LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 773
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 885
Здравейте, момичета. Днес се сблъсках със странен проблем. Днес сутринта си заредих картата с парички и щом се прибрах пробвах да си пусна поръчката. Да, ама не - на последната стъпка ми изписа: "Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse". Стана ми ясно, че плащането с картата е отказано, но не и на кого трябва да се обадя, защото значението на думата "hôtesse" нещо не ми се връзва в случая. И така, реших, че е нужно време, въпреки, че девойката в банката каза, че плащането се отразява веднага и пробвах пак след няколко часа - и пак същото. След няколко неуспешни опита да платя дори ми направи бутона Je valide mon panier неактивен. Забравих да спомена, че ползвах един код за пътни чанти, който се хвана само на този акаунт. И така, на някоя от Вас случвало ли й се е нещо такова? Дали са ми бамнали акаунта, заради кода или временно е блокиран, заради многократните опити да платя.? Вие имате ли в момента някакъв проблем със сайта - може би проблема е при тях? Помагайте, моля Ви!

Можеш да пробваш довечера след 19 часа като мине обработката на Борика... не би трябвало да имаш проблем  Peace

# 886
омичета искам да попитам каква е разликата между Ваучре  (Bon a`ahat) и Note d'avoir �������

# 887
привет момичета, на някой случвало ли му се е следното- поръчка от 02.07, която не е пристигнала /и почва да ме притеснява сериозно/, нне се вижда в симито, а я има в тут ме соманде. Дайте съвет, може и на ЛС

# 888
  • varna
момичета да ви препоръчам ей тези бермуди-зимни са с висока талия,аз взех зимата такива,отговарят си Peace има ги май и в черно
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-a-carreaux-taille-haute-et … 6&prodcolor=1

# 889
  • varna
привет момичета, на някой случвало ли му се е следното- поръчка от 02.07, която не е пристигнала /и почва да ме притеснява сериозно/, нне се вижда в симито, а я има в тут ме соманде. Дайте съвет, може и на ЛС
ако е от 02.07 няма за какво да се притесняваш,има още не получили от тези дати.може да дойде не само до 20 дни поръчката  а й до 2месеца Peace

# 890
  • София
veshtichka, аз го разбирам твоя френски, значи и франсетата ще се справят Simple Smile Много добре Simple Smile
Благодаря за отговорите!

15 благодаря! Ама гугъла му е майката Wink аз освен епюизе, диспонибле и още няколко думи, друго не зная Mr. Green Натаманих писъмцето, че да ми харесва как изглежда и звучи Laughing
Получих известие за пратка, сигурно е от 08.07, чакам още две от 09, и една от 10, и... Mr. Green
не се вижда в суивито сигурно защото имаш други поръчки, като количеството на артикулите е толкова, колкото могат да се поберат на страницата Peace Щом имаш в "тoutes mes commandes" значи няма проблеми Peace

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 16:10 от veshti4ka

# 891
може ли да ми дадете линк към размерите на дрехите Praynig, имах ги в отметки, но снощи компа ми се скапа и ги изгубих  #Cussing out

п.с. назад по темите имаше един към руския сайт, много удобен понеже е на славянски

bouquet

# 892
Момичета ще има ли възможност някоя от вас,която е взимала детски чорапогащници н.23/26 /или евентуално 27/30 /да измери колко е дължината  - цялата,както и от чатала до стъпалцето  Praynig

# 893
да попитам големите намаления не бяха ли август или тези които текат в момента до края на юли?

# 894
# 895
  • Пловдив
Някоя от по-опитните или френско говорящи мами,ще ми помогне ли да разбера това дали е ваучер или чек.Според мен и преводача пише хем ваучер за 16,12 хем чек по пощата за 15,16 евро?А доколкото разбирем е един артикул,който с обработката става 16,12 евро?Какно в крайна сметка мислите ще ми изпратят?

Date de remboursement    Type de remboursement    Montant du remboursement     Mode de remboursement        Commande

le 30/07/2008           Remboursement somme due          16,12 ?                                              Bon d'achat               N° 20081911237306
                                                                                                                                                                                            du 09/07/2008
le 22/07/2008            ARTICLE MANQUANT                      15,16 ?                      REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE     N° 20081911237306
                                                                                                                                                                                            du 09/07/2008

И при мен беше така , в крайна сметка получих ваучер

Благодая на Танчето за отговора.  bouquet Май последните дни масово се появиха отказани артикули.Няма ли да е по-удобно за всички ако помолим някоя френскоговореща/пишеща/ мама да постне тук един примерен текст,с който да си искаме ваучер и номера му по e-mail,вместо чек.  Praynig Мисля,че това вълнува мнозина и ще е добре Алекс1 да го сложи и в1-вия пост./някой от нас редовно го четат!/ Peace

# 896
  • София
asa, може ли линк към чаршаф и калъфка от шаренките, на които си показала плика?

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=48583667&a … documentid=504008 , а калъфки така и не открих и затова взех два големи долни чаршафа, от единя ще си ги ушия.

Mr. Green И аз така направих. Joy
Сега виждам, че в тези по-скъпите, дето си ги дала - уж от новата колекция, има възглавници, ама са по 7,90 Е едната. ooooh! Да не съм луда, аз за чаршафа дадох 3 Е, от него ще излязат две калъфки и и ще остане...

chockolina,сега се загледах, то преди и нямаше допълнителна снимка на долния чаршаф - какво сме си поръчали тогава, чаршаф на райета или бял с фигурки newsm78

# 897
  • София
прочетох първа страница, но пак нещо закъсах.
само последните 3 цифри от секюрити кода на кредитната карта ли попълвате?
каква опция да избера ако картата ми е мастеркард?

# 898
  • Sofia
момичета да ви препоръчам ей тези бермуди-зимни са с висока талия,аз взех зимата такива,отговарят си Peace има ги май и в черно
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-a-carreaux-taille-haute-et … 6&prodcolor=1

аз ги имам от зимата и много си ги харесвам

# 899
да попитам големите намаления не бяха ли август или тези които текат в момента до края на юли?

Тъкмо вече се бях притеснила, че днес никой не е питал до кога са намаленията, то пък се появи въпрос кога са  ooooh!
В момента са - до 2 август. Става въпрос за разпродажбите, които са два пъти годишно. А намаления има постоянно.

Общи условия

Активация на акаунт