LaRedoute - кодове - 7

• 33 056
  • 501
  •   1
Отговори
# 270
Miriel Сега това,което превеждам с гугъла за този код и доколкото мога да свържа несвързания превод - кода се не се отнася за тези които са с надпис nouveautés et exclusivités , намалените,ел.уредите,играчките,мултимедия,червените цени и червените страници.Явно трябва да са от новата,ненамалени,но и надписа отгоре  вече да го няма  newsm78
Както и доколкото разбирам БД ч дава ,когато след намалението останат 45 евро.
Ако някой може да го преведе - ето я офертата

# 271
  • Някъде в Европа...
Пробвах код 68993 20/55 евро и БД, но ми махна само доставката, а не намали от сумата newsm78
Всичко е от новата колекция Thinking

И на мен така... а дали 6те работи и с артикули не от новата колекция  newsm78

# 272
  • Разпиляна във въображението
сложих отново само от новата колекция но са PRIX MINI - дали оттук е проблема

Това е към офертата в превод
(1) Офертата е валидна само веднъж на 3 седмици след получаването от датата на изпращане, но само веднъж за домакинството, предлага ценни пратки се laredoute.fr Repetto, да разговаряте, без цена, вече демаркираните, новини и exclusives, малък сектор уреди, големи уреди, образ и звук, мултимедия и играчки страници червени и червени цени. Не може да бъде комбиниран с друга оферта. Чек покупката не са прехвърляни на трети и се ограничава до една единствена команда. Използването на вашия чек-пазаруването не изключва възможността за заплащане на фиксирана такса. Същото се използва частично своя проверка за пазаруване няма да парична компенсация в каквато и да е форма каквато. Намалението ще се разпределят на всеки член, както и възможност за тяхното плащане. Не е в сила в складове, близкия магазин, Minitel и Redoutel.

# 273
Ако не ми пратят жилетката няма да се ядосвам. Но какъвто съм карък ще ми я пратят нея, а не това което искав най-много  #Cussing out
И поръчки на малки стойностти коментирате - имам 3  по-малки от 20 Е и изобщо това намаление беше доста стресиращо.
Подозирам,че и на мен са ми пратили чантата с прчето плат тъй като получих известие за помалко от килограм пакетче - няма какво друго да е - един бански, една бебешка жилитка и тази чантичка

# 274
  • Beyond the Frontiers
На моята фактура има код 30481 -25% на предпочитани продукти, -20% на останалите от каталог 2008-2009, без обичайните намалени стоки PRIX MINI, prix vert, нови стоки.

# 275
На моята фактура има код 30481 -25% на предпочитани продукти, -20% на останалите от каталог 2008-2009, без обичайните намалени стоки PRIX MINI, prix vert, нови стоки.

На всички го пращат, четете малко по-нагоре де.

# 276
А някой да е гърмял с бялата чанта с бижуто,че от всички подаръци само от този имам нужда?

Днес я получих, поръчката ми беше от 19-ти.

# 277
 #Cussing outАз пък си искам жилеткатааааааааа.Тренча го пуснах със следващата поръчка,и то 40/42 -подарък за мама.За какво ми е 50/52 - нямам нужда от палатка Close
Имам 4 акаунта-чакам от 3 поръчки(на единия ще е първа),четвъртия не е пробван още.На нито един нямам кьорава оферта от близо месец  Rolling Eyes.

# 278
  • София
Вместо кафевите пътнически чанти, получих червените  Mr. Green Mr. Green Май никой не получава това, което е пускал като код.

И аз съм така. Поне е нещо което исках и не сработи  кода им при мен.

# 279
Вместо кафевите пътнически чанти, получих червените  Mr. Green Mr. Green Май никой не получава това, което е пускал като код.

И аз съм така. Поне е нещо което исках и не сработи  кода им при мен.

И аз така. Какво ще ги правя толкова червени чанти, направо нямам представа.

# 280
  • Бургас
При мен пък кодът с червените чанти не работи  #Cussing out А ги искаааам!!!  Blush
argun, ако случайно искаш новия плажен комплект (розова чанта и нещо като кърпа (може би чаршаф: http://media.snimka.bg/0229/006713105.jpg), пиши ЛС! Съгласна съм и на доплащане от моя страна.

П.П. Тео, надявам се, че ще ми прости, че използвам твоята снимка, но така е по-лесно  Mr. Green

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 12:15 от Мимита

# 281
Много си харесвам тази рокля
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3623815& … ue&ksource=-1,
 но нищо не може да я намали. Може би е от някаква специална категория?

# 282
Тази рокля не е от новата колекция и е намален с 20% prix vert, така че май няма как да ти я намали повече....

# 283
Дали мога да намаля това или понеже е prix mini няма шанс  newsm78

# 284
Тази рокля не е от новата колекция и е намален с 20% prix vert, така че май няма как да ти я намали повече....
Благодаря ти, че я погледна!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт