LaRedoute - кодове - 7

• 33 008
  • 501
  •   1
Отговори
# 405
Снощи успях да пусна поръчка с машината за хляб. Нямам търпение да пристигне.  Party

# 406
  • Перник
Току що получих това http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=37127c57282871704a ама не съм сигурна дали не е персонално. Влизам там, където пише VITE! VITE! и ми се отварят кодовете:
- за DORA - 74128
- за SPIDERMAN - 74136
Дано и при друг да проработят.  Laughing
Само някой може ли да каже при какви условия намалява 15Е и дава БД? Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 09 авг 2008, 12:03 от nadiad79

# 407
. Bon de réduction personnel non cessible a un tiers et limité a une seule commande.

Персонален е мисля.

# 408
  • Там....където всичко е възможно ....
И аз го имам на един от акаунтите LaughingКак да не поръчва човек ,кажете ooooh!
Почвам да го разочавам кода и после ще коментирам Peace
При мен още не работи,даже и на акаунта на които ми е пратен.При вас така ли е?
Грешка кода работи,но подаръка не е наличен подаръка за момиче става на въпрос.

Последна редакция: сб, 09 авг 2008, 12:18 от kras8204

# 409
  • Перник
Аз пробвах със Спайдърмен, дава ми го наличен,ама нито ми маха 15Е, нито ми дава БД. Продължавам да опитвам. Peace
Махнах всичко намалено и ми намали този http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3513386& … ue&ksource=-1 пуловер на 0Е, но не маха доставката.

# 410
  • Варна
Спайдърмен беше наличен като пробвах преди малко, а Дора - след две седмици.Реших да си поиграя с тях, да видя при какви условия намаля и дава безплатна доставка, обаче вече ми дава и за Спайдърмен, че ще е наличен след две седмици. Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 09 авг 2008, 12:26 от chockolina

# 411
  • София , Монтана
И аз ги пробвах но нищо не намалиха нито ми даде безплатна доставка.А и каталог дава.А някой може ли да ми обясни как да си поръчам каталог.

# 412
  • Перник
Сложих още една блузка за 9,99Е и ми махна доставката, но вече раничката е налична след 2 седмици. Cry

# 413
  • Пловдив
И при мен са за след 2 седмици
Иначе условията както ги разбирам, за да махне доставката иска да има остатък от 5,50. Пробвах и стана  Peace

# 414
  • Варна
Долу-горе разучих кода - намалява неща от новата колекция, без При мини, червени цени, Новоте-та и др. подобни, на зелени цени действа. Ако се сложат две неща от новата колекция в кошницата, маха доставката (може и При мини да са, но няма да ги намали). Сега остава да чакаме да се появят раничките. Кодът явно е персонален - аз съм го получила на два от акаунтите си, само там действа.

# 415
  • София
И при мен са за след 2 седмици
Иначе условията както ги разбирам, за да махне доставката иска да има остатък от 5,50. Пробвах и стана  Peace
Не, Benitta. Това 5,50 евро е ако искаш да вземеш подаръка без да правиш поръчка. Предлагат с обикновенно писмо да пратиш чек за тази сума и те ти пращат подаръка. Съмнявам се обаче да се отнася и за България.

# 416
  • Перник
Самоцитирам се, ама да кажа, че мри мен намаля при мини, само да е от новата колекция.

# 417
  • Там....където всичко е възможно ....
Долу-горе разучих кода - намалява неща от новата колекция, без При мини, червени цени, Новоте-та и др. подобни, на зелени цени действа. Ако се сложат две неща от новата колекция в кошницата, маха доставката (може и При мини да са, но няма да ги намали). Сега остава да чакаме да се появят раничките. Кодът явно е персонален - аз съм го получила на два от акаунтите си, само там действа.
На мен ми намаля и при мини PeaceДава ми безплатна доставка на два продукта на обща стоиност 15 евро,намаля ми ги до 0 и дава БД PeaceПодаръците не са налични и при мен Rolling Eyes

# 418
Моля зя съвет, какво да направя ако мисля, че са изтеглени два пъти пари за една и съща поръчка. Тази ми е първата и за това не съм запозната. Благодаря предварително!

# 419
  • Перник
Моля зя съвет, какво да направя ако мисля, че са изтеглени два пъти пари за една и съща поръчка. Тази ми е първата и за това не съм запозната. Благодаря предварително!
Питай в банката дали има такова нещо. Ако са изтеглени 2 пъти няма как да не знаят.

Общи условия

Активация на акаунт