LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 655
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Имам спешен въпрос.  На 09.07.08 направих поръчка в сайта и съответно си заплатих въпросната с кредитната ми карта. Бях подготвена че може и да не ми изтеглят веднага парите от картата и затова бях спокойна. Съответно на 25.07.08 си получих извлечението в което фигурираше и сумата от моята поръчка. Оказва се обаче че Ла редуте са изтеглили още веднъж същата сума на 15.07.08  и дефакто има две транзакции на еднаква стойност, от които само една е моята реална.

От банката ми блокираха картата и ми казаха че трябва да пускам жалба за изясняване на случая. Моля кажете ми на някой от Вас случвало ли се е нещо подобно. Неволна грешк ли са направили Ла Редуте или е злоупотреба с моята карта.

# 1 066
  • София
Момичета, моля ви някоя от вас, ако е поръчвала този панталон да ми помогне за размера, който трябва да си поръчам: http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-slim-active-wear.aspx?pro … tegoryid=47894838.

# 1 067
  • Перник
Момичета, може ли някой да даде р-ри на 162 от тази дудунка http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-longue.aspx?productid=324 … tegoryid=23112482
Аз съм 170 и сигурно ще ми е малка де. Помня, че тези, които имаха малки номера, казваха, че е уголемена, ама дали чак толкова, че да ми стане???
Преди няколко дни знам, че една мама пак пита, ама не видях някой да й е отговорил. Ако съм пропуснала, сори за излишното питане.

# 1 068
  • Sofia
Само да ви напомня,че Албанците не приключват на 02.08 .Ще ги има и след края на разпродажбата Peace

# 1 069
  • Перник
А дали ще направят нови попълнения при Албанците след 02.08.?

# 1 070
 mamaB, същото ми се случи с въпросния панталон от 4 Е.Вчера ми  дава каки 42 наличен, и като погледна в кошницата - няма го  #CrazyА през цялото намаление все ми го даваше наличен и все ми го ограждаше в кошницата. Та стават страни работи. Както сеоплаках вече два пъти поръчвам даден цвят, а после в суивито - излиза друг.
nadiad79 , съмнява ме. Има неща които са там откакто пазарувам -не е отдавна,но все пак....

Май няма да го имам този панталон.Сега дават и черния се е изчерпал. Ех, че ме е яд

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 15:46 от Мама_му

# 1 071
  • Бургас
Момичета, може ли някой да даде р-ри на 162 от тази дудунка http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-longue.aspx?productid=324 … tegoryid=23112482
...

Аз също питах за нея, и аз моля за размерчета на 162!

# 1 072
А иначе да кажа,че днес ми се случи странно нещо.На 27.06,се опитах да си поръчам едни гуменки на SOFT GREY ,но докато пусна поръчка ми ги изписа като изчерпани.На 1.07 ги видях налични и пак после свършиха,на 4.07 за трети път ми се случи същото.След това съм правила още няколко поръчки,гуменките все изчерпани.Днес си влизам в акаунта и в кошницата си гледам - 1 артикул,а трябва да е празна- нали снощи пуснах поръчката и се изпразни.Влизам - вътре гуменките подредени да ги поръчвам  Joy Направо напоследък такива чудни неща ми се случват.....Че сега искат да ме изнудят да ги пусна,ама не - ще бъда желязна  Mr. GreenПоне до довечера,че да си помисля  Laughing - На вас подобни неща случвали ли са се?  newsm78

абсолютно същото ми се случи с дънките на Типстер, които всички много ги хвалиха, но аз реших да ги поръчам чак след като видях колко са хубави от твоя албум  Mr. Green Три дни подред ги дебна - като ги има, нямам работещ код с хубав подарък, като ми проработи код - те изчезнат... А вчера направо бях в шах!!! Търся ги в сайта - няма ги, в два от акаунтите са заградени като липсващи, на третия пише, че са налични! След няколко часа ги проверих от първия акаунт - имаше ги, от втория (в който ми проработи кода за доставка 2 евро) - няма ги налични! Ами... паднах! Но аз упорито сменям акаунти, пробвам отново - докато накрая станаха налични навсякъде та ги пуснах и мирясах... Голямо тото... тука има, тука няма  Joy

# 1 073
  • Sofia
А дали ще направят нови попълнения при Албанците след 02.08.?
доста редовно ги попълват с различни неща,просто трябва да се следи Peace

