66 шишета на 66 ЩАТСКИ шосета

• 13 667
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
Само набързо да ви кажа:

Ако не сте си купували fat free майонезата на Крафт, не го правете  Sick Толкова гнусна, сладка руска салата никога не съм вкусвала. Сокът от 2 лимона и солта помогнаха, но не решиха проблема. Принудих се да прецедя салатата с гевгир, за да разкарам около 85% от майонезата, която бях сложила. Идеше ми да я отмия, ама най-близкия магазин ми е на 10 мин с кола и не ми се ходи. Утре в обедната ще притичам до супера и вечерта ще има пране на салата.

# 226
Фея, много неприятно. Аз fat-free нищо не признавам - искам си full fat пък.  Crossing Arms

# 227
  • WA, USA
И ние така - даже си я правим в къщи, мъжът ми е спец, само той прави майонезата.

# 228
Откакто се научих на майонезата с масло от гроздови семена, друга не признавам:
http://www.followyourheart.com/vegenaise.html

На нас ни е лека и вкусна. В Whole Foods я продават около нас, другаде не знам.

# 229

блажка, а сирената им опитвала ли си? Много им се чудя, но не смея да пробвам. Не ми вдъхват доверие.  Blush
http://www.followyourheart.com/vegangourmet.html

# 230
  • Boston, MA
Пумпалче, наздраве и весел празник!

Ние днес бяхме в нашия супер постен зоопарк, където обаче видяхме горила да кърми почти четиригодишното си горилче, отивам да споделя на запалените кърмачки.  Laughing

# 231

блажка, а сирената им опитвала ли си? Много им се чудя, но не смея да пробвам. Не ми вдъхват доверие.  Blush
http://www.followyourheart.com/vegangourmet.html
Не знам дали точно тяхно сирене съм опитвала, от същия хладилник мисля, че беше , но не струваше. И от майонезите соевата не ми харесва, само тази от гроздови семена.
Бубка, а ние имаме засвидетелствани на снимка гигантските костенурки от зоопарка във Филаделфия, как правят секс. На кого да си кажа? В Клюкарника? При татковците?  Laughing

# 232
Бубка, а ние имаме засвидетелствани на снимка гигантските костенурки от зоопарка във Филаделфия, как правят секс. На кого да си кажа? В Клюкарника? При татковците?  Laughing

Мои приятели отишли в зоологическа градина в Портланд наскоро и видели как някакъв бабун мастурбира докато разглежда тълпата посетители. Няма да ви казвам какво направил бабунът като приключил, щото е ужасно!  Grinning

Знаете ли в какви часове е отворена българската църква в Ню Йорк? Искам след работа в сряда да ида да запаля свещ за майка ми, но се чудя дали ще е отворена.  newsm78

# 233
Знаете ли в какви часове е отворена българската църква в Ню Йорк? Искам след работа в сряда да ида да запаля свещ за майка ми, но се чудя дали ще е отворена.  newsm78
Не знам, но може да се обадиш да ги питаш, телефонът им е 212-489-3940. Светла й памет, Хиър.

# 234
блажка, мерси за мнението.   bouquet
Аз соеви продукти не понасям и съответно не купувам, но май няма и "растителния" кашкавал да опитам. Сега съм на тема Sotto Cenere. Препоръчвам го.

Само от любопитство - къде се намира българската църква в НЙ? Blush

# 235

Само от любопитство - къде се намира българската църква в НЙ? Blush
В Манхатан, на 50-та улица. 552 W 50 str.

# 236
  • У дома
Починал е Солженицин днес. Из руските вестници има интересни интервюта правени с него само преди година.

# 237
Момичета, трогната съм! Съвсем небрежно влизам в темата, без да подозирам нищо, а намирам хиляди пожелания  Grinning Благодаря ви, много мило!

Честит Рожден Ден и на Пингвинче  Hug Ние пък с нея една след друга сме се подредили   Grinning

# 238
Честит рожден ден, Пингвин - всичко хубаво!

Момичета, бях на плаж! Изгубихме се и... се озовахме на брега. Цопнах в океана, вече на няколко места споделям, много ми е хубаво.. Беше топло (като за тук, не много, разбира се), с дрехите си бях, но усещането ми е..  Heart Eyes

Купува(х)ме си майонезата от Фред Майър, много ми е гадна. Освен това не разбирам как стои извън хладилник с годност над 3 месеца. Или се правя че не разбирам, де...

# 239
Честит рожден ден Пумпал и Пингвин   bouquet
Аз май съм от най-несериозните американски мами- чета ви, ама нямам време да отговоря  Embarassed
Като диспечер съм- кой къде и в колко часа. Малката ми щерка гледаше (срещу заплащане де) хлапето на съседката. Ама..... след като няколко пъти "обърнаха къщата наопаки" с повереницата и...... последва  smile3515 и сега има забрана да гледа хлапето (в къщи може, нали мама след това оправя Crazy)  Baby sitting по принуда (за през нощите) го пое голямата щерка (и аз  Crazy). Гадното е, че се бяхме пазарили за по $4/час (за малката това са много пари), но за нас  ooooh! Не стига и това, ами и редовно котараците и са....ни на гости. Те са като на хотел-идват, хапват, дремват, поиграят с децата ....и бегом навън. Ама и аз съм за бой- с кой акъл се съгласих да взема "временно" (за около година) едната мъркаща и рошава мацарана (ама се оказа, че двамката са дружки и не могат едно без друго  ooooh!).

Общи условия

Активация на акаунт