скумрия

  • 11 380
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 940
Аз винаги слагам бяло вино при печенето на скумрията в тавичката, като първо пека с фолио, после отвивам.
В кухината на рибата слагам подправки, малко соев сос и нарязан лук. Така соевия сос и лика вземат от миризмата на рибата.
Отдолу нареждам домати или доматен сок. Абе вкусотия си е.
Но и по-горе видях интересни рецепти, ще пробвам.

# 16
  • Мнения: 2 133
За 4 ри риби:
1ч.ч.оцет
половин ч.ч. олио
1ч.ч. вода
Рибата си я изчиствам, овкусявам и я пълня с лук и домати.
Заливам я с марината, завивам във фолио и така 1 час.После махам фолиото и запичам.Страшно вкусна става!

# 17
  • София
  • Мнения: 4 141
За 4 ри риби:
1ч.ч.оцет
половин ч.ч. олио
1ч.ч. вода
Рибата си я изчиствам, овкусявам и я пълня с лук и домати.
Заливам я с марината, завивам във фолио и така 1 час.После махам фолиото и запичам.Страшно вкусна става!
А каква е целта на оцета за заместване на виното ли, а и страшно много ми се струва, като количество newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт