През настъпващите АВГУСТовски дни, мама ще се ощастливи

• 13 991
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
shiiila, защо не пробваш със силиконови зърна?

Вижте Бу и Хедра какъв страхотен сайт са направили:  МАМА ЗНАЕ
благодаря коте не се бях сетила Hug ще си взема, а този саит наистина е много полезен за мамите Peace
аз отивам да сменям памперса и да се храним
забравих да ви се похваля че вчера ни падна пьпа newsm44, то толко много неща искам да кажа но времето ми е малко и затова бьрзо пиша и всичко искам да разкажа и накрая се получава един словоред, май само аз си се разбирам Joy

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 15:32 от shiiila

# 121
Здравейте!
Граци честито бебче! Да расте здраво и щастливо и да ви носи много радост!

Първо да си изпея и после да чета назад  Mr. Green

Днес уж отивам на рутинен преглед и докотрът ми вика утре идваш да видим ще раждаш или не  #Crazy. Аз не съм готова  smile3514 не искам още.

Хубавите новини са, че бебчо бил напълно зрял и мога да го родя нормално. Само дето е с лице напред, та ще се поизмъчим малко, но какво пък ooooh! .

И така от кабинета беж при ЖК то да дава обменната карта, която миналата седмица ми каза, че ще ми даде сега. Отивам, аз а това ми вика, а не, ти си била предната седмица, ела другата. Викам му ще раждам утре, а той е ако раждаш утре, ела я вземи утре. То и направлението за хоспитализация ми изтича, но си ги стиска каточе ли струва 500 лв хартийката.
Мога ли да мина без тая обменна карта? Не искам да го виждам тоя вече. За всичко ме мотае и два пъти не ми е казал две еднакви неща.

И така май имам коластра и контракции, но не знам дали са от природата или от шубе  Crazy .

Като чухме, че ще наближава с мъжа така се шокирахме, че наобиколихме магазините и избрахме плочки за банята.

Чудя се нещо, лекарят от Токуда ми каза да слагам Полижинакс, а ЖК-то да не слагам, а да дам първо стерилна урина. Обаче, ако ще раждам тия дни, а те ме изследват 4 дни (толкова отне предния път) къв е смисъла от гимнастиката.
Засега мисля да рискувам и да слагам, с надеждата че, на бебо нищо му няма, ако тръгне да излиза пък аз имам лекарства Tired
Някой запознат?

# 122
боже да ви завиди човек, аз родих преди 3 месеца и са като ви чета пак ми се доисква да съм на път за болницата с контракции и течащите води, уфф че приключение никога няма да го забравя!

# 123
Честито на новите мами snejana01,  Poppi,  missto, ssieber и graciana!
Да им са здрави и щастливи бебетата!

Аз съм още тук и то 2в1.  Simple Smile Днес ходих в болницата с багажа и желание за предизвикване, но ме върнаха. Най- рано следващия понеделник искат да действат, когато ще стане  9- дневно преносването вече.  Купих босилек, даже вече го сварих. И ананас купих и прозорците ще чистя, та да видим.  Crossing Arms

# 124
  • София
Здравейте пак от мен. Ето 2 снимчици на моята мила Сели и прекрасната Дара. От днес вече са си вкъщи и скоро ще ви пише.http://img403.imageshack.us/img403/4708/dsc09258kp5.jpg  http://img519.imageshack.us/img519/6333/dsc09255bl3.jpg

Поздравления за всички вече станали мамита!

# 125

И така май имам коластра и контракции, но не знам дали са от природата или от шубе  Crazy .

Като чухме, че ще наближава с мъжа така се шокирахме, че наобиколихме магазините и избрахме плочки за банята.

Ха,ха Брит,много свежо чувство за хумор-другите родители за други неща се сещат в такъв момент!

Мартини,стискаме палци!Гитце,,ти си в настроение както винаги! Hug

Боже,много са хубави и Стелито с Дара и Валето на Шийла!Да сте живи и здрави!

П.П.Ама много ми личи,че съм без детенце,а? Mr. GreenПрез постинг все съм аз! Wink

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 15:15 от agramd

# 126
Олеееееееееееееееее, ми Стелето все едно не е раждала тези дни  Joy Я каква е свежарка  Joy Е как да не искам сега секцио да раждам  newsm78 Съвсем се обърках вече  Crazy

# 127
Олеееееееееееееееее, ми Стелето все едно не е раждала тези дни  Joy Я каква е свежарка  Joy Е как да не искам сега секцио да раждам  newsm78 Съвсем се обърках вече  Crazy

Joy Joy Joy хахахахаххахахахахха направо ме разби и на мен такива мисли ми минаватвъпреки, че тайно се надявам на някаква божия намеса и моето раждане да е от ония лесните Mr. Green

момичета имам един въпрос, може би Котката като медицинско лице или да се изкаже, и agramd също май беше такова:),
просто не ми се звъни на доктора...та от вчера имам едно странно чуство, ту е болка ту е като изтръпнало месо/кожа точно в началото на корема- в най-високата част между гърдите, като подуто и изтръпнало ми е..чудя се не е ли от сутиена кото минава там и сега го махнах, ама от време на време ме пробожда, та въпроса ми е дали там е плацентата? дали нещо може да е станало с нея? моята е предна, нормална казват..утре в 12 съм на тонове и ще питам ама за всеки случай да питам и тук, някой нещо подобно? постоянно го усещам и е доста некомфортно ако трябва да съм честна..значи точно мястото се пада отдясно и като го пипна е като чужда кожа,,,някакси изтръпнало..от другата страна си усещам всичката кожа и меса нормално.. newsm78

ПП Стела разбира се е прекрасна, за Дара да не говорим  Heart Eyes; чакам я с нетърпение да разказва, особено като ще раждам там..

Шийла ме наведе над мисълта да си купя си силиконови зърна предварително за всеки случай или не newsm78
иначе, успех мила, звучиш супер и ми даваш много кураж Heart Eyes а Валентина е модел от малка  Heart Eyes Laughing

# 128
   Буби,душо направо ме разби! JoyАма каква плацента  бе мила там точно,между гърдите?!?Я се успокой,най-вероятно сутиена ти предизвиква дразнене на някое повърхностно клонче на кожен или междуребрен нерв,всичко си е наред с плацентата ти! Hug

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 16:31 от agramd

# 129
Бубка, на мен ми е така от няколко месеца - бебето или там ми се дупи, или там ме рита и това се получава, защото се дразни един нерв, който преминава под съответното ребро. Иначе му се вика интеркостална невралгия. И със сутиен, и без - при мен е все тая, но ти можеш да пробваш дали няма да се чувстваш по-добре без.

Иначе всички са много хубави мами и бебета   bouquet Heart Eyes

# 130
Ееех, като ги гледам Стела и Дара и мама Галка с Петър се чудя кога ли и аз ще позирам на такава снимка.....пък и толкова свежааа bowuu

# 131
Здравейте, влизам набързо да попитам някой знае ли колко време може да стой изцедена кърма без да се замразява? бебо ме разрани още в болницата. а имам кърма и сега се цедя и му давам от шишато. голям е гладник и хич не искам да реве 10минути докато изцедя каквото имам, та искам да се цедя преди да се събуди и да му дам направо.

# 132
Здравейте, влизам набързо да попитам някой знае ли колко време може да стой изцедена кърма без да се замразява? бебо ме разрани още в болницата. а имам кърма и сега се цедя и му давам от шишато. голям е гладник и хич не искам да реве 10минути докато изцедя каквото имам, та искам да се цедя преди да се събуди и да му дам направо.

12 часа. Сега ще намеря едни указания за съхраняване на кърма и ще ги постна.
А ти се мажи с Лансинох и си вземи силиконови зърна. Иначе ще се отучи да суче и ще се цедиш до второ пришествие.

Указания за съхранение и третиране на кърма
За какво се притесняваме най-често, когато съхраняваме кърма

# 133
  bouquet за отговорите:) дано е наистина нещо безобидно че е супер странно.
я и аз да прочета за кърмата че не се знае знае ли се  Mr. Green

# 134

12 часа. Сега ще намеря едни указания за съхраняване на кърма и ще ги постна.
А ти се мажи с Лансинох и си вземи силиконови зърна. Иначе ще се отучи да суче и ще се цедиш до второ пришествие.

Указания за съхранение и третиране на кърма
За какво се притесняваме най-често, когато съхраняваме кърма
мерси за информацията! вече съм по-добре, коричките взеха да падат и зърната ми да се изчистват, но той ме раязранява и през силиконовите зърна. много е лаком, а аз нямам оформени зърна.
хайде отивам да чета  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт