Мебели по поръчка?

• 40 281
  • 46
  •   1
Отговори
# 30
Наскоро си направих кухня от една малка фирма и съм много доволна точно това което исках за много кратко време по договор беше за 3 седмици те я направиха за седмица и половина това е фирмата не взимат скъпо http://www.kamebel.com/

# 31
Наскоро си направих кухня от една малка фирма и съм много доволна точно това което исках за много кратко време по договор беше за 3 седмици те я направиха за седмица и половина това е фирмата не взимат скъпо http://www.kamebel.com/

Би ли показал/а (малко ми е странно Михаил Илиев се изразява с глаголни форми в ж.р, но.... newsm78) твоята кухня, защото тези на сайта са от нета. Peace

# 32
  • София по рождение

Би ли показал/а (малко ми е странно Михаил Илиев се изразява с глаголни форми в ж.р, но.... newsm78) твоята кухня, защото тези на сайта са от нета. Peace
Grinning Grinning и в контакти в сайта също е Михаил Илиев, ох, ох

# 33
Аман от реклами тук. Особено от хора с един пост в историята си  Laughing Аз лично съм много разочарована от две фирми, които правят мебели по поръчка. Едната ми взе 7000 лв за мебели за офиса и в кухнята на 5 месец се напука плота зад мивката и шкафа под мивката. А уж било водоустойчиво. А другата фирма ми монтира в къщи секция за хол със стъкло и стъклото се пукна още по време на монтажа. А познайте дали някой до ден днешен го е сменил  #Crazy

# 34
  • София
Безкрайно ще съм благодарна на препоръка за дърводелец (София), който да може да ми направи само един долен кухненски шкаф, в който да се вградят фурна и плот.
На мама печката сдаде багажа и се налага да я подменим. Проблемът ми е, че няма да поръчвам цяла кухня, и фирми за мебели, към които се обръщах ми дават някакви безумни цени като за цяла кухня. А на мен ми трябва един шкаф с плот 135 см, в който да се вградят тези уреди без горни шкафове и гръб отзад, като идеята е, че тази кухня някога ще се ремонтира основно. Сега искам само да вкарам фурната и плота в една ниша на това разстояние и толкоз. Предполагам, че поръчката е мното малка и затова гледат да ме откажат или със срокове или с цена.

Мноого моля ако някой познава такъв, да сподели.
Предварително ви благодаря!

# 35
Аз лично съм много доволна от един мой познат който прави мебели от години . Прави разкошни мебели и са страшно качествени. Каквото ми е правил той не е мръднало. Има цех в софия ако някой го интересува нека пише на лични

# 36
И аз се интересувам от такава препоръка, само че на мен ми трябва човек, който да ми направи две етажерки съвсем евтино. За терасата са, нямам претенции какви да са, само да са евтини, иначе половинката няма да се съгласи.

# 37
А половинката не може ли да купи готови плоскости за етажерки от Практикер/Мосю Бриколаж и съответните крепежни елементи и да ги монтира сам?
И аз се интересувам от такава препоръка, само че на мен ми трябва човек, който да ми направи две етажерки съвсем евтино. За терасата са, нямам претенции какви да са, само да са евтини, иначе половинката няма да се съгласи.

# 38
Съмнявам се, че мога да го задвижа за подобна кауза...  Grinning Освен това си мисля, че от Бриколаж, Практикер и т.н. не можем да го докараме на цена, защото дърводелците си купуват плоскостите на едро, може да имат останали парчета, които да използват....

# 39
Съмнявам се, че мога да го задвижа за подобна кауза...  Grinning Освен това си мисля, че от Бриколаж, Практикер и т.н. не можем да го докараме на цена, защото дърводелците си купуват плоскостите на едро, може да имат останали парчета, които да използват....

За задвижването си права, понякога е мисия невъзможна, но в Баумакс при плоскостите винаги има останали парчета, които стоят пред щанда и са доста евтини. Вземала съм от там подходящи парчета, хубава работа вършат, при това ми ги изрязваха по мои размери. Peace

# 40
  • София
По препоръка на dsnbub1 се свързах с въпросния дърводелец, но цената от 450 лв. ми се струва твърде висока за един шкаф (135 см). Възможно е човека да работи наистина добре, но при положение, че искам да сътворя "времянка", само и само да се  ползва фурната и котлона, не ми се влагат толкова средства сега.
Много моля отново за препоръка за дърводелец, който работи евтино.

# 41
............. искам да сътворя "времянка", само и само да се  ползва фурната и котлона, не ми се влагат толкова средства сега.

А нещо готово не те ли устройва?

Като тези туктук, тук, тук, тук. Случайни са, от нета, но имам предвид, че би могло да се договорят и размери с някои от производителите, стига да ти се връзва с останалите неща в кухнята. Peace

# 42
  • София
Благодаря, labrex , гледах ги и аз, но лошото е, че размерът на нишата е общо 135 см. За плота и фурната трябват min 60 см, и остават едни 75 см, които трябва да са шкаф, а такъв размер няма. Затова решихме да направим един  шкаф, в който да се вградят уредите с общ плот и да оползотвориме мястото. А и няма кой да ни изреже плота, за да се вградят котлоните.

# 43
По препоръка на dsnbub1 се свързах с въпросния дърводелец, но цената от 450 лв. ми се струва твърде висока за един шкаф (135 см). Възможно е човека да работи наистина добре, но при положение, че искам да сътворя "времянка", само и само да се  ползва фурната и котлона, не ми се влагат толкова средства сега.

аз ви казах , че не взима много евтино. За мен е по важно качеството а не цената. А за плот отидете в практикер с шаблин на котлоните и те ще ви отрежат.

# 44
..... А и няма кой да ни изреже плота, за да се вградят котлоните.

Можеш да пишеш на производителите за размерите, възможно е и да се съгласят, разбира се, ако определят цена, която те устройва. А за изрязването освен в Практикер, в Баумакс също става, предполагам и в други подобни магазини. И, ако имаш сръчен мъж (нямам предвид само съпруг,  дядо, чичо, вуйчо, приятел, съсед.....) под ръка, би могъл от изрязани по размер плоскости да го направи. Е, повечко е разправията, готово е по-лесно, слагаш го и приключваш. Peace

Общи условия

Активация на акаунт