66 шишета на 66 ЩАТСКИ шосета

• 13 650
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
Атти, като идея тия детски мебели ме кефят, ама като цена не, нали ти скоро пита за обзавеждане на детска стая:
http://www.allchildrensfurniture.com/Wesco-7009-WSC1263.html
В нашата съм затапила контактите и гледам да слагам неща, които не търпят събаряне или преобръщане... Дизайнерските стаи са ми скучновати. Успях да изкомпозирам един стар туин сайз матрак на пода, облицован в спонджбобски чаршаф, така че Данни още като не можеше да ходи, се учеше да го катери и слиза, а напоследък го използва предимно за баунсване- с дупе на матрака, крака на земята и щастливо крещейки- като летящ йога изглежда младежа... Горния чаршаф от туин-а го преправих на завеска за "дрешника" и съм много доволна от дизайнстването си- така е прекрасно и почти без пари... понякога си полягвам и аз на матрака, така, че ползата е двойна.

При нас новата мода е да си скачаме в тоддлърското легло, държейки се за таблата и с вик "ооооп" да се тръшкаме накъдето ни падне.
Също така декорираме пода с чисти дайпери и чаршафи от чекмеджетата, като за заблуда на противника едновременно с това свирим на ксилофон  Mr. Green

Свекитата са като верблюда- едни ги виждат така, други иначе, а аз ще се въздържа от мнение  Sunglasses Joy...

# 106
Антъни ме разсмива. Като чуе народна музика и хора, когато превъртаме каналите, че като почне да танцува - вдига ръчички нагоре и се завърта, прикляка, слага ръце отзад зад гърба, а преди малко си махна лигавника, за да го развее като кърпичка и да води хоро. Laughing Това всичкото е копи-пейст от каквото вижда по ТВ.

Има ли класове по танци за такива дребни дечурлига? Поне да канализирам толкова многото енергия, която блика от него. Едното ще е плуване, то е ясно; другото танци, па макар и американски Crazy...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

За толкова малки деца има класове, които са за деца и родители, нещо такова:
http://www.musictogether.com/
Аз обаче съм скептична към този вид организирано "обучение", и си мисля, че може спокойно да се практикува и у дома с родител. Даже и с ТВ-то - виж как хубаво го е научило.  Simple Smile
От моите деца първото така протанцува - покрай един компютърен диск с песни на Елмо. За малкото нямам събитиен спомен.

# 107
Аз отдавна мигам с полуотворена уста на тортите на Tandoori, но сега гледам вече така Shocked #Crazy и изкуството на raya_usa, Atalanta и Clairette. Шапка ви свалям!   newsm74

# 108
От коя -  Jenna или Ангелина?
От Петя  Grinning

Това за плуването и аз съм го решила, сега работя върху баща и! smile3527

Също така декорираме пода с чисти дайпери и чаршафи от чекмеджетата, като за заблуда на противника едновременно с това свирим на ксилофон  Mr. Green

Joy Joy Joy Детето е талантливо, бре жено!

Въпрос на време е да ме уволнят, ако се появя без сутиен, предполагам, че някой ще се появи да ме сектирдоса в рамките на първите 60 минути.

Агентката, секс.. Зорница се чеше по главата... секс.. какво беше това?!  Grinning Laughing

Добре де - за секшуъл харасмънт ли ще те уволнят или за какво  Grinning Как се процедира в такива ситуации  Thinking

Атти - в случая беше в Уолстрийт Джърнъл, аз защо се издразних толкова... ако беше в списание, ее-еейййй... а най-мразя колежки да ми нарушават дрескода! Голяма завист ме тресе в такъв момент и си мисля, че съм балък!

# 109
 Grinning Мерси за посрещането.

Още съм с джет лаг, станах в 5.30 днес. Мъжът ми изрязал етикетите на чаршафите и още ги мисля. Чувала съм, че Икейските се шият в България..
Най-добрата Загорка е Кайзер. Пие се в Стара Загора, на Дръмс-а, с компания. Мезето никъде не струва, освен в кухнята на роднините.  Simple Smile Има нова Загорка Голд с вкус на развалена лимонада, не я пийте!

Да ви питам - има ли в САЩ Биопарокс и имам ли шанс да успея да обясня какво е това?

# 110

Някой гледал ли е The Dark Knight? Отвсякъде чувам, че трябва да се гледа и трябва да е на кино, а не на двд заради ефектите Crazy.

Мъжа ми ходи да го гледа и беше много впечатлен. 2 часа след това ми обясняваше историята и ефектите. Ама аз не обичам дарк филми, Хари Потър е на границата  Simple Smile

Джи, непременно да запишеш Антъни на танци и да го нацелуваш по изпеченото носле Hug

софко, голям сладур е Дани Hug

ЕйДж си увива пижамите като шал и тича в кръг....рицар ли е, студено ли му е  Thinking Simple Smile

за свекито оплаквания нямам. имаме негласно разбирателство в мойта къща по моите правила. в нейната по нейните, като си даваме достатъчно пространство и не си дишаме във вратовете.
естествено, че има неща, които не ми харесват, но добрините са повече и заличават другото, пък и кой е безгрешен ....

# 111
Има нова Загорка Голд с вкус на развалена лимонада, не я пийте!

Аз не съм засичала да внасят Голд в Щатите. Това е малката бутилка, нали?
Днес в полския магазин ме информираха, че ще зареждат Загорка. Не съм пила Загорка поне от година и половина, любима ми беше, макар че не помня вече оригиналния вкус. А имаше тема наскоро, как са я развалили...

Не си заслужават "танците" за малки деца. Или поне не отговориха на моите очаквания. Вкъщи е най-хубаво, а и добра гимнастика за мен, покрай момчетата.

Ева, гледам че този Биопарокс е някакъв антибиотик. Със сигурност ще има нещо подобно и тук, но едва ли ще можеш да го  купиш без рецепта. Отоваш при личния лекар и му казваш какво ползваш, или поне основната съставка в лекарсството трябва да им говори нещо.

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 01:50 от Кейси

# 112
  • USA
Привет и от мен! Много се дразня на разлика в заплатите поради пол.  Twisted Evil Или като изпляскат equal opportunity employer.

За дрехите на работа - бизнес кежуъл. Не обичам костюми, пък дори и да са на Армани. Въпреки, че с тях е доста по-лесно да се обличаш сутрин. И аз отивам да гледам торти.

# 113
Привет и от мен! Много се дразня на разлика в заплатите поради пол.  Twisted Evil Или като изпляскат equal opportunity employer.

Но все пак почти всяка заплата се спазарява в началото. Чудя се дали разликата идва от това, че когато един мъж се пазари, това се приема добре, а когато жена е assertive и си държи на своето, хич не я гледат с добро око...

# 114
Кейси, имам близък приятел, който е технолог в Загорка. От него знам, че е най-добре да се пие Кайзер и Хайнекен (последната е под строг контрол по румънско поръчителство и се прави както трябва). Останалите .. да не разказвам, че ще ви се отще. Най-малкото е, че почти ферментират в корема. Де да беше само бирата така..Иначе за малка бутилка говоря, да. А дори и не знаех, че се внасяла и бира..

(Малка скоба - ако някоя от вас не се е прибирала скоро и и се е доял кашкавал - да си го избие като мисъл и да си купи каквото намери в Сейфуей -  защото в България такъв няма вече. А най-хубавтото българско сирене през живота си съм го яла в.. Америка. Тенекиените кутии със зеления кант. Впрочем, на първото си идване в САЩ оревах орталъка за вкусната Бг храна, а сега не ми е чак толкова лоша тукашната.. Даже никак.. Поне не дъха и не е развалена като качество.)

Питах за Биопарокса, защото отивам на гърлен секрет, а вчера си пръсках вкъщи и май повлиява резултата.. Ще нося разпечатано описание, пък да видим.

Преди малко гледах, че и възглавниците имат тред каунт, голяма наука е това.  Crazy

# 115
  • Boston, MA
Аз пък се дразня, че ако не си assertive достатъчно и не се вписваш в тоя модел, не ставаш. Могат да ми говорят колкото си искат за емоционална интелигентност и стилове на management, пак очакват да се държиш като мъж.

Днес имам пресен пример на простотии в работата... Накратко - по една случайност изтеглих номерче да не съм в куб, но една колежка не успя. А досега всички на нашето ниво бяхме в офиси. Трябва да си сменям работата (не заради офисите, дреме ми), много глупости се насъбраха напоследък, индустрията ни се засра напълно и ще отнеме още бая време да се възстанови. Ще има и съкращения, независимо какви ни ги разправят сега...

# 116
За съжаление и моят опит съвпада с този на Бубка. Очакваното поведение е едно и също, и ако не скачаш според тоягата (или модела), си навън. Въпрос на адаптивност.
Съкращенията си вървят, втори въпрос, че не се обявяват.

И пак ще си изберат бял мъж републиканец, каквото и да си говорят за правата на жените, черните, белите, лилавите, тигрите в Африка и прочие...

Някой ме пита преди 100000 години за клуб на майките (Атти?), ето тук ги има листвани по щати http://www.momsclub.org/links.html

Хиър, верно е въпрос на преговори, просто за жените те тръгват от ниската граница на salary range-а за съответната позиция.

# 117
  • USA
Хиър, аз си мисля, че често на жените се предлага по-нисък рейндж. Съгласна съм и с теб.

Аз много харесвам БГ храна, ама много. Дори пицата в БГ по ми харесва. Кашкавала много го обичам, но наистина е рядкост да улучиш един и същ от същатата марка.
Съгласна съм, че доста храни са ги развалили с цел ниска цена - ей, бозата напр. вече не я правят със захар, сладоледа не го правят със сметана... Не мога да разбера защо не могат да поддържат вкуса на сиренето и кашкавала еднакъв. Нали има технология, рецепти? От БГ бира съм отвикнала, вече ми идва горчивичка.

Бубка, в банковата индустрия ли си? Аз също се замислям за смяна на работата. При мен проблемът е, че позицията ми доста се промени докато бях в майчинство и сега просто не ме кефи.

Дописвам, също ме дразни, че ако искаш да правиш нещо леко различно от досегашната ти работа е много трудно, а не става въпрос за драстична смяна. Рутината много се тачи, ей.

# 118
Уинкс, и пак тук има по-големи възможности за преквалификация отколкото в Европа. Вярно, иска се време и пари, но става. Учиш, сертифицираш се, копаш и накрая става. В България ( и Европа като цяло) този филм не е много популярен. Веднъж като си станал счетоводител (примерно), цял живот си оставаш такъв.
На мен миналата седмица ми предложиха друга позиция с различен профил в същия отдел. Отказах. Оплаквах се даже в миналата тема, че страшно се дразня от тая политика. Защото не могат да ми вдигнат заплатата, независимо от новите отговорности, просто защото колегата (мъж), който е там от 15 години, не може да позволи да съм в същия рейндж.

Ева, аз пък точно в България през юни ядох страшен кашкавал. Сирене тоже. Фирмата беше нещо като Тодоров, Петров, Иванов  Grinning Не помня. Но бяха чудни. За разлика от салатите Кенар, дето бяха някъв отврат як.
Хубава си е българската храна.

# 119
Аз ви поизпуснах май  Rolling Eyes
Ева, къде се затри  Crossing Arms . Айде добре си се завърнала  Hug
Започнах да се сдобивам със свекърва, по-точно с кандидат такава....не е гот  Tired
Като видях Анет в тортената тема, щях да падна, а после и останалите  Crazy , благодаря ви че ни посетихте момичета   bouquet . Поздрави на "колежките" страхотно сте се справили всички   bouquet . Таааандуууурииии, ще ме вземеш ли за чирак  Praynig Praynig Praynig и без друго ще ме изгонят ако направя още няколко торти...ще гледам децата и ще чистя с прахосмукачка ( разбрах, че имаш нужда  Mr. Green ) , хич никакви фенси прахосмукачки не ти трябват  Naughty , само ме научи на туй-онуй  Hug
На мен само 2 месеца ми останаха в ЮС  Sad Sad Sad , а още нямам никакъв план за връщане тук  newsm50 . Голям сдух  Tired
ПИНГВИНЧЕ къде се спотайваш  Thinking , айде ЧРД   bouquet  bouquet  bouquet . Да си жива и здрава, много любов и само положителни емоции от тук насетне   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт