LaRedoute - кодове - 7

• 33 168
  • 501
  •   1
Отговори
# 105
mamaB, мерси   bouquet Така пише в офертите, май ще се пуска пак поръчка  Crazy
- Те ще ни побъркат тези хора - не знам кой им твори политиката на фирмата ама наистина знаят как да ни изнудват  Joy

vesy1 -
Цитат
49417 -  при продукт на SO'HOME - напр.това  /независимо дали дълги или къси или нещо друго,но май не действа с артикули под 6-8 евро цена / + подарък кърпи и пак

penze - няма проблеми Laughing особено ако намалиш размера на буквите,че като пишеш с главни според правилата на форума е равносилно на крещене...а надявам се не ми крещиш  Grinning

# 106
момичета имаше един код който намаляваше достаката с някакви кърпи за баня или нещо такова.незнам дали се сещате.какъв беше кода и валиден ли е още

49417 -  при продукт на SO'HOME + подарък кърпи+БД . Пусках преди месец с него, сега не знам активен ли е.

# 107
На единия ми акунт действа 69086, а на другия 62952  Crazy Познайте дали не пуснах вече 1 поръчка, а сега подготвям друга на другия акаунт  Crazy Ама как да ги пропусна тези кодове  Embarassed Хубаво само от време на време четях аз тази тема за кодовете, ама що ли ми трябваше да се задълбочавам  ooooh! Картата ми ще почне да дрънчи на празно  Mr. Green

# 108
  • София
Код 62952 ми намали този анцунг на 3 евро и даде подарък чанта.

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7187319& … ue&ksource=-1

Пр мен го намаля на 0 евро,защото размер 102 е 15 евро Laughing
Хубаво кодче,а и ми е изпратено на единия акаунт Grinning

# 109
mamaB -за бувите - най- после успях да ги намаля Laughing- есествено, че не крещя,пробвах да се пооцветя малко Embarassedно  нова съм
а относно политиката  и маркетинга- невероятни са тези франсета,наблюдавам ги от месеци- с тези кодчета и  тези зарибяващи мейли- вие сте имали проблеми с нашия сайт и т.н- ето ви кодче- да си понапазарувате ПАК! ooooh!

# 110
penze - ..."ще ви махнем 15 ама я ни дайте още толкова,че да ви намалим...пък като му изтече валидността на кода може и да понамалим цената  hahaha
И въпреки това пак човек може да направи доста добри покупки с тези кодчета  Peace Ето и Ками както пише - анцунг за 0 евро,това си е почти подарък - ако я няма и доставката  Wink

# 111
mamaB - LaughingХАХАХА права си!А забеляза  ли нахалството им- имаше доста неща - аз основно детско гледам и следя-които бяха супер изгодни- напр- бермуда 4-5 евро, тези дънковите на окаоото-  след известно време разпращат по пощите с голеееми червени букви така наречените кръгли цени- и познайте! доста неща баха закръглени силно нагоре Mr. Green 

# 112
момичета - за да не сгафя пак -  да питам- В ТАЗИ ТЕМА  лида се оплача от подарък и стока или в друга

# 113
elena230479 , имам 3 пуснати с БД и това обяснява забавянето. Ужас, сега започнах да се притеснявам истински. Всчко беше за детето.  Sick

penze , тук се оплаквай от подаръците

# 114
момичета - за да не сгафя пак -  да питам- В ТАЗИ ТЕМА  лида се оплача от подарък и стока или в друга

В тази  Peace

# 115
Само да кажа, че на 19 юли пуснах код 21040 сак за пътуване в каки и бежово (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=310731.600) и системата ми го прие, но във фактурата е отбелязано, че е бил изчерпан, следват хиляди извинения и пишат, че са ми изпратили друг подарът - в случая червените чанти. Ако някой друг чака сака от този код, да знае  Peace

# 116
  • Варна
Момичета, златни сте !

# 117
ами - получих така нареченото одеало - шалте в цвят кафе smile3516 -цветът е като на бебешко аки  след спаначено пюре,за сметка на това- материята е ужясна - толковае найлоново, че като го пипнеш- скърца, : шев- все едно  съм го шила  в час по трудово обучение- мн оого се разочаровах, а на снимката е мн красиво Confused

# 118
моля ви, изчетох темата обаче не разбрах това с кой код е и какви са условията му

благодаря ви предварително  bouquet

# 119
dibijo  -
Цитат
57568 - 15/30Е от колекция есен/зима 2009 + подарък мъжки комплект
Аз май трябва да добавя упътване,че новата система с пренареждането на кодовете нещо не работи  Joy

Общи условия

Активация на акаунт