АПРИЛско бебченце расте, а мама прави му пюре!

• 9 600
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Ако не съм много закъсняла, ще се включа и аз със снимковия материал с цел "опознаване"  Grinning
Тук сме още като гаджета /даже май още съм в процес на сваляне/  Embarassed
[/url]
Тук съм в разгара на щуротиите /Милен реши, че ще ми правел фотосесия и аз се накиприх  Laughing/ От тогава почти всички ми викат Пипи  Grinning
[/url] за протокола - тук косата ми беше изправена и е вече в процес на накъдряне
А тук сме вече трима, но Мимето е още мноооого мъничка  Grinning
[/url]
Иначе ние се познаваме от повече от 10 години, но бяхме само приятели. Заедно сме от 2 години. Преди 4 години и половина ми се случи нещо ужасно, което промени живота ми, дълго време бях в депресия, започнахме да излизаме ей така, една вечер отидох при него и той реши да ме снима. В един момент усетих, че се смея. Оказа се, че се чувствам добре с него. Той пък от своя страна хлътнал, ама не смеел да ми каже, защото си мислел, че ще ме уплаши и така около половин година. Най-накрая си спомням, че лежахме на плажа, гледахме звездите и ни ядяха комарите  Laughing Но бяхме щастливи. Няма да казвам колко развълнувани бяхме като видяхме двете чертички  Grinning И двамата ужасно много искахме дете...
Името го избрах аз. Реших, че ще е Мария и много се надявах да е момиченце /ако беше момче, щеше да е Мартин/. На Милен майка му се казва Мария, но аз след като 10 години /и след едно неуспешно ин-витро/ бях чакала да стана майка, дадох дума, че ако Господ ме дари с дете, ще го кръстя Мария.
Сисе, аз имам едно клипче на Мимето в подписа си, но е от преди месец. Имаме и нови, но все не ми остава време да ги кача, но ще гледам да се поправя  Wink

# 76
Милена - много романтична история....еее, ама направо ще ме разплачите снкои истории Hug

# 77
Ехооо! Добро утро! Аз ли съм най-ранобудната днес? Ние сме будни от 6 часа, пих кафе, даже Калоян успя да свърши и една пакост!!! Първата!!! Успя да ми събори на пода саксията с бенджамина от цветарника. Като минавахме покрай него хванал едно листо и повклякохме всичко. Grinning
Честити месечинки на Филип, Живко, Константин, Лидия, Александър, Боян и Цвети! Поздрави  и на техните мами! Много, много щастие!
Кали, благодаря ти за отговора. Направо ще ме разколебаеш в избора за догодина: къмпинг или хотел?
Сисе, чак сега схванах за какво иде реч в тези клипчета. Вчера ги гледах без звук ( поради технически причини). Ами то не е същото! Днес поправих грешката си и съм луд фен на второто клипче! Невероятни звуци!!!
Хриси-писи, на мене симките много ми харесаха, наистина са майсторски!
Милена, много сте готини! Разгледах и снимките и клипчето!
Аз съм в процес на правене на албумче. Като кача достатъчно смимки ще пусна линк. И вчера правих клипчета на Калоян, за да изпълня заръките на Сиси.
Пожелавам ви един прекрасен ден с много усмивки!

# 78
Сисе браво за резултата ,а клипчетата са просто уникални Дани е много активно бебе сладур .

Кали, тея кърлежи за опасни как се залепиха за вас ,ама добре че сте хо хванали .

Милена много сте хубави и  двамата

Ivane а не сте сами и ние от 6.00 сме будни и само се занимаваме тук .

Ето и малко снимки от нас http://www.magivs.snimka.bg/album.php?album_id=268389

Честити месечинки на Филип, Живко, Константин, Лидия, Александър, Боян и Цвети!

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 08:49 от m_a_g_i_vs

# 79
  • София
Здравейте!
Сисе,браво за резултатите smile3501!Гледах и клипчетата,много е сладък Дани!А тези номера и Криско ги е научил+крещене,катерене по мама ,гарнирано с обилно количество лиги newsm47!
Хриси-Писи,много са ви хубави снимките!
Миленче,разби ме с таз романтика newsm51!Излишно е да казвам,че сте много хубави и фотогенични!
Голди,бързо оздравяване на мъж ти!
Кали и на моя син много му хареса на морето!аЗ И НА ПЛАЖ ГО ВОДЕХ.Естествено,рано сутрин и под чадъра.И на него много му харесваше да спи на плажа,независимо от крещящите продавачи на царевица,понички,сладолед и т.н.http://www.album.bg/aprilki2008/images/5645753/15396/И басейнче му купихме и го къпахме със затоплена от слънцето морска водаhttp://www.album.bg/aprilki2008/images/6010332/
Честити месечинки на всички бебчета,които празнуват днес!
Сега ставам,че печката ме зове!

# 80
  • София
Извинявайте,нещо не ми се получи снимковия материал!

# 81
Много съм горда, че моето малко момче става на 4 месеца!!!    cheers cheers cheers
Пожелавам на него и на  всички дечица, които имат месечинки днес да станат добри хора, да бъдат безкрайно щастливи и да гонят мечтите си!!!     newsm67 newsm67 newsm67
Колко бързо порастнаха............................    smile3556 smile3556 smile3556
Днес ми е хубаво!!!

# 82
  • София
Много съм горда, че моето малко момче става на 4 месеца!!!    cheers cheers cheers
Пожелавам на него и на  всички дечица, които имат месечинки днес да станат добри хора, да бъдат безкрайно щастливи и да гонят мечтите си!!!     newsm67 newsm67 newsm67
Колко бързо порастнаха............................    smile3556 smile3556 smile3556
Днес ми е хубаво!!!

Цитирам те, защото съвсем точно си изразила това, което мисля и чувствам и аз!

Наздраве и за здраве и от нас с вече 4-месечния Коско  cheers cheers cheers

Стефинка, благодаря за прекрасните пожелания...присъединявам се и аз към тях!

# 83
Добро утроооо
и музичката тук   love001
Хайде грабвайте количките и по разходки  smile3503

Честити месечинковци!   bouquet  bouquet  bouquet

# 84
добро утро.моята къща още спи и използвам момента да седна на компа.благодаря на всички за милите думи вчера.Обичам ви! Честити месечинки на Филип, Живко, Константин, Лидия, Александър, Боян и Цвети!днес при нас малко се стопли,но духа-май пак ще се наврем в някой шопинг #Cussing out.лек ден и от нас!

# 85
малее момичета на вън не е за излизане адска жега е поне тук в Пловдив де  Nature Sunny Моята педиатърка все повече ме натиска да започвам със захранването и то първо със сокчетата,вече се замислям дали да не почна,тъй като ние все още акаме на по 3-4 дена веднъж тя ми каза че щом почна сокчетата стомаха ще се регулира и всичко ще се оправи  ThinkingКакво да правя ?

# 86
Мами, почерпете се  - Лидия е вече на 4 месеца, кога минаха, толкова ми е хубаво!  Grinning Heart Eyes
Честити месечинки и на другите мъници, които днеска имат повод! Grinning Пожелавам на Лидия и на всички други бебоци да бъдат живи и здрави, да пораснат отговорни и добри хора, и да радват мама и тати!!! Много благодаря и аз за пожеланията ви!

newsm18  baloni Tada baloni  newsm18  Tada newsm18 baloni  Tada

# 87
Честити месечинки на Филип, Живко, Константин, Лидия, Александър и Цвети!
Благодаря на всички, които честитиха на Боян!

Моето чедо днес става на 3 месеца, ееееееееееееееех колко съм щастлива  Heart Eyes Порастна детето  Laughing

Милена1976, аз в четвъртък пак ще съм в Бургас и ще звънна, но на мен ми е много трудно да се организирам сутрин за разходка. Аз излизам около 11 - 12 часа  ooooh! , но ако трябва ще се понапъна малко, за да се запознаем. Моят телефон е 0898/555 220 (Ваня се казвам). Който излезе първи към морската да звънка, а ще се разберем как ще стане.

# 88
Здравейте!  Flutter
Честити месечинки на всички бебоци,които празнуват днес-да са здравички,послушни и винаги усмихнати до уши

А снимките на хриси-писи наистина са уникални-браво на фотографа и на позиращите му модели  Wink  bouquet smile3503
Макси тая нощ през половин-един час се буди да пие вода,голяма жада го гонеше.А сутринта като нанаде вой за ядене и аз му направих,взе че се кротна и не пожела да яде Shocked smile3511,колкото и да настоявах...Смукна малко ама....Накрая хвърлих повече от половината мляко  Close Close Close  Banghead Rage

# 89
Здравейте !  newsm51Искам да ви поздравя: страхотни теми и постове и прекрасни снимки! А априлските бебоци са най- големите сладури ( нали и моят е от тях)  smile3521Искам да споделя с вас, че ви прочитам тайничко още от както бях бременна Embarassed, по принцип трябваше да родя май и си пишех при майските мами, но при вас ми беше по- интересно и по -забавно .Явно е имало защо Християн се роди на 18.04.От тогава ви чета постовете постоянно. Не събирах смелост да пиша, а пък и винаги когато възникнеше въпрос някоя от вас го преживяваше същото и така винаги намирах отговор и решение при вас.
Продължавайте в същия дух и стил, сигурна съм ,че има и други като мен, на които сте много полезни! Hug
Поздрави на всички бебоци , които празнуват своите месечинки!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт