Игли и прежди аз обичам - ПЛЕТАЧКА вече се наричам! - 22

• 46 771
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
 Hug здравейте,мен ме нямаше една седмица и гледам доста красоти сте показали  smile3501 smile3501
Аз плета една къса жилетка вече сигурно цял месец и все нямам време  ooooh!

# 91
Прекрасни неща момичета, поздравления!

Момиченцето на mama na dili е страхотна манекенка  Hug ! Искам да питам - нали ти имаше една бяла шапка с периферия и красиви цветя? Малката държи ли я на главата си? При нас май влязохме в етап постоянно сваляне на шапки, а аз така се бях нахъсала на бяла шапка с периферия и цветя. Подозирам, че дори и да направя ще е постоянно на земята и не бяла ...

Тити много са ти готини нещата!

maika mu na titi чантата има страхотна кройка.

Pinkito добре дошла! Тия "бобчета" на две игли ли?

# 92
  • Глоджево/близо до Русе/
Да,Снеже,ние имаме бяла шапка с цветя,но малката хич не търпи шапки та седи върху закачалката,но живот и здраве на 1 септември сме на ясла и мисля ,че поне до яслата ще се пробвам да и я сложа(да се поизфукаме малко с готината шапка) Blush
то досега тя и фиби не търпеше и ги сваляше,но сега не ги пипа-имаме напредък,значи може да не пипа вече и шапката Laughing

# 93
Да ,Снежи,на две куки,някакви нежни топ4енца,боб4енца....Също имам въпрос....има ли някъде в Осинка,така подробно дадени всякакви плетки на две куки,как стават,както има в сайта за 1 кука? Че не можех да ги намеря..От два дни чета тези теми,и по други сайтове се ровча...малей...много сте заразни...ама как пък ви се радвам...  bouquet

# 94
Дидка, това магазинче на самия пазар Д.Петков ли е? Там май беше продавач. Или отстрани откъм трамвайната линия. Там продавачка е една много мнителна госпожа.
Пинкито, добре дошла! Има обяснения с картинки на много места из темите ни. Чудно ми е, че не си ги открила. На какъв език да търсим? Руски, английски, китайски. За немски разбрахме, че не владееш, а на български едва ли ще се намерят.
Снежи и мама на дили, една фина връзчица от синджирчета за връзване под брадичката няма ли да реши проблема. Или малките дами ще вдигнат още по-голям скандал?
Суха мащерка, съжалявам, че разплиташ този колосален труд. Според мен не изглеждаше чак толкова зле. Аз бих опитала първо по метода на Амели.
Браво на плетачките на чанти! Аз пък все не мога да си избера модел. Нищо не ми спира чак толкова окото, че да го започна. А хамалогията на края около цип и хастар много ме плаши. Имам един опит за поставяне на цип на плетиво и беше толкова покъртителен, че дори не го показах в темата.
Тези дни завърших това-онова и скоро ще има снимки, ако се преборя с новия фасон на snimka.bg.

# 95
  • Глоджево/близо до Русе/
Цитат
Снежи и мама на дили, една фина връзчица от синджирчета за връзване под брадичката няма ли да реши проблема. Или малките дами ще вдигнат още по-голям скандал?

при нас и това е пробвано,но става по-лошо-рев и дърпане на шапката докато се обезформи
 ooooh! Laughing

# 96
Дидка, това магазинче на самия пазар Д.Петков ли е? Там май беше продавач. Или отстрани откъм трамвайната линия. Там продавачка е една много мнителна госпожа.

Става въпрос за Русе, а не за София. С тези еднакви имена на местата по градовете ...

# 97
Суха Мащерка-и на мен ми се струва ,че когато я изпереш ще заеме желаната форма-недей да я разплиташ толкова труд си хвърлила.
 Мен най-много ме е яд когато оплета нещо и видя че съм направила грешка и после да разплитам -ужас newsm61

maika mu na titi-много ти хубава чантата-май голямо боцкане е паднало. Това ситното много го харесвам ,но е много трудоемко и бавно става.

# 98

shampur, вярно, че голямо бокане падна  newsm78 ама стана по-твърда самата чанта и стои по-добре  Peace пази си формата така, пък и плетох на по-тънка кука от това, което беше указано на преждата  Grinning почти съм готова, всъщност останаха само дръжките и пак ми свърши преждата  Sad изяде ми 4 кълбета тази чанта  Mr. Green сега чакам да стане събота и да си купя от пазара, че само 1 кълбе не ми се поръчва по интернет. намерих си едни дървени халкички от стария курниз и ще свържа с тях дръжката с чантата  Peace обещавам снимки другата седмица  Laughing
steisi, аз чантите си ги правя без цип, точно защото все не ми изглеждат хубаво като се пришие ципа  Rolling Eyes може да използваш за закопчаване велкро или пък тик-так копче  newsm78

# 99

Става въпрос за Русе, а не за София. С тези еднакви имена на местата по градовете ...
Уфффффф, хич не гледам кой откъде е. Мястото ми се стори познато. Joy

Майка му на тити, благодаря за предложението! А какво е велкро?

# 100
steisi, велкро са тези лепки от две части - едната е грапава, а другата по-мека и се залепят една за друга  Peace не може да не си ги виждала

# 101
steisi, велкро са тези лепки от две части - едната е грапава, а другата по-мека и се залепят една за друга  Peace не може да не си ги виждала
Сещам се, много хитро измислено! А на ръка ли ги пришиваш? Имат ли си отстрани лентичка като на циповете, към която да се захванат чантата и хастарът?

# 102
Сещам се, много хитро измислено! А на ръка ли ги пришиваш? Имат ли си отстрани лентичка като на циповете, към която да се захванат чантата и хастарът?
могат спокойно да се пришиват на машина /и на ръка може, де/, все пак не са толкова твърди  Peace велкрото се продава на метър, т.е. вземаш си колкото сантиметра си решила и шиеш едната част от едната страна, а другата от другата  Peace /от вътрешната страна, където ти е хастара/  и като се слепят ... ето ти "закопчаване"  Grinning а може и примерно като си изплетеш чантата да си изплетеш и една лентичка, да кажем около 5 см широка и да я пришиеш в средата на чантата в горния край откъм това, което си избрала за гръб на чантата. и после я прехвърляш отпред - на нея пришиваш едната част на велкрото, а на самата предна част на чантата - другата част  Peace надявам се, че ме разбираш  newsm78 щото нямам подходяща снимка да ти покажа  Grinning

# 103
Велкрото е лепяща лента , продава се на метър , не е скъпо ...Идеално за плетени изделия

# 104
Ууупс!Не видях че някой е отговорил преди мен!

Общи условия

Активация на акаунт