Гърция - 12

• 28 096
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря за отзивчивоста,много се радвам че ви има. newsm18

# 151
Момичета къде се изгубихте всички??? Rolling Eyes
Как сте? Аз да ви се похваля започнах да захранвам малката и до сега каквото съм и дала всичко яде /макар и понякога да прави някоя физиономия като го опита/ и за сега всичко и понася.

# 152
  • загубено
igi_toneva,браво на госпожицата Simple Smile
дано все така се храни добре .

Лили,какво стана с теб?

# 153
Здравейте!
Ками, добре съм, благодаря! След седмица ще дойде мъжа ми да ни вземе, щеше да дойде днес, но колега го изпреварил с отпуската. Той чакаше до последно какво ще стане с моите изследвания и не знаеше дали ще се наложи да остана, за щастие всичко е наред с мен. Книжката я взех още миналия месец и сме готови да се връщаме.
Пишете вие как сте, като се върнем ще се видим да поиграят децата  Heart Eyes
Поздрави на всички, сезонът е към края и дано всеки намери време да разкаже как е!   bouquet

# 154
Честито тогава /за книжката/. Безаварийно шофиране!!!! За какви изследвания става дума, че аз май съм пропуснала нещо!
Ние пак ще си ходим в Бг, че имам държавен изпит да вземам за да завърша окончателно!
Иначе лятото ходихме за 5-6 дни във Варна, 2 на Хисаря и малко в Хасково.

# 155
Igi, благодаря ти! Ходих тук по лекари, не че са по-добри, но поне ходя сама и не занимавам мъжа ми. Ходих на мамолог, гинеколог, вече всичко е добре, но мамологът ми каза, че имам гуша. Посетих ендокринолог и за щастие всичко е наред и в норми. Simple Smile

# 156
Привет Hug
Лилянчо радвам се,че всичко е наред с теб love001
И аз в сряда заминавам за Бг,подготвям багажи ,подаръци,ще останем 2 седмици.
Да се пазите  Hug

# 157
  • загубено
Привет и от мен Hug

Лили,честита книжка Hug
Безпроблемно шофиране.
Радвам се че си добре със здравето. Hug
Как разбра мамолога за гушата newsm78
Обади се като се приберете и ще се разберем да се видим.
Целувки за дребосъка Hug

igi_toneva,успех на теб на изпита.

mery_79,весело изкарване в родината.

За нас почивката свърши.
Ходихме до Варна,до Априлци и то времето отлетя.
Знаете как е,когато си сред близки и ти е хубаво времето минава неусетно.

Лек ден на всички  bouquet
Целувки за малките сладури и сладурани Hug

# 158

igi_toneva,успех на теб на изпита.

Благодаря!

Радвам се че си добре със здравето. Hug
Как разбра мамолога за гушата newsm78
Наистина е хубаво да можеш да отидеш сам и да не се налага да разчиташ на някого. Те не че тука са великите специалисти! По- добри са от нашите в много отношения, но ме дразни факта че се мислят за велики и че едва ли не в България още не сме чували за това какво е медицина. Поне аз от доста тукашни останах с такова впечетление! Може и да греша!

mery_79,весело изкарване в родината.

# 159

На новите шофьори, честито.
igi_toneva, успех на изпита и от мен. И като го вземеш очакваме подобаваща почерпка newsm44 newsm44

Както навсякъде и тук има лекари и лекари. Не, не мисля, че са по-добри. Просто имат по-добра техника и апаратура, консумативи. Сега, докато бях в България, ми се наложи да отива на свиждане на моя близка в Пирогов. Не ми се говори. От гледна точка на хигиената - под всякаква критика. В коридора на етажа, нещо разбивали, мазотили, така оставено. И това е отделение, дето лежат оперирани...Иначе персонал, като лекари и сестри - перфектен.

Това, което не възприемам на тукашните лекари е, че за щяло и нещяло - фрас антибиотик, лекарства. Никога не предлагат изпитаните илачи на нар медицина. И ако им кажа, че ги прилагам гледат ме като изоглавена. Аз и за това не казвам де. Прилагам си ги.

# 160

Както навсякъде и тук има лекари и лекари. Не, не мисля, че са по-добри. Просто имат по-добра техника и апаратура, консумативи. Сега, докато бях в България, ми се наложи да отива на свиждане на моя близка в Пирогов. Не ми се говори. От гледна точка на хигиената - под всякаква критика. В коридора на етажа, нещо разбивали, мазотили, така оставено. И това е отделение, дето лежат оперирани...Иначе персонал, като лекари и сестри - перфектен.

Това, което не възприемам на тукашните лекари е, че за щяло и нещяло - фрас антибиотик, лекарства. Никога не предлагат изпитаните илачи на нар медицина. И ако им кажа, че ги прилагам гледат ме като изоглавена. Аз и за това не казвам де. Прилагам си ги.

Съгласна съм с теб че имат по - добра апаратура и условия за практикуване, но и аз си тача бабешките илачи, а и не ми харесва завишеното им самочувствие

# 161
  • загубено
veselinap го е казала добре

Както навсякъде и тук има лекари и лекари.

Аз имам здравословен проблем,и ходя често на лекари.
Имам впечатление че старите лекари май-са по добри newsm78
Не обобщавам,но останах с това впечатление.
Срещала съм доста лекари завършили в Бг,ами не знам ама май са си купували дипломите.
Дано всички сте в добро здраве и не ви се налага да ходите по лекари Hug

# 162
igi tonevaуспех на изпита и дано малката никога не ти създава ядове с храненето. feeding
Лилянчочестито книжка!Нека шофирането бъде за теб винаги приятно и безпроблемно.Хубаво е че всичко със здравето ти е ОК. smile3501
Mery 79приятно прекарване и поздрави на родното черноморие. help
Мама Кот сърце ти желая бързо оздравяване. newsm10

Момичета започнахте ли работа(които работите де)?Бързо ли се адаптирахте след отпуските?

# 163
zdraweite momi4eta
tai kato sam nowa tuk se 4udeh ima li niakoi koito da jiwee blizo do ili w kawala

# 164
Здравейте! Има ли между вас мами , които са на остров Крит?

Общи условия

Активация на акаунт