LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 629
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 1 095
Може ли някой да ни помогне за жена с талия 104 и ханш 117  46 размер ли трябва да взема.Благодаря предварително.
По-скоро 50 или 52 - според таблицата.

Таблицата им въобще не си отговаря. Аз съм с 110 ханш и 44 ми е добре. Да не говорим, че дадените мерки за ханш за 44 и 46 са еднакви, ако сте забелязали и дефакто липсват няколко сантиметра.

# 1 096
Здравейте, дами - имам питанка за ваучер. Получих номера на такъв, но не трябвало да използвам он-лайн, докато не съм получела този по пощата, защото последния щял да се анулира така - това вярно ли е и как се процедира в такива случаи.
Благодаря.
Аз лично си получих ваучера по нормалната поща, след като си получих и поръчката заплатена с него.  Peace
Но не са ми писали,че ще се анулира ако го използвам преди да получа този по пощата  newsm78

anira можеш да погледнеш тук и тук.Тези скоро бяха обсъждани.Аз лично имам в другата разцветка/синьо/ и много си ги харесвам

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 16:50 от mamaB

# 1 097
  • В Голямото село
Може ли някой да ни помогне за жена с талия 104 и ханш 117  46 размер ли трябва да взема.Благодаря предварително.
Аз един път взех една нощница 50 номер но беше огромна за това сега се чудя някой ако има с подобни размери нека сподели моля.

за талия 105 и ханш 120 си взимам само 48 номер и са ми много добре!!!

# 1 098
anira, ето този комплект чаршафи чакам аз  Peace Предполагам, че са хубави, както и останалите, които имам  Heart Eyes

# 1 099
  • София
Минавам само, за да кажа, че взех от митницата в София пратка от 19 юли (получих известието на 29 юли!). Доволна съм от всичко - 4 мъжки пижами, плетени балеринки на Мелоу йелоу от албанците, разни неща от кръглите цени. Сега всичко е в пералнята.
Продължавам да чакам поръчки от 2, 9, 10 юли.
И аз се побърках. Чакам колет от 10.07, а току що се обзаведох с един от 18.07, а междинните ги няма  newsm78 За първи път ми идва нещо на митница за 10 дена  #Crazy

# 1 100
И АЗ така ги поръчах и гледам онзи ден са ми ги отказали споръчка от 14.07

ние с тебе пак ли еднакви работи си поръчваме  Joy кога ли ще се срещнем на улицата облечени като близначки  Mr. Green

много неприятно, че са ги отказали... да ти кажа, мина ми през ума, че си е бъг в системата и може би наистина са свършили, но щеше да ме я яд повече ако не бях пробвала...

# 1 101
  • Варна
Благодаря, mamaB - да, така ми беше обяснено в тяхното писмо.

# 1 102
Вижте сега, все пак работим с Бг Пощи. На предишните намаления - зимните, точно от там идваше забавянето. Колетите ни явно са наблъскани по складовете им и чакат да ги обработят, а в пощите не бързат за никъде Laughing
Чакам от 12.07 за пощата, от тогава както виждам има получени поръчки, та явно принципа на вадене от склада е случаен Hug 

# 1 103
  • У дома
kaloqnis2007
  bouquet

# 1 104
mamaВ и вечеПетя,благодаря ви,тези на раенцето,които чакаш вечеПетя и на мен много ми харесват,само ме притеснява,че долния чаршаф е с ластик,а пък моята спалня е с нестандартни размери,дали няма нормален долен чаршаф,да не съм го видяла newsm78

# 1 105
mamaВ и вечеПетя,благодаря ви,тези на раенцето,които чакаш вечеПетя и на мен много ми харесват,само ме притеснява,че долния чаршаф е с ластик,а пък моята спалня е с нестандартни размери,дали няма нормален долен чаршаф,да не съм го видяла newsm78

Сигурна съм, че имаше преди, но сега не го откривам  newsm78

# 1 106

Сигурна съм, че имаше преди, но сега не го откривам  newsm78
anira Би могла да го окомплектоваш с едноцветен в някой от цветовете,които има в райетата.Просто като идея  Blush

# 1 107
Току-що взех от пощата коженото сако с рисунката от 25 евро.
Ако не са пускани снимки, ще го снимам.
Марката е тази http://www.ventcouvert.com/

# 1 108
Може ли някой да ни помогне за жена с талия 104 и ханш 117  46 размер ли трябва да взема.Благодаря предварително.
Аз един път взех една нощница 50 номер но беше огромна за това сега се чудя някой ако има с подобни размери нека сподели моля.
46 ,може би 48,но не и 50.

# 1 109

anira Би могла да го окомплектоваш с едноцветен в някой от цветовете,които има в райетата.Просто като идея  Blush
Да,сетих се и аз за това,ама май ще взема да поръчам от  първия,който показах Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт