerciales. Si vous ne le souhaitez pas il suffit de nous le signaler par courrier à La Redoute.
Vous pouvez à tout moment avoir accès et changer les informations concernant vos coordonnées (adresses e-mail et courrier, changement de patronyme...) dans la rubrique "Mon compte " et gérer votre abonnement / désabonnement dans la rubrique "Mes Newsletters".
La Redoute se réserve le droit de collecter des données sur l'utilisateur, notamment par l'utilisation de cookies. La Redoute peut, pour des raisons commerciales, transmettre à un partenaire commercial l'identité et les coordonnées des utilisateurs des services. L'utilisateur est informé que ce traitement automatisé d'informations, notamment la gestion des adresses e-mail des utilisateurs, a fait l'objet d'une déclaration à la CNIL sous le numéro 599061 du 18 octobre 1998.
© 2008 - copyright La Redoute. Tous droits réservés.
Si vous souhaitez vous désabonner de la lettre d'information de La Redoute, rendez-vous sur ce lien.

# 117
majceto, С този мейл ти се извиняват за техническите проблеми в сайта и ти пращат код за подарък, който уж е персонален, ама не е , защото май повечето  от нас сме получили. Кода е за посуда.

# 118
ох, слава богу! а това касае ли по някакъв начин поръчките ми. отказана ли е? не е ли?
...
едитвам
а ако не е отказана поръчката, това че я няма в суивито ми значи ли, че вече е в митница?

# 119
ДейзиГ, аз съм 84/103 - размери. Абсурд да ми стане нали?

Общи условия

Активация на акаунт