LaRedoute - кодове - 7

• 33 029
  • 501
  •   1
Отговори
# 240
  • Beyond the Frontiers
Имам въпрос за кодовете за -15 евро при prix mini .- дали е персонален, в смисъл получили ли сте го на имейла, или действа и при други. Оставам с впечатление, че е персонален. Cry да знам да го мъча ли или да чакам друг подобен код Shocked

# 241
  • Перник
Нито един код не работи при мен, дори и тези, които са ми изпратени персонално.  smile3514 smile3515 newsm61 smile3511

# 242
Имам въпрос за кодовете за -15 евро при prix mini .- дали е персонален, в смисъл получили ли сте го на имейла, или действа и при други. Оставам с впечатление, че е персонален. Cry да знам да го мъча ли или да чакам друг подобен код Shocked
И аз щях да питам същото, въпреки че вчера при мен действаше.

# 243
  • София

Според мен са персонални.....действат само на акаунта, на който съм ги получила  Peace

# 244
здравейте изкам да ви попитам като получавате колетите си от последния един месец на фактурите имате ли изпратени кодове,защото  аз досега съм получила 2 колета от както е намалението и нямам нито един изпратен код на фактурата  newsm78

# 245
здравейте изкам да ви попитам като получавате колетите си от последния един месец на фактурите имате ли изпратени кодове,защото  аз досега съм получила 2 колета от както е намалението и нямам нито един изпратен код на фактурата  newsm78
Не, нямам кодове на фактурите.
 Сега си разрових в пощата, имам изпратен персонален 69086. Действам  Grinning

# 246
Не, нямам кодове на фактурите.
 Сега си разрових в пощата, имам изпратен персонален 69086. Действам  Grinning
за какво е този код 69086 ?

# 247
Намалява 15Е новата колекция+подарък чанта+накаква томбола за екскурзия в Париж.

Нооо, да питам, някой попълнил ли е вече бланката за играта за екскурзията? Като си напиша клиентския номер ми изписва, че не ме разпознава?  Thinking

# 248
  • в страната на абсурдите
Délai d'attente annoncé à la commande : 2 semaines-това е написано срещу всеки артикул от отказаната ми поръчка.това означава ли ,че трябва да изчакам 2 седмици,за да си направя нова?

# 249
Намалява 15Е новата колекция+подарък чанта+накаква томбола за екскурзия в Париж.

Нооо, да питам, някой попълнил ли е вече бланката за играта за екскурзията? Като си напиша клиентския номер ми изписва, че не ме разпознава?  Thinking

Томболата е само за Франция, за БГ не става за съжаление... Затова не те разпознава.

# 250
Ааа, тъй ли, защото аз попълних през мейл  Simple Smile

# 251
  • Разпиляна във въображението
Известно време се сдържах но изкарах всички кодове от 4 акаунта за новата колекция и ги почвам.  Добре че има тази тема, че да се ориентирам по-добре.  bouquet

# 252

Нито един код нямам през последните 5-6 седмици.

# 253

Нито един код нямам през последните 5-6 седмици.
значи на никой не испращат,аз си помислих че само за мен няма

# 254
  • София
Силве,пращат от време на време.На мен са ми пратили код със вчерашната поръчка,пусната на 19.07.
Забелязала съм,че при по-малки суми пращат,при-по-големи-не.Поне при мен все така става newsm78
Явно като някакъв вид стимулиране да поръчваш повече за по-големи суми Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт