83ма призрака в немските кнайпи. Йохохо и бутилка шнапс!

• 15 246
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
  • в сърцето на един мъж...
Аааа, Лисо, с никой не се състезавам Laughing Мойто си беше юбарашунг от всекъде Joy
Лаленце, близнаци нема как, ама квото дойде, не връщам поръчки Laughing

# 136
  • Немция
Някой знае ли защо, въпреки че имам вече няколко публикации, не ми се изписват на аватара?
 В профила ми са запеметени, но не и като обща бройка. Crossing Arms-тоест показва 0 брой публикации.
Странна работа. Rolling Eyes

# 137
Някой знае ли защо, въпреки че имам вече няколко публикации, не ми се изписват на аватара?
 В профила ми са запеметени, но не и като обща бройка. Crossing Arms-тоест показва 0 брой публикации.
Странна работа. Rolling Eyes
Всички отчетни теми не отчитат брой публикации. Тази също е такава. Wink

# 138
Хайде, аз се наработих! А как ми се пие бира! Откакто мернах чинията на Бибитката, все едни студени халби ми се привиждат Thinking. Някой да се жертва за мен!

Гея, да ти е честито! Лека и безпроблемна до края!

Честито и на пушачите! От днес можете да си чадите на воля в кръчмици и дискотечици /за по-големите още не е ясно/.

Бибитка, имаш ли впечатления от проф. Икен? От другия семестър е асоцииран преподавател към нашия факултет и съм любопитна за преки впечатления. Ако ги споделиш, може и да не те бъзикам с Боно вече, иначе - тормоз с оценки! Mr. Green

# 139
  • Немция
Мерси много, Вечернице ! Hug

Лиске, добре заварила! Наздраве и на теб! newsm26

# 140
  • Немция
Mишке, няма как да споделя преки впечатления от този професор, тъй като нито го знам, нито съм го чувала  Sunglasses... Аз бях към факултет(на бълг. казано) към това FHS, който нямаше общо с този господин Икен. Май тормоза с Боно продължава, а? Wink

Що за новости са това с пушачите? Я раздуй, Мишке, ама с подробности! Naughty

# 141
Гея, разтуптя ми се сърцето! Честито! Дядо Боже да е с теб! Hug

Ася ме разсмя искрено със сравнението на тумбаците ни.

Риен, аз хитро си снимам корема, ами ако се обърна и щракна малко по-надолу... Mr. Green

Познавам само един българин, който след завършване тук и писане на дипломна в САЩ успя да се продаде за 50 хил. годишно, като това не беше краят - след 6 месеца поиска увеличение от 4 хил. Mr. Green Дадоха му го.
Сега се бори, въпреки публично смъмряне, да ходи в 10ч. на работа. Мисля, че и там ще успее. Mr. Green
За отпуските му няма да ви споменавам. Laughing

Серди, страхотен аватар! А Малик колко е пораснал само! Пу-пу! Красавец!

Бибитке, добре си бръмнала тук! Впускай се  и в "Дом и семейство" ако искаш да трупаш публикации. Laughing
Скари-мари не ми се наплюнчва устата от тях. Виж кухен-мухен...

О! Като казах кухен. Днес правих черешов и Bienenstich да си подсладим живота, па се смилих и над колежките, та и на тях им светна пред очите.  Laughing
Така е, всичко друго ми се прави, само не да си върша работата. Mr. Green

Аз пък знам къде му е един от имотите на Боно. На-на-на-на-на-на!

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 17:40 от Мамунката

# 142
Бибитка, ето ти малко инфо за госпожата.  Wink Снимката е страшнА, но иначе е изключително мила и чаровна, плюс голям мозък, разбира се.

А ето тук  за пушачите, радвайте се и се веселете. Единственото предимство за мен е, че като родя и отида на дискотека, вече няма да дишам отвратителния коктейл от пот и парфюмчета - тютюневият дим е доказал своята сила на такива места Mr. Green

Иначе тормозът продължава.

# 143
Някой да се жертва за мен!

От мен да мине Mr. Green. Наздраве.

# 144
Муни, аз пък ядох и пих в Кухнята там Mr. Green. Скоро обаче на мястото на хотела ще дойде ето това, явно Боно не крие парите в дюшека

Мерси, Сърфи. Знаех, че си приятел.

# 145
Аz пък zнам къде му е друг имот  Mr. Green

# 146
  • Немция
Боно не си губи времето, както гледам.

Мишке, ставало дума за жена, значи(ха,ха Grinning). Това е доказателство, че хабер си нямам коя е тя. Виждала съм и с по-сурово излъчване от нея... Замислих се над това, че нито една от моите професорки нямаха деца( а не бяха от младите). Мъж може би да, но дечица-нъц. Явно са се отдали страстно на кариерата и са застанали с/у идеята да станат майки един ден. Rolling Eyes

Тези нововъведения с пушачите не спряха ooooh!. Колкото повече изключения има, толкова повече се заобикалят правилата. Аз специално не съм забелязала на повечето места(като кафенета,барове) да се забранява пушенето-може би само по ресторантите се спазва забраната... Thinking

# 147
  • в сърцето на един мъж...
Мацки, имам един такъв въпрос - трябва да ходим на сватба у немско. Чак два месеца след като сме получили поканата, забелязахме, че на нея има три символа - подарък, букет и плик. Букета и подаръка са задраскани, оставен е само плика. Това, каквото си мисля ли е? Трябва да даваме пари ли? И колко е стандартната сума, която е прието да се дава в такива случаи, че не сме наясно??? Много ще съм благодарна за помощта! Hug

# 148
Добър вечер,
отдавна само чета,нещо ме домърzява да пиша..
Обаче сега не можах да се сдържа.Гея,не zнам колко се дават по сватби тука,но тихичко,ама радостно честито  Peace ,zа новинката.Тихичко,щото каzа,че имаш някакви проблеми,но стискам палци всичко да мине и едно zдраво момиченце на финала.Или каквото Господ даде..
Бравос,едни ще раждаме скоро,но има веднага zасъпили смяната  Wink
Добре дошла,Бибитке
Както каzва Деzита,доста сме вече наоколо..А ти какво 3 мес.в БГто,а?Ако пък кажеш,че си и някъде от морето,ще събудиш много силни садистични чувства у мен.
Сиу,честито zа курса,ще те питам на лични zа него,че живо ме интересува..
Друго нещо щях да пиша,ама zабравих  newsm78 май на някой нещо да честитя..Оф..
Айде лека zа сега от мен,пък като се сетя..

# 149
Това, каквото си мисля ли е?

Ъхъ. Стандартна сума няма - от повечето двойки на нашата сватба най-често получавахме 100 евро. Ние също даваме по толкова. ако са ни по-близки и повече може Wink.

Общи условия

Активация на акаунт