LaRedoute - кодове - 7

• 33 144
  • 501
  •   1
Отговори
# 165
не е от това дали са ти пратини аз имам два акаунта и се спуках да пробвам всичко което ми е пратено за новата колекция и не ще и това е! smile3515

# 166
  • Перник
На единият от ъкаунтите ми беше пратен 62952. Исках да намаля детските кецове, но не ставаше и не ставаше. Едва вчера кода ми се хвана и не смеех да изляза от ъкаунта. Накрая пуснах поръчката де. Peace

# 167
450 - лошото е ,че не реагира,но не се предавам.Ама с нищо не захапва - нова ,стара ,намалено ,ненамалено но уви....Но наистина ще съм упорита пък дано.Пробвам я и на двата акаунта от които мога да я пусна ,въртя и трите браузъра с които разполагам Sad Момичетата бяха споделили,че няма значение с какво ще е важното да има още нещо в кошницата.Аз дори си мисля малко да изчакам и после да пробвам пак,че и при мен 69507 първо се задейства после отказа но накрая пак се включи но през експлорера.Малко по-късно ще пробвам пак тази схема  Praynig а и ще преровя и старата тема.

# 168
  • Пловдив
450, напълно те разбирам  Peace И при мен рядко зацепват хубави кодове, сега от тоя намалящия  15 Е също не мога да се възползвам  Cry не бачка
mamaB много добре го е казала - само аз знам какъв труд и нерви се хвърлят за тия общи поръчки... то пък остава да не остане някой подарък за нас  Crossing Arms Peace

Ще кажа при първа възможност дали съм получила кутията... веднага щом се завърна  Mr. Green

# 169
  • София
Здравейте, имам дрешки за Продавалника и вече пуснах една обява. Интересува ме как процедирате, когато купувача не е от града, в който живеете. Как му пращате дрехите и как си гарантирате, че ще си получите парите? Извинете, че поствам този въпрос тук, но тъй като дрешките са от La Redoute, май все пак е по темата.  newsm78

# 170
  • София
Извинете, пак на грешното място  Embarassed

Заради гафа: http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=2aee8cb11d9d2294a4 ... дано се хване при някой.

# 171
Момичета някой скоро пускал ли е прахосмукачката,че вече се чудя дали кода е активен все още? newsm78

# 172
вчера цял ден се мъчих да пусна паръчка "като за последно" от намаленията но така и не ми даде код за БД,а днес успях с код 69507,но след като сложих тази блузка
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6838774& … ue&ksource=-1
И при мен току-що сработи БД-то с тази блузка (пък и е сладка и ще си я носим Wink ),благодаря ти!Не си спомням откога нямам пусната поръчка с БД-не ще и не ще...все някакви подаръци избирам Rolling Eyes

# 173
бингъл как се радвам да те видя пак на линия  newsm03 - този при мен си проработи в крайна сметка с неща от новата и все за малката ,а като минах 59 и ми намали 30 евро и доставката ,добавих и едни кецки за мен намалени  Peace

# 174
  • в страната на абсурдите
да ,ама при мен нищо не проработи,както и вчера,затова пуснах шалтето,за да не съм без нищо!може пък да ми хареса!вкус,другар няма!

# 175
При мен прахосмукачката стана без други продукти, но на чисто нов акаунт. Е, после поръчах още 7-8 неща. Но още щом я добавих ми даде намалена цена. Направих го на името на майка ми и вчера я взехме от митницата.

# 176
49433 от първия пост ми даде БД с пижамата на Со`хоум.

# 177
450,при мен още "захапва" прахосмукачката Money.Пиши лс да се разберем Peace

# 178
При мен прахосмукачката стана без други продукти, но на чисто нов акаунт. Е, после поръчах още 7-8 неща. Но още щом я добавих ми даде намалена цена. Направих го на името на майка ми и вчера я взехме от митницата.

И при мен проработи на чисто нов акаунт-на племеницата ми ,лошото е ,че не сме в един и същи град и сега ще организирам доставката до нас Twisted Evil

Стрипер, от кога е поръчката ти?  Питам,защото и аз чакам за митницата от 8-ми,но никакво известие не идва,май ще ходя за справка Close

# 179
  • Там....където всичко е възможно ....
Червените чанти работят ли при вас Rolling EyesЧе една приятелка тъкмо ги хареса ,а кода не е активен при мен Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт