66 шишета на 66 ЩАТСКИ шосета

• 13 680
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
Фридаааа...обожавам я,разтърсваща жена ,и аз искам да знам за документала..?!

И аз в този отбор! (За мене игралният филм също беше сърцетрепач. Картините й - също).

# 166
  • У дома
Аз изкарах мастърс онлайн. Правих някакъв техен тест, само за езика. Като цяла не съм доволна и не препоръчвам. Може да зависи и от специалността, знам ли.

# 167
Благодаря ви много за  отговорите. страхотни сте момичета.
Аз не искам да си легализирам дипломата от университета, а само от икономическия техникум.В този ред на мисли се чудя дали ще ми признаят някой изпит, т.к. мисля точно счетоводство да уча newsm78
ако не ще си ги държа, не е като да не съм учила за тях и все още доста неща си спомням, с майка и брат иконимисти Laughing

# 168
Аз имам блекбери, щото не мога да говоря по телефона. В началото беше много забавно, сега го вадя два пъти на ден. Сутрин във влака да пратя няой мейл спешен, вечер, за да кажа на мъжа ми в колко да ме чака. Не знам пристрастена ли съм, но ползвам интернет постоянно. Нямаме телевизия, затова за всичко се информираме от нета, чатя с приятели прилично. Пиша тук и блогове. И с радост ходя на места без нет.  Laughing Проявявам голямо съмнение към разни новоформулирани псих. болести - пристрстяване към шопинг, към инернет... Съвремието се мени, не знам с какъв аршин мерят, и ми е размито какво точно разбират под "болест" авторите на DSM.

# 169
  • USA
Честит рожден ден на ради-т! И да се включва по-често!   bouquet

Аз съм адикт явно, но това въобще не ми пречи. Дори в доста насоки доста ми е помогнало.

Добре, че има интернет да си говоря с родата ежедневно и да си виждам приятелите, които са далече. Много е хубаво да можеш да си пообщуваш с интересни хора, когато тези с които си заобиколен в работата напр. са ти просто супер скучни.  Laughing А обмена на информация просто не може да бъде сравнен с "живия" такъв.
Виж, електронни игри, пари да ми дават, не мога да играя. Въобще не е моят тип забавление.

И игралният и документалният филм за Фрида много ми харесват, документалният - повече. Дори си мислех да чета биография. Страхотна жена!

# 170
без бой и адвокат не иде да си признавам, но от мен да мине - пристрастена  Rolling Eyes

# 171
Аз отивам да си вземам децата от лагер, и да гледаме някаква друга школа по карате, че сегашната нещо ме дразни по редица причини. Скучно ми е и хич не ми се занимава с това, но няма начин. Оставям ви да се пристрастявате, блазе ви.

# 172
... не знам с какъв аршин мерят, и ми е размито какво точно разбират под "болест" авторите на DSM.

Ето ти част от бекграунда на единият пациент от изледването, за което говоря. Уволенен от работа системен админситартор. Не е излизал изобщо от къщи в продължение на 3 месеца. Средна продължителност на съня за денонощие за този период 3,1 часа (доказано с логове от онлайн сървъри за игри и не нам си кво и потвърдено от него). За това време е имал жив контакт само с доставчиците (на пица и прочие). Имал е сравнилно редовни разговори по телефона с майка си, която не е подозирала нищо. И т.н.

Съвремието се мени, да. И слава богу!
И ние нямаме телевизор в къщи и четем новини онлайн. Комуникацията ни с близки и приятели (в чужбина) се извършва изцяло през Интернет. Изобщо мрежата е "моят прозорец към света".  Wink Но вегетиране пред монитора ми се струва ненормално.  Confused

# 173
... не знам с какъв аршин мерят, и ми е размито какво точно разбират под "болест" авторите на DSM.

Ето ти част от бекграунда на единият пациент от изледването, за което говоря. Уволенен от работа системен админситартор. Не е излизал изобщо от къщи в продължение на 3 месеца. Средна продължителност на съня за денонощие за този период 3,1 часа (доказано с логове от онлайн сървъри за игри и не нам си кво и потвърдено от него). За това време е имал жив контакт само с доставчиците (на пица и прочие). Имал е сравнилно редовни разговори по телефона с майка си, която не е подозирала нищо. И т.н.

Това може да е всичко - от фобия от излизане навън до депресия. Къде е гаранцията, че това е нова болест, а не просто съвременен израз на добрата стара депресия? Но сигурно трябва да прочета повече за решението да обособят това пристрастяване и тогава да се изказвам, де.

# 174
Това може да е всичко - от фобия от излизане навън до депресия.

Може да е. Обаче нали правят тестове и ала бала...
Някои развиват депресия - като не могат да минат съответното ниво на играта. Първопричината е по-интересна... Но да не отегчаваме аудиторията повече.  Wink

# 175
ЧРД и на Ради-т !!!!!!!
Клеърет - сменяй статута! Като си отидеш в Бг, я камилата, я камиларя. Това е, всички сме на това дередже или били по някое или друго време. 1-2 години лесно и бързо минават.  Освен това, ако се ожените, може веднага да пуснете за зк документите и после когато стане гражданин, да смените петишън-а. Аз ако нямах 2-години да ги прекарвам в Бг, щяхме така да направим, защото чакахме 3 и половина години да стане той ситизен.  Иди в www.immigrationportal.com и си пусни въпроса, там пишат и адвокати.
Я чакай-чакай, значи да се оженим преди да е станал гражданин, да подадем петицията ( тази 3 годишната) и после като стане гражданин да подадем документите за моята ЗК. Правилно ли разбрах? Малко рисковано ми се вижда да се женим преди да е станал гражданин...така ако се наложи да се върна до Бг, няма посмъртно да ме пуснат обратно...си мисля  newsm78
Значи не е много страшно това със сменянето на статута  Thinking , аз малко се притеснявам, но като гледам доста хора така правят.
МВК брат ти стои на туристическа виза 3 г. , така ли? За нас е най-лесно ( и евтино) да си сменя статута на туристически, обаче ме е страх да не ми дадат кратък период ( 3 месеца примерно) и после пак да се чудя как да си го оправям. Трябва само 1 годинка да вържа някакси  Praynig Praynig Praynig.
Добре ако реша така да направя, някой знае ли какви са сроковете? Визата ми изтича в края на август и после имам един месец право на престой, като турист, кога трябва да задействам процедурата?

Аморитка, относно О-пер, дори имам и дете, което да гледам (племенника на половинката), обаче приемното семейство трябва да плати около 7000$ за да участва в програмата, затова и не е най-подходящия вариант за мен.

Рая хич не си прави устата за чирак  Crossing Arms , мястото вече е заето  Naughty Naughty Naughty    Hug

# 176

Аз съм адикт явно, но това въобще не ми пречи. Дори в доста насоки доста ми е помогнало.

Добре, че има интернет да си говоря с родата ежедневно и да си виждам приятелите, които са далече. Много е хубаво да можеш да си пообщуваш с интересни хора, когато тези с които си заобиколен в работата напр. са ти просто супер скучни.  Laughing А обмена на информация просто не може да бъде сравнен с "живия" такъв.
Виж, електронни игри, пари да ми дават, не мога да играя. Въобще не е моят тип забавление.

И аз да си призная -но и подкрепям мнението ! За толкова години НИКОГА не съм сядала на компютъра за да играя, даже не знам какви игри има ! Но пристрастени има ... малки и големи, навсякъде
 Аз докато си бях в Бг и нямах ПС в нас ( защо ли  newsm78) , ходех в залата на един приятел точно до нас. Беше винаги пълно с момчета от 6г до големи мъже -играещи Shocked. Толкова "болно" ми е ставало като чуя  малки момчета да играят и псуват на майка , да гърмят и трепят. Ужас  Sad. Децата забравиха какво е да играят на воля , криеница , топка , да карат колело.
 Затова и на Дида не и разрешавам да играе игри на компютъра - но в училище имаха всеки ден по 40 мин. и играеха някакви игри( уж с образователна цел ...но)

# 177
Кларет, ние се оженихме година преди да получи гражданство, но не подадохме петиция, а изчакахме да подадем по бързата процедура в консулството. Не знам какво да те посъветвам...

# 178
Кларет, ние се оженихме година преди да получи гражданство, но не подадохме петиция, а изчакахме да подадем по бързата процедура в консулството. Не знам какво да те посъветвам...

Ама вече в консулството не може да се подава, така че няма бърза процедура (нали ти ме открехна на това Simple Smile).

Клеър, има вариант да се подаде петиция за зк докато той е още със зк, а не гражданин, но така отиваш на опашката със всички останали майки, бащи, баби, сестри и пр. След това, когато стане гражданин се подава някаква декларация и се плаща такса (пак Rolling Eyes) да минете отпред на опашката и да променят петицията ви за зк на такава от гражданин за съпруга.
А вие сигурни ли сте, че след 1 година ще е вече гражданин? Или след една година ще е елиджибъл за гражданство? Ако е второто, ще ти трябва повече време от една година. Във всеки един случай при смяна на статута ще има риск при завръщането дали ще ти дадат отново виза. И затова ще предпочетеш да си си стоиш в УСА и да не излизаш, докато не се оправят нещата. Но за да не ти давам голословно съвети, защо не отидете при адвокат и там да ви кажат, какви са ви възможните варианти.

# 179

Съвремието се мени, да. И слава богу!
И ние нямаме телевизор в къщи и четем новини онлайн. Комуникацията ни с близки и приятели (в чужбина) се извършва изцяло през Интернет. Изобщо мрежата е "моят прозорец към света".  Wink Но вегетиране пред монитора ми се струва ненормално.  Confused
Те говореха преди време по националното радио за някакъв такъв, зрял човек, пристрастен към играта World of Warcraft. В крайна сметка - от работа го уволнили, жена му се развела, взела децата, абе доста се беше съсипал. Имаше интервю с психоложката (или психиатърка, не съм сигурна), която се беше заела със случая, тя даже в тази сфера практикувала вече. Спрели му компютъра, заставили го да ходи пеша, посвалил килограмите, като цяло се нормализирал. После пак започнали да му дават да играе, но по малко. В основата на всичко, според интервюто, беше липсата на самочувствие в реалния живот -  в играта и във виртуалния си образ с всяко следващо ниво се чувствал по-значим.
Ама ние тук не сме такива, нали?  Grinning И нали мога да си кажа, че тук е по-интересно от каратето?  Flutter
Clairette, ако имаш задействана легална процедура, преди да ти е изтекъл легалният статут, можеш да стоиш тук легално и да си чакаш решението, важното е документите ти да са получени в имиграционните служби преди да се окажеш извън статус. При мене се беше получило такова нещо заради адвокатска грешка. Добре, че се усетих навреме, и сварихме да пратим документите по куриерска служба, 2 дена преди да се окажа нелегална. После около месец не бях в никакъв статут, докато ми пристигне новият.

Общи условия

Активация на акаунт