АПРИЛско бебченце расте, а мама прави му пюре!

• 9 567
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
Vesy1, впечатлявате ме с тоалетите на Вашата принцеса. Специално ли й ги шиете?

# 121
Vesy1, впечатлявате ме с тоалетите на Вашата принцеса. Специално ли й ги шиете?

Мерси много.Ами по принцип повечето и дрехи са шити защото имаме фирма за дамско облекло.Но точно на последната снимка дори не е с рокля.Това е бюстието на майка ми от моята сватба миналата година прекрепено с панделки Grinning

# 122
Да ви пусна линк към една страхотна тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=268259.20
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 123
мамчета зел. пюре с мляко ли трябва да е  newsm78 Чета на ХИП са без мляко, а си спомням че май трябваше да са със  newsm78 Вие как ги давате а тези които ги приготвят - слагате ли им мляко? И за колко време замествате 1 хранене/ че съм забравила/?
Да, кухнята до 1 годинка трябва да е млечна.
В зел. пюре се добавя мляко (кърма или адаптирано), каши, кисели...всичко с мляко  Peace (занимавка си е, но така е правилно)

# 124
Здравейте и от нас!
Честите на малките ни сладки бебоци с месечинки! Hug Heart Eyes
Ние за зъбите ползваме дентинокс. ефектът е светкавичен  Peace

# 125
  • Бургас
Добър вечер Hug
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧОВЦИ  bouquet  bouquet  bouquet
Вени, когато заместиш цялото хранене с пюре, не трябва да има мляко; аз докато давах малки пюренца смесвах с АМ до нужното за едно хранене количество, но педката ме предупреди, че заместването с пюре означава да се премахне едно млечно хранене и вече сме на голямо бурканче без добавка на мляко. Сега прочетох поста на Кали, аз в кисел мляко никога не съм слагала newsm78
Ванииван, ако не е тайна в коя част на Бургас ще се местите Blush Ние сме голяма тайфа с колички в нашата махала и при нас е весело от 9 сутринта докъм 2-3 следобед Crazy; иначе моят телефон е 0886 088 433 - Диляна Flutter С Миленка се разбрахме като се върнат да си чукнем среща Laughing В четвъртък съм рожденичка и няма да имам време сигурно, но следващия път като идваш, ще се радвам много да се видим Hug
Моят мъж е малко по-добре, като изключим протеста му срещу вечерята ориз с тиквички и маслини Mr. Green Пие си хаповете и жално обикаля около хладилника с напитките Twisted Evil
Още нещо щях да пиша, ама ми изфиряса Whistling; утре пак; лека нощ на всички Hug

# 126
Здравейте и от мен по никое време!

Ние с каката и тати и малчо, естествено ходихме за пръв път заедно на едно много готино заведение. Каката си игра, е единия от нас тичаше по нея, но... а малчо спа почти през цялото време.
Е момичета дерт ми беше дали ще може да си излизаме 4-мата, но може.

Оххх...

Иначе малчо вече на два пъти се обръща сам от гръб по корем.

А и да добавя, четох нещо, че говорите за гелчетата за венци, аз също съм ползвала всичко на BG пазара и с две ръце гласувам за Пансорал.

Лека и спокойна вечер на всички!

# 127
Привет, мамчета! Hug
Днешната консултация мина добре - на ваксината плака съвсем мъничко, много бързо й мина и направо не можах да повярвам като се сетя какъв рев беше на първата ваксинация!  Simple Smile Вече сме 5840, 61 см. Ще допълня в табличката! Peace Значи е наддала от 5400, когато я мерихме на 20 юли - за 15 дена 440 грама - добре ми се вижда Flutter
За захранването педито каза следното: от края на 4-ти месец да почвам зеленчуково пюре - картоф, морков. Не каза да смесвам с мляко обаче, пък и аз не питах, че забравих. Tired След като почнем картофите и т.н., после идва ред на месните пюрета, и после зеленчуковите чак. Питах дали да давам сокче от ябълка - каза не. newsm78 Ако държа да давам плодове - каза да дам пюре от ябълка. Simple Smile
Сега за ваксините пак - тука не бият БЦЖ! Shocked Ама хич, аз знам, че в началото няма никакви ваксини, но си мислех, че БЦЖ-та е по желание или нещо такова, но нямало вече, била спряна. Ами сега като в България е задължителна що ще правим??? Педито каза, че щял да разпита и така, да видим какво ще стане. Thinking

Гледах снимките