ОКТОМВРИЙЧЕТАТА не кротуват – в корема на мама те яко лудуват.

• 11 646
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Госпойце, а ти що търпиш и ходиш ? На някой от тях пука ли му дали ти и бебто сте добре? Така или иначе от утре е 1 август и съответно по никакъв начин няма да ти се отрази на майчинството, та си вземай болнични щото е гадно. Единствено мога да те успокоя, че бъбречната криза боли повече от раждането  Mr. Green Но наистина в момента ти е необходима почивка и лежане. Със сигурност и някой друг във фирмата има спесимен за работа с банката, така че да се оправят. Мисля си, че ти беше доста толерантна, предвид отколко време чакаше да ти намерят заместничка.
Пожелавам ти скорошно оздравяване  Hug

# 166
Госпойце, слушай лекарите и си почивай у дома, защото ако не дай си боже се случи нещо на бебчето на фирмата определено няма да и пука, но на теб ще. Sad До сега имаха сума ти време да подготвят твой заместник, така че да ти влязат в положението и да те изпращат по живо по здраво.

manana, вярно ли е това, че бъбречната криза боли повече от раждането? Много ще се радвам, ако е така, че с тях съм свикнала и поне ще знам какво да очаквам.

# 167
Момичета дайте да сложим линкове с детските онлаийн магазини. Моля ви  Praynig Иначе, сте си купили страхотни дрешки за бебоците. Сисилиа искам да те питам откъде ги купи тези страхотни жилет4ици, аз търсих но не успях да си намеря. Също така и прословутия космонавт ми е проблем, мисля да ида до Пиги хаус, че ми е близо до работата.
Наде, количката ти е страхотна Wink
Трикси, още ли ти се гади #Crazy На мен от време на време само, да не казвам голяма дума Crazy

# 168
  • Варна
Майлили, в офиса съм , а ти имаш кюто ми в къщи. Като се прибера ще ти пиша. Ако искаш запиши си и кюто ми на работа. 291327960. Пък и всеки който иска да си пишем да ме адне.
Госпойце, мисля че не е редно да ходиш с бъбречни кризи на работа.Знам какво е, защото и аз имах три такива. В края на краищата може и по телефона да даваш наставления на новата. Бъбречната криза не е като да имаш хрема все пак.Мисля че правиш доста компромиси в работата си като цяло, а с тебе незнам правят ли.
Бебочка, какви са тези прегледи за разкритие в 30та седмица? Проблеми ли имаш нещо, че те проверяват?

# 169
Ами Капучино поне аз като зараждах първия път се обадих на докторката ми да й обясня много компетентно как ме започва бъбречна криза и тя ми повярва жената, щото беше седмица преди термина  Joy И като знам, че от болки в бъбреците съм ревала като магаре, определено раждането не ми се видя трудна работа  Grinning

# 170
  • Варна
И аз бих сравнила болките от бъбречна криза с родилни. Боли еднакво. Така че който е имал бъбречна криза, а не е раждал, е подготвен. Laughing Даже мисля че бъбречната боли повече. Просто мене ме боля еднакво, защото бях с предизвикано раждане,  а от Окситоцина контракциите са доста по-болезнени от нормалните.Та за Окситоцина да ви кажа, отказвайте го ако не се налага много.

# 171
*Pukanka* преди седмица имах зверски болки по кръста и оттам ме сви корема. Направо ми изкочиха очите #Crazy Имах чувстовто че са ми опънали едно въже през кръста и по корема и ме дърпат от двете страни. Много се уплаших и отидох в Шейново в спешния кабинет, където ми се наложи да чакам около 40 минути докато слезе доктор да ме види. Ако бях родилка, можеше  и да родя там. Оказа се че имам контракции и ме прегледаха за разкритие, нямах слава богу Praynig Искаха да ме вкарват в болница, но аз отказах защото не ми се влизаше, а и болката попремина. Отидох си да си лежа в къщи. Остана ми свърх неприятен спомен от тази проверка за ракритие #Crazy Sick Crazy
Сега пак ме боли и ми опъва, но подозирам, че е от някакво разтягане на мускул ли де да знам, защото е на същото място.

# 172
  • Варна
Бебочка, предполагам пиеш магнезии щом е така.Дано премине и не се повтаря.

# 173
Бебочка, ако боли много по-добре отиди на лекар. Не е задължително да отидеш в Шейново - може и в друга болница. За болката е желателно да пиеш но-шпа. Мойта доки ми беше казала, че е позволено да се пият до 6 хапчета но-шпа на денонощие. Важно е болката да отшуми  Peace
Пуки аз все си мисля, че зависи от лекаря, който те изражда. На мен също ми включиха система с окситоцин, но не усетих такава болка. Предполагам, че всичко е в резултат на правилната преценка на докторката ми, тъй като тя си проверяваше за разкритие и т.н. Тя каза кога да се включи системата с окситоцин, а и все ми се струва, че може би заедно с него ми вливаха бусколезин, но не съм много сигурна  Thinking Тя е от тези дето си вършат работата и малко говорят  Simple Smile

# 174
Пуканка & Манана Да, пия магнезий и нош-па, това отдавна си го пия.

# 175
Да ви се пооплача малко, пък дано ми мине-откриха ми бактерии в урината, желязото ми е 6, при норма от 10 до 24, свличам се на всеки десетина крачки.

Пуки, за тези условия на работа, и яйчицата ще им мътя на тези пиленца.
bebo4ka , като раждах Ели, лекарят беше с тоОолкова огромни пръсти, че и за ветеринар едва ли става.Не ти ли изписаха някакви лекарства?

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 17:46 от Ел

# 176
мананче, мерси, сега като каза се сетиз за магазина в Мола на Стамболийски. Ще се посети  Party

Пуки, аз те адвам веднагически (ако ме приемеш) на кю))))))))

# 177
  • Бургас
Тони я им тегли една................... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Не си струва да си рискуваш здравето и това на грахчето,заради работата.
Да се оправят с новото момиче както могат.
Ти гледай себе си и бебешока,че вие сте най-важни. Hug

# 178
Върнах се от прегледа Simple Smile Сварих д-р Димитрова в завидно добро настроение. Беше много любезна и обясни всичко което видя. Нищо ново не научих, ама на мен това ми е трета ФМ Wink Бебо си расте, отговаря си на седмиците, плацентата е ок, изобщо нищо тревожно. Сега остава и раждането да измислим и ще е супер Wink

# 179
  • Варна
Ох, толкова е хубаво да срещнеш разбиране-пък и ми поолекна като ви казах-благодаря   bouquet
Мен затова не ме е страх от естественото раждане,щото съм имала и преди кризи с изхвърляне на камък...та раждането ще ми е нещо като дежа вю  Laughing

А за фирмата-ами мисля,че мога да спечеля наградата-тъпа патка без конкуренция, не заслужават компромисите,които правя със здравето си, ама все ми е жал за другите-имам две колежки в отдела,с които се разбираме добре и ако мен ме няма, те ще се разпорят от работа-фирмата е голяма, а точно счетоводството е малко.
А и двете имат малки дечица на по 2-3 годинки, и те искат да се прибират в нормално време и да са с тях, а не както беше пак по прословутото ни годишно приключване и се прибирахме по нощите, когато децата им вече спяха.

Да ви похваля пък аз моята ученичка-тя още сутринта като ме видя каква съм зомбясала и ме пита какво ми е-обясних и с две думи , и днес момичето даже ми носеше листите от копирката, за да не ставам по сто пъти от стола-предлага си помощта, ама като има толкова още да и предавам-как да и дам моята работа. Трябваше по-рано да я вземат

Мими, много хубави новини носиш, аз утре трябваше да се записвам за ФМ при Балев, но е в отпуска и има вероятност да не се върне за другата седмица,така ще изчакам, пък и той ме вика м/у 30 и 32 седмица

Пуки, защо поръчваш чаршафи ТАС по нета, и във Варна има-или тук няма тези разцветки,виждала съм ги в магазина за пердета и чаршафи на Братя Миладинови точно с/у у-ще Кирил и Методий-то може и на други места да имат, но те са ми най-близо до офиса

Майлили, вземам папагалите бе, що да не ги взема-те ще са ми най-малката грижа, ама на нейната секретарка ще и взема климатика, и ще я доведа в нашата остъклена от всички страни сграда да работи-в парника също е доста "забавно" Laughing

Общи условия

Активация на акаунт