® E-bay - тема 13

• 50 248
  • 863
  •   1
Отговори
# 120
Зи да
ще ви покажа и аз ставам за премиер и ще поема политическа отговорност за твоите чипици ако стане нещо. Разбира се нито финансова нито някаква друга

# 121
A, така- Ду, президент!  Wink

# 122
  • някъде там
на 22 платих прословутата преса.На 24 продавача беше изчезнал и аз му писах.Той ми отговори на 26 че е пратил пресата.Аз платих експресна доставка от 2-5 роботни дни.Той ми писа ,че ще дойде от 5-7 работни дни.Е... още няма нищо.Междувременно писах на Пей Пал и пуснах диспут.Та... въпроса ми е кога се ескалира диспута към Пей Пал? Той там още не е отговорил,а аз се съмнявам ,че ще го направи. Rolling Eyes
Гадното е че не е за мен пресата.Човека плати за по-бърза доставка, а то какво стана ooooh!
Някокви идеи?

# 123
ескалирай веднага

# 124
  • някъде там
Durango  bouquet

# 125
Ауууууууу срамота,никой ли не купува?

Аз продължавам да купувам обувки.... днес още 2 чифта, вече се крия от мъжа ми да не разбере колко нови имам  Rolling Eyes

# 126
Здравейте искам да ви помоля за малко помощ говорих с едно момиче в един италиански сайт и ми каза че в  еbay мога да намеря филма R.I.S. Delitti Imperfetti на двд и да си го купя но аз немога да го намеря ще ви бъда много благодарна ако ми помогнете

# 127
  • Sofia
Ауууууууу срамота,никой ли не купува?

Аз продължавам да купувам обувки.... днес още 2 чифта, вече се крия от мъжа ми да не разбере колко нови имам  Rolling Eyes
хихихи hahaha и аз,ама искам и от себе си да се скрия,че съвестта започва да ме гризе Embarassed

# 128
хихихи hahaha и аз,ама искам и от себе си да се скрия,че съвестта започва да ме гризе Embarassed
Не мога да се спра, болест ми е вече...
Набелязала съм още 4 чифта  Blush
В БГ винаги ми е било проблем да си харесам модел, а тук има такова изобилие от прекрасни обувки, на смешни цени...
Ето последните 2 покупки (и двете са Nine West), с другите ще се похваля като ги спечеля Wink

и .... боти, не знам защо реших че трябва да ги купя боти посред лято  ooooh!

# 129
# 130
  • На черешата

Mr. Green Joy Joy Joy Хайде на село,да изколим патките и кокошките. ooooh!
  Луди хора,ейййййй.

# 131

Пише, че могат да се използват за вуду и други от сорта Sick

Здравейте искам да ви помоля за малко помощ говорих с едно момиче в един италиански сайт и ми каза че в  еbay мога да намеря филма R.I.S. Delitti Imperfetti на двд и да си го купя но аз немога да го намеря ще ви бъда много благодарна ако ми помогнете

Защо не го потърсиш в някой торент  и да си го изтеглиш съвсем безплатно. С италианския и.бей сме на Вие, не знам кой ще ти помогне

# 132

Mr. Green Joy Joy Joy Хайде на село,да изколим патките и кокошките. ooooh!
  Луди хора,ейййййй.

Mr. Green Twisted EvilЕй народа е тотално изтрещел  #Crazy Joy Joy Joy

Crossing ArmsАз идвам да ближа рани и се оглеждам за нови покупки,че вчера ми беше супер неуспешен ден ooooh! Tired-след една голяма редутска пратка,от която само нещата за мен съм си улучила Embarassed и едни ибески панталони от щатите за чаавето дето са му тесни ooooh!Взех ги 14 номер от детско-юнощеската номерация ама...нъцнаправо не знам към коя категория да го причислявам-сега дебна страшен анцунг на адидас за у-ще ама как да рискувам пак с тоя р-р Tired

# 133
Тук провери  newsm78

# 134
New: Without Tags  Blush Mr. Green Fendi spy bag

Общи условия

Активация на акаунт