Звездни компромати - 28 част

• 51 032
  • 507
  •   1
Отговори
# 390
Тая статияза Мария, дето искала да си маха имплантите преди да роди е направо абсурдна. Най-малкото, което е, че тя не може да се подлага на операция докато е бременна, оперативни интервенции се правят само ако е крайно наложително защото опасностите за полода са много големи. Пълно безумие е някой да вярва на подобна щуротия..Но явно има и такива хора  Tired

# 391
Цитат
Батко му на Лоренцо стана ли му татко?

Онзи ден Софка беше дала интервю за Нощен труд в което казва,че отлагат сватбата заради Петърчо-бившият и татко на Дачко и Лоренцо.Петър казал на Дачо,че няма да му проговори цял живот ако се оженят,но нищо чудно да ги е заплашил като първият път,че ще се самоубие.Така,че Софка няма да се жени изобщо.Роклята щяла да я пази за булката на Лоренцо.На въпроса дали ще роди от Дачо тя отговаря,че няма как да стане с тези панаири ,които прави бившият й.
Абе с две думи хубава работа ама циганска.

# 392
Що не го освидетелстват и готово?

# 393
Следи от сълзи и Преслава са като сестри.

# 394
   Peace

# 395
Що не го освидетелстват и готово?
Абе честно казано аз като я гледам Софчето май не й се жени много много и лудоста на Петърчо и идва екстра.

# 396
  • русе
Ами не, отново са я отложили.  Mr. Green Четох го някъде тези дни.

Май стана като в онази песен на Нелина - Ще се женя, няма да се женя! Ще съм булка, няма да съм булка!  Joy
Рових се в гугъла да намеря нещо, но не открих нищо. Но пък попаднах на ето тези снимки / сори, ако са пускани вече /
: Десислава, Пак Десислава, Бони, Софи и Устата

# 397

И аз това си помислих, като видях онзи ден темата и в Клюкарника.

# 398
Току що даваха СлеДи оТ СълЗи по Планета ТВ във дневника на турнето от гр.Кърджали.
За пропусналите моля ЦЪК
Вярно, че това е СлеДи оТ СълЗи ..... Thinking
На мен ли само Преслава ми изглежда леко пияна Rolling Eyes

# 399
....
На мен ли само Преслава ми изглежда леко пияна Rolling Eyes

Е, сега, може просто да е опиянена от срещите си с феновете.  Laughing

# 400
# 401
Цитат
Батко му на Лоренцо стана ли му татко?

Онзи ден Софка беше дала интервю за Нощен труд в което казва,че отлагат сватбата заради Петърчо-бившият и татко на Дачко и Лоренцо.Петър казал на Дачо,че няма да му проговори цял живот ако се оженят,но нищо чудно да ги е заплашил като първият път,че ще се самоубие.Така,че Софка няма да се жени изобщо.Роклята щяла да я пази за булката на Лоренцо.На въпроса дали ще роди от Дачо тя отговаря,че няма как да стане с тези панаири ,които прави бившият й.
Абе с две думи хубава работа ама циганска.

e, нали точно Петърчо щеше да им става кум  Crazy

# 402
Katie Holmes  с нова прическа и кофти облекло... Sick

Jessica Simpson май не е за тези панталонки  Whistling

Julia Roberts - Хубавата жена е станала прекалено безлична  Stop

Jamie Lynn на разходка с бебето

Mnady Moore  Sick

Paris Hilton странен поглед, странно червило ... Thinking

Gwen Stefani към края на втората си бременност  Crazy

# 403
Paris има лещи май.

# 404
Може би !!!
Иначе на мен ми се видя леко разногледа и погледът й е някак разконцентриран ..  Party

Общи условия

Активация на акаунт