# 1 074
Може ли да попитам - имам  една поръчка от 23.06, но още никаква вест от нея, четох някъде, че трябва да изчакам поне 6 седмици преди да се оплача, но нали по време на намаленията е още по-бавно. Та чудя се все пак, време ли е да пускам оплакване и какво точно трябва да напиша  newsm78

# 1 075
А иначе да кажа,че днес ми се случи странно нещо.На 27.06,се опитах да си поръчам едни гуменки на SOFT GREY ,но докато пусна поръчка ми ги изписа като изчерпани.На 1.07 ги видях налични и пак после свършиха,на 4.07 за трети път ми се случи същото.След това съм правила още няколко поръчки,гуменките все изчерпани.Днес си влизам в акаунта и в кошницата си гледам - 1 артикул,а трябва да е празна- нали снощи пуснах поръчката и се изпразни.Влизам - вътре гуменките подредени да ги поръчвам  Joy Направо напоследък такива чудни неща ми се случват.....Че сега искат да ме изнудят да ги пусна,ама не - ще бъда желязна  Mr. GreenПоне до довечера,че да си помисля  Laughing - На вас подобни неща случвали ли са се?  newsm78

И АЗ така ги поръчах и гледам онзи ден са ми ги отказали споръчка от 14.07 #2gunfire
абсолютно същото ми се случи с дънките на Типстер, които всички много ги хвалиха, но аз реших да ги поръчам чак след като видях колко са хубави от твоя албум  Mr. Green Три дни подред ги дебна - като ги има, нямам работещ код с хубав подарък, като ми проработи код - те изчезнат... А вчера направо бях в шах!!! Търся ги в сайта - няма ги, в два от акаунтите са заградени като липсващи, на третия пише, че са налични! След няколко часа ги проверих от първия акаунт - имаше ги, от втория (в който ми проработи кода за доставка 2 евро) - няма ги налични! Ами... паднах! Но аз упорито сменям акаунти, пробвам отново - докато накрая станаха налични навсякъде та ги пуснах и мирясах... Голямо тото... тука има, тука няма  Joy

И АЗ така ги поръчах и гледам онзи ден са ми ги отказали споръчка от 14.07

# 1 076
Stefoni  hahaha важното е ,че си успяла.Защото наистина напоследък са големи чудатостите.Аз пук въртя само 2 акаунта но поръчвам основно от единия и на мен пък ми дава различни суми за доставка и ми приема или не кодове влизайки в един и същ акаунт,в една и съща кошница през различните браузъри .Вчера преди да пусна поръчката си бях влязла в кошницата и през трите,които имам - в Опера не ми приема кода,В мозила ми го приема,но не ми намаля,а през интернет експлорера ми го приема със всичките екстри .Естествено пуснах през ИЕ,но подредени един до друг трите доста странно изглеждаха  Joy

# 1 077
Имам спешен въпрос.  На 09.07.08 направих поръчка в сайта и съответно си заплатих въпросната с кредитната ми карта. Бях подготвена че може и да не ми изтеглят веднага парите от картата и затова бях спокойна. Съответно на 25.07.08 си получих извлечението в което фигурираше и сумата от моята поръчка. Оказва се обаче че Ла редуте са изтеглили още веднъж същата сума на 15.07.08  и дефакто има две транзакции на еднаква стойност, от които само една е моята реална.

От банката ми блокираха картата и ми казаха че трябва да пускам жалба за изясняване на случая. Моля кажете ми на някой от Вас случвало ли се е нещо подобно. Неволна грешк ли са направили Ла Редуте или е злоупотреба с моята карта.

А дали е възможно на 09.07 просто да са ти блокирали сумата, а реално да са я изтеглили на 15.07  newsm78 Мен лично това ми звучи по-логично! Не вярвам Ларедут да са злоупотребили с картата ти... На мен ми се беше случило веднъж от Ягодка да ми дръпнат два пъти пари за една поръчка но доколкото си спомням до ден-два ми възстановиха обратно по картата едната сума... От банката какво и казаха - и двете суми ли са изтеглени?

# 1 078
  • Варна
Момичета, моля ви някоя от вас, ако е поръчвала този панталон да ми помогне за размера, който трябва да си поръчам: http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-slim-active-wear.aspx?pro … tegoryid=47894838.

Отговарят си на номера и са много хубави Peace

# 1 079

Най-вероятно са ти блокирани парите, ще ти ги отблокират след 45 дни ако не се лъжа Rolling Eyes
Тука имаше някой през зимата с подобен случай newsm78 450 ли беше ?

Общи условия

Активация на акаунт