LaRedoute - кодове - 7

• 33 147
  • 501
  •   1
Отговори
# 150
Ееееех, ми не ми работи тоя код баси:( Нещо друго освен тях имаш ли в кошницата?
Изпратен ми е лично, може би затова работи. Иначе няма значение какво имаш друго в кошницата, той сваля 30 евро от 59 евро от новата колекция.

# 151
Ами на единия ми акаунт приема кода, но нищо не сваля.

# 152
Ох, извинявай, и при мен нищо не сваля точно от тез маратонки. Иначе кода си работи, но май за при вер не става Rolling Eyes. Преди малко не бях пробвала да ги сложа в кошницата, просто ги видях и ти отговорих. Извинявам се още веднъж!

# 153
Успокоих се, че поне не е при мен причината  Mr. Green
Благодаря ти все пак!

# 154
Току-що си получих поръчката от 21-ви. Бях си пуснала като подарък червената кутия за бижута, обаче за мое огромно разочарование са ми сложили онова шалте с цвят на наакано  Sad Мога ли да го върна и да си искам кутията???  newsm78 newsm78
С кой код поръча кутията. Аз съм записала два - 27820 и 27839
Поръчах я два пъти с първия.И то поръчките ми бяха заради нея  Embarassed  Sick
Изобщо в последно време Редута ме мразят

# 155
  • София
Искам да попитам за тези детски кецове намалящи цената с код дали мога да възползвам и аз?
http://www.laredoute.fr/vente-joggers-bebe-fille-ou-garcon-monta … tegoryid=45544715
Дали бачка?

# 156
  • Бургас
Току-що си получих поръчката от 21-ви. Бях си пуснала като подарък червената кутия за бижута, обаче за мое огромно разочарование са ми сложили онова шалте с цвят на наакано  Sad Мога ли да го върна и да си искам кутията???  newsm78 newsm78
Не знам точно с кой код съм я поръчала, но на фактурата ясно пише BOITE A BIJOUX  Thinking
Как мислите, може ли да си настоявам да ми я пратя?

# 157
milena1976 - мисля си ,че няма смисъл най-малкото ,защото не ти е изпратен лично и няма как един вид да имаш претенции  Wink поне така си мисля.Май до сега никой не е писал на Ларедут за подаръците доколкото съм в час де  newsm78
Мама_му доколкото разбрах,когато беше пуснат кода в темата първия си е нормален,а втория ненормален  Joy - шегувам се .Втория е за карти кангару,въпреки че змейковица писа,че е поръчала кутията точно с него и сега с нетърпение очаквам да каже дали я е получила  newsm78
Иначе и аз имам поръчка с нея от 22.07 и пуснах поръчката само ,защото кода се задейства и ще умра от яд ако ми пратят шалтето,но докато не дойде няма как да разбера  #Cussing out

# 158
  • София
Не знам как тези кодове проработват при вас. Аз не съм ги получила лично и съответно не работят при мен  #Cussing out Освен това тук яко се зарибявате и днес ме побъркахте с тези кодове. На 100 човека се наложи да обясня, че не работят при мен, пък дори и да работеха няма как да задоволя всички които искат да ги ползват чрез мен. Моля смилете се над мен  Praynig Ако изобщо нещо проработи при мен аз го пускам в отделна поръчка само с мой неща, все пак и аз съм човек и искам да се възползвам от някоя далаверка и без това се случват веднъж на високосна  Embarassed
Извинявам се на последните желаещи, ако съм отговорила по-грубо   bouquet , въпреки че се старах да не е така, ама изядохте ме бе  Laughing
Освен това аз още от предишното намаление съм си възмутена. Никакви кодове не ми прщат и нищо не проработва при мен. Единственото което проработи е машината за хляб и аз естествено се хвърлих като невиждала. Сега мъжа ми иска прахосмукачка, ама няма, и този код не работи  #Cussing out Ако при някой работи, няма да го ползва и има желание да ми помогне, ще му бъда безкрайно благодарна   bouquet

Последна редакция: сб, 02 авг 2008, 16:23 от 450

# 159
  • София-Лагера
Искам да попитам за тези детски кецове намалящи цената с код дали мога да възползвам и аз?
http://www.laredoute.fr/vente-joggers-bebe-fille-ou-garcon-monta … tegoryid=45544715
Дали бачка?

В предишната страница съм писала ,че ги намалих на 4 евро с 62952 или 69086

Що не се чете темата. Thinking

# 160
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7187319& … ue&ksource=-1

Този детски анцуг много ми хареса , но код 62952  не проработва на нито един от трита акаунта които ползвам... #Cussing out
Накрая май ще си го поръчам на редовна цена  newsm78

# 161
 450 аз нямам намерение да поръчвам прахосмукачката и реших да ти я пусна,че нали съм ти и длъжница   bouquet ,но вече половин час се мъча и не мога да я намаля  Embarassed Вкарва ми я в кошницата,но не я намаля и не ми дава подаръците  #2gunfire .До сега само веднъж бях пробвала,за да видя какво ще ми излезе преди  да я пусне sis 7,но и тогава и сега пак същото.Ще продължавам да опитвам и ако стане ще я пусна и ще ти пиша.
Иначе колкото до кодовете,и аз с риск да обидя някого,но май наистина всеки трябва да си прецени - най-малкото дори всеки код да се активира,то в повечето случаи може да се ползва веднъж от акаунт и няма как всички да се зарадват на един и същ подарък.Мисля,че е достатъчна услуга да можеш да си поръчаш без да имаш карта,без да стоиш с часове пред рс-то и да се главоболиш със сайта и да си получиш накрая и нещата....Така,че може би наистина всеки трябва да си направи преценка и ако нещо не му е изгодно вече най-лесното е да се извади карта и да си пазаруваш после сам  Peace

# 162
вчера цял ден се мъчих да пусна паръчка "като за последно" от намаленията но така и не ми даде код за БД,а днес успях с код 69507,но след като сложих тази блузка
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6838774& … ue&ksource=-1
Целия зор беше заради тези потури и дано да ми станат че иза само 34 номер и съм на ръба по таблицата с размерите
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4154002& … ue&ksource=-1

smile3521

# 163
  • Перник
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7187319& … ue&ksource=-1

Този детски анцуг много ми хареса , но код 62952  не проработва на нито един от трита акаунта които ползвам... #Cussing out
Накрая май ще си го поръчам на редовна цена  newsm78
Оставам с впечатлението, че новите кодове, които намалят по 15Е, 30Е важат само ако са изпратени персонално. Имам 4 ъкаунта и на всеки от тях ми хващат само кодовете, които са ми изпратени на тях.
А някой питаше за червените чанти, аз ги получих около 15.07.

# 164
  • София
mamaB много съм ти благодарна за труда които си правиш. Явно трябва да се хване цаката с какво в кошницата се намаля, така както за машината. За съжаление, не мога да пробвам, защото не работи при мен кода. Моля, тези които успяха да пуснат прахосмукачката да кажат с какво са я пуснали за да успеем да си направим сметката. То ако трябва покрай кода да се сложи нещо за 50 евро от новата колекция не си заслужава  Cry

Общи условия

Активация на акаунт