LaRedoute - кодове - 7

• 33 172
  • 501
  •   1
Отговори
# 135
Само се записвам в темата. Направихме първата си поръчка още чакам да видя какво ще получим и как, така че сме още зелени и по-скоро се ослушвам отколкото да ви помогна с кодове Sad.

# 136

chocha, малко офф, ама в Геокс у нас в момента има намаление и специално ми направи впечатление, че един дамски модел в ларедута е по-скъп от магазина с около 20-тина лева.

# 137
  • Пловдив
оффффф благородно ви завидях момичета,аз се мъчих цяла вечер с този 69507 и от двата акаунта и двата браузера нищо не захапва,а и той не ми е пратен на мен,може би затова.....  Hug сега ще се надявам нещата които харесах от новата колекция скоро да ги понамалят Simple Smile
В крайна сметка пуснах две поръчки,поне намалените неща да си пусна  Peace понеже ми захапваха само тези кодове с черната чанта,а вече чакам две поръчки с нея и тези със сосиерките та пуснах един със SoHome i една с червените сакове и розава чанта и несисер.Та искам да ви попитам,някой скоро дали ги е получавал,че в темета никой не се е хвалил,разрових се назад и гледам че е от одавна,може би вече всички ги имате затова .........И предполагам са за митницата   newsm78 имам 5 артикула все детски блузки и бодита.

# 138
Момичета - извинявам се -
Ползвах 69086 - намали ми тениските от 4 стр. на 0е - ето тези
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9337610& … ue&ksource=-1

и ми даде черна чанта - но гледам на първата стр., че трябва и някаква анкета да се попълни за участие в томбола. за съжаление не разбрах къде да го търся това "jouez" на "troisieme avantage". На никоя от стъпките по плащането не го видях. Моля - ако някой го е ползвал да каже - дали изтървах влака или може все още да го попълня.

# 139
  • Някъде там...
аз не съм попълвала анкета за тоя код.

# 140
sis7 argun скоро писа,че вместо чантите с код 21040 са й пратили червените,тоест явно ги имат налични и са страхотни поне според мен няма да съжаляваш.Чудесен подарък от код и си заслужава доставката  Wink
paloma_x, MimSss самата оферта не съм я добавяла а трябва да се влезе именно от там за тази анкета,защото я бяха пратили на повечето момичета.На по - предната страница/стр.6/ в първия пост за страницата - моя съм дала самите оферти,така,че ако някой ще пуска днес поръчка с тези кодове да влезе през офертите,че кодовете са до утре  Peace

# 141
  • pomorie
някаква идея с какво да намаля тези.....http://www.laredoute.fr/vente-bottes-berlin-mid-de-puma.aspx?pro … tegoryid=47930845

# 142
  • София-Лагера
Цитат
Мерси 
Дали са естествена  кожа? 

Не са.Но така като гледам стават за дъжд и кал Grinning

# 143
# 144
Някой да знае с какво да намаля тези - http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8923639& … ue&ksource=-1

Само 32891 ми ги намали с 12 евро някъде, ама нали съм лакома, искам с още  Embarassed

# 145
Преди 1 час код 69507 ми намали едни обувки на Geox на 30 евро от 65, но сега не работи.

# 146
Преди 1 час код 69507 ми намали едни обувки на Geox на 30 евро от 65, но сега не работи.
При мен още работи,но ми е изпратен лично.Ама май няма да го използвам  newsm78

# 147
  • Бургас
Току-що си получих поръчката от 21-ви. Бях си пуснала като подарък червената кутия за бижута, обаче за мое огромно разочарование са ми сложили онова шалте с цвят на наакано  Sad Мога ли да го върна и да си искам кутията???  newsm78 newsm78

# 148
Някой да знае с какво да намаля тези - http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8923639& … ue&ksource=-1

Само 32891 ми ги намали с 12 евро някъде, ама нали съм лакома, искам с още  Embarassed
69507 ги намаля с 30 евро.

# 149
Ееееех, ми не ми работи тоя код басиSad Нещо друго освен тях имаш ли в кошницата?

На всичкото отгоре абсолютно същия код ми е пратен на мейла и не работи.

Последна редакция: сб, 02 авг 2008, 15:04 от Julie

Общи условия

Активация на акаунт