® E-bay - тема 13

• 50 330
  • 863
  •   1
Отговори
# 675
Моля, обяснете ми как става този номер:
цената е 0.99$ , решавам да наддавам и давам мах бид 5$ , връщайки се на стоката виждам, че настоящия бид е 5.5$ и аз не съм най-високия бидер. Давам 6$ и отново така, настоящия стана 6.5$ и пак на някой друг , а аз въобще не съм отразена. Това снайпер ли е или по някакаъв начин продавача си го задава за да си вдига цената, защото същата стока от неговите листвани я има и на цена 26$ и на 39$  #Crazy И дали ако аз заложа снайпер ще успея да я спечеля на разумна цена?

# 676
Понякога продавача си залага минимална цена , на която може да се продаде, но ти не я виждаш, може и затова така да ти показва.

# 677
от Щатите е шипинга  и е 80долара весто 30-40$
Ибей нищо не може да направи относно цените на шипинга, все пак изборът дали ще купуваш е твой, никой не те кара, ако ти се вижда прекалено скъпо.
Иначе завишените цени за шипинг са просто начин да се докара някаква печалба Peace

# 678
  • някъде
Ибей нищо не може да направи относно цените на шипинга, все пак изборът дали ще купуваш е твой, никой не те кара, ако ти се вижда прекалено скъпо.
Иначе завишените цени за шипинг са просто начин да се докара някаква печалба Peace
Не е точно така.Ако е очеизвадно завишен,може да сигнализираш на ибей и те да вземат мерки.Скоро беше обсъждано.

# 679
  • Варна
цената е 0.99$ , решавам да наддавам и давам мах бид 5$ , връщайки се на стоката виждам, че настоящия бид е 5.5$ и аз не съм най-високия бидер. Давам 6$ и отново така, настоящия стана 6.5$ и пак на някой друг , а аз въобще не съм отразена. Това снайпер ли е или по някакаъв начин продавача си го задава за да си вдига цената, защото същата стока от неговите листвани я има и на цена 26$ и на 39$  #Crazy И дали ако аз заложа снайпер ще успея да я спечеля на разумна цена?

Някой е заложил своя максимална цена преди теб/не продавача/ и автоматично те надбидва.
Снайпера залага когато го настроиш, обикновено в последните секунди, той не залага преди това време без значение какво се случва с цената. Ако накрая цената е по-висока от заложената от теб, снайпера ти въобще няма да може да заложи. Ако не - ще заложи и ако няма друг играещ със снайпер или автоматично наддаване задали твоята или по-висока от твоята цена преди теб - печелиш.
 ooooh!дано разбра нещо.

# 680
  • Русе

Кликни на show automatic bids и ще се видиш.

# 681
  • Русе

chocha , каква ще бъде доставката - Priority или First ?

# 682
  • някъде там
Някой напред в темите беше давал един продавач на парфюми с доставка до БГ.Може ли едно линкче пак  Hug

# 683
О , разбрах. Благодаря! Логично. Просто аз давам цена под максималната на първия бидер ooooh!
maiche, a къде е тази опция show automatic bids ? Не я виждам  Shocked

И друго да попитам  Crazy Вчера и аз спечелих едни Heelys , предварително питах колко ще  е шипинга и продавача ми отговори , че ще ми таксува реална цена, без някакаво оскъпяване, каза че вероятно около 30,10$ ще излезе и че след търга ще се разберем. От вчера обаче го чакам да ми даде крайна цена за да платя, а от него никакъв отговор на молбата за тотал. Чудя се да го чакам ли да ми даде цена или да вкарам приблизителната ,която той ми е дал? Иначе е със 100%-тен фийдбак ( за над 3000 продажби)

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 14:45 от alabalaxx

# 684
Хора, ще се побъркам. Спечелих страхотно ПДА в Ибей още в неделя, още е мога да го платя, защото чакам Пей Пал да ми потвърдят картата, а уж за два-три дни ставаше дума  #2gunfire
Писах им писмо да питам какво става-глас в пустиня  Crazy Има ли ограничение каква карта мога да регистрирам в Пей Пал-моята е дебитна на Алианц и ако това е причината, нямали някой регистриран във Варна в ПейПал да дам парите в кеш, да му преведем пари на немеца, че вече пишман станах 100 пъти, да не говорим за него....... Международният банков превод по сметка струва 17 евро, с Уестърн Юниен е 15евро  #Crazy (на мен доставката ми до България е 17 евро) и ми обясниха, че трябвало да имам открита еврова сметка в съответната банка, защото ей така да им дам пари в кеш и да искам да ги преведа не ставало

# 685
какво е ПДА  Embarassed

# 686
Джобен компютър,  като електронен бележник ще го използвам, става дума за превеждането на 150лв,  които аз ще дам немедлено-просто казвате къде да се срещнем, идвам с лаптопа-превеждаме парите, плащам  Laughing

# 687
Разбрах те, мила, ама не съм от Варна.
Ти ходи ли до банката да питаш за кода ?

# 688
Че там ли трябва да ида?

# 689
Ами казват, че излизал и в интернет банкирането, ама я отиди ти там. Впрочем , ти регистрира ли си картата в Пей пал ? Кода ти трябва за да плащаш суми над 100 лв май newsm78
Моята е дебитна Виза Електрон на Райфайзен

Общи условия

Активация на акаунт