Чайки, водорасли и море- това иска АПРИЛското дете!

• 12 382
  • 292
  •   1
Отговори
# 30

quote author=Ясмина link=topic=317496.msg8197968#msg8197968 date=1217274245]
Попълване на табличката:
След като отворите линка с табличката прелиствате най-отдолу и натискате линка "Редактирайте тази страница". Таблицата се съхранява автоматично след всяка промяна.

[/quote]
Не съм много сигурна ,че се справих като цитат,но хич ме няма с компютрите.
Честити месечинки ![/color
От раждането до сега с мъж ми се уважихме един път ,но хора то си беше направо ад и гелче и без гелче си болеше и то доста  #Crazy.Незнам от шевове ли е от какво ,но от тогава не ми се и помисля за кекс Sad.То  и да си помисля пак нищо ,защото от един месец таткото не ни е виждал та тази седмица където идва ще почива и ще видим как ще бъде newsm62

# 31
Ох Пете и аз го обожавам тоя филм! Страхотен е ..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Като стана дума за разпитване, я кажете кой ви е любимия акт/ьор/риса ?
С риск Васко да го прочете, защото много му се нерви  Joy за мен е този тук- http://www.youtube.com/watch?v=00Z2CJJIYcI&feature=related и този тук (за него ме е срам да ви кажа Васко как го нарича  hahaha Joy )http://www.youtube.com/watch?v=x8dDMLFg8zE-аууу какво зелено око вади  Crazy

# 32
Joy Joy Joy Joy

Дороти, олекна ми бе душа- жива си била  Whistling- кофти за опрацията Sad Извинявай, ако съм те наранила стая анкета/ веднага ще я махна, ако искаш?  Confused Confused Confused )
Благодаря за поздрава!
О,Хикси,много си мила ! АМа не ме наранява тая тема, аз си падам голям непукист Simple Smile Майка ми вика ( казва де )  Mr. Green  "то бива, то може,ама чак пък толкова да не ти пука  #Crazy "
Ама такава съм си, кво да направя Simple Smile
 Heart Eyes  bouquet

# 33
  • София
Мира, за Джони Деп мнението си няма да казвам...преполагам, че е като това на Васко Simple Smile

Аз харесвам мъже с ...по-нестандартно излъчване
като Клайв Оуен :
http://images.google.bg/images?q=Clive+Owen&hl=bg&um=1&a … ages&ct=title

и... Хю Грант  hahaha hahaha hahaha Смея се, но Хю Грант наистина ми е любимец, а "Четири сватби и едно погребение" е един от любимите ми филми - заради Хю Грант и английския хумор

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 15:02 от ВаняМ

# 34
Ваня че какво му е нестандартното излъчване на г-н Оуен- симпатяга е Simple Smile И Хю Грант е много чаровен с този английски акцент  Peace
Ей т'ва е нестандартно излъчване http://www.power2win.com/images/wallpapers/russell_crow.jpg и http://www1.odn.ne.jp/~aurora/kevin-spacey3.jpg- все любимци Wink

# 35
  • Popovo
Поста на Анели, ме подсети за един друг в който една от нас беше правила истински кекс с орехи, а ние тогава бременни  взехме да се чудим как така е чупила орехите на мъжа си  newsm62 Помните ли?
Цвети, Гого също спи по гръб с обърната глава, точно както Габи е на снимката.
Ценителката, разкошни букети, втория в кошницата е уникален   bouquet
Ася  Hug

Аз докато публикувам поста си, то вече има 4 отговора и нова тема  :ooooh:

# 36
Поста на Анели, ме подсети за един друг в който една от нас беше правила истински кекс с орехи, а ние тогава бременни  взехме да се чудим как така е чупила орехите на мъжа си  newsm62 Помните ли?
Цвети, Гого също спи по гръб с обърната глава, точно както Габи е на снимката.
Ценителката, разкошни букети, втория в кошницата е уникален   bouquet
Ася  Hug

Аз докато публикувам поста си, то вече има 4 отговора и нова тема  :ooooh:
Съни беше Съни  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
беше чукала орехи седнала на земята за кекс а ние си помислихме ,че е правила секс на земята  hahaha hahaha hahaha
а къде се загуби тая жена ? newsm78

мерси за комплимента  Hug
п.с .все се каня да те питам ......а ме е срам  Embarassed имах един съученик от Попово (Кателин ) и той завърши с мен това хубаво училище . има брат май по-голям от него  Rolling Eyes

# 37
Как спят бебчетата ви, защото аз все го мъча Ради да спи на страни, защото ме е страх да не се задави нещо и го подпирам, но той хич вече не обича да спи така и само мрънка и неможе в повечето случай да заспи ? Това е само през нощта иначе през деня си спи по гръб и му е голям кеф.

Настрани я слагам и сменям всеки път ляво-дясно, че така трябва да правя Peace Даже много често пред деня като ми замрънка, че й се спи, я слагам настрани Grinning

Петя, Харисънчо аз го не давам лесно... Naughty Много съм му насъбрала, още от Кръстоносните походи Mr. Green Mr. Green (филма де Crazy), ама ето пропуск - новия му филм още не съм го гледала пък Crossing Arms

# 38
Аха........Съни беше hahaha Всички това си помислихме ,а тя момичето просто сподели,че е чупила орехите на земята и аз си викам :"Лелееее,как така е чупила на мъжа си орехите" Shocked това трябва да е нещо ново! То какво било hahaha Пете аз не помислих,че е правила секс на земята,а че нещо ново е приложила върху орехите на мъжа си Wink /как го обясних.....схвана ли?/
Къде си бе Съни????

Я бързо да си признае кой е третия човек отговорил Не ми се е налагало още" в акетата Crossing Arms Аз как си признах Winkимало и други като нас Хиксита няма да се плашиш Wink

# 39
doly_dog, моята мадама спи по гръб и през деня и през ноща. В началото и аз се опитвах все настрани да я слагам, но тя не иска, а после прочетох някъде, че нямало проблеми.
ценителката, много хубави букети трябва да го работиш това, само от сватби бая ще спечелиш:)

# 40
а вие защо сте се отдали на безсексие, много сте уморени ли? (егати неудобния въпрос)

# 41
а вие защо сте се отдали на безсексие, много сте уморени ли? (егати неудобния въпрос)
Аз обичам неудобните въпроси!
1. Дани е като залепен за мен
2. Чаках прегледа пеи АГ да мине и тогава /той мина преди почти месец/
3. Нещо все се разминаваме в настроенията с моя
4. Мен нещо не ми е до секс Blush

Вече се снабдихме с гелчето и презервативи и нямаме извинения...само да си тръгнат гостите ни  и ще се уважим!След толкова месеци въздържание дали ще се получи от първия път е отделен въпрос newsm78Айде стига съм ви занимавала с нашия интимен живот /или по скоро липсата на такъв/

Май трябваше да излезем днес на разходка.....ако бях го направила сега можеше още да сте на старата тема Wink че то аз не се спрях....запалиха ми се пръстите да чукам на клавиатурата Mr. Green

# 42
въхххх koketka, много на вътре го приех това  с царевицата-ми ти не си ми толкова далеч-мятай се на автобяса и ела, ще я споделя с теб и семейството ти  Peace!
 Аз въобще пък не съм съгласна с написаното от Ася, колкото и да й симпатизирам, но най-малко тая тема искам да отварям!
 айде още един глас за Aquariel-мъжът ти как го нарича???? да му кажеш, че ще му дърпам ушите ако е нещо обидно  Crossing Arms

# 43
ВаняМ, простено ти е  Hug

doly_dog, и Дари спи по гръб. Дори и да я сложа настрани след няколко минути я намирм пак по гръб.

cenitelkata, страхотни букети  Peace

sisee, ако малко по-рано беше пусната анкетата сигурно аз щях да съм дала третия глас  Embarassed Аз да ви кажа, срам не срам, първия път като решихме да се уважим, заспах на увертюрата  Embarassed Embarassed Embarassed Представете си колко ми е било до това. Тогава решихме да изчакаме известно време докато вляза в час с режима на Дари и не съм толкова изморена.

asja  Hug

# 44
Синчето ми звъни с тая песничка: http://www.vbox7.com/play:32fba45c
доскоро телефончето ми свиреше ей така: http://www.vbox7.com/play:ade4c220 ,
ама отскоро звъни с един микс на DJ SEXY-Exsplosion (ама не можах да го открия  Sad )
А мъжо като ми звъни се чува :
"I love baby....( мляс, мляс, мляс....)"  Laughing /ако се сещате за целувките на онова човече в ICQ  Mr. Green/

Дороти Peace Hug

Ето  една песничка и от мен: /цъкни иконката/ newsm03

П.п..Виждам, че има въпрос, ама после ще отговарям, че дечко ме зове  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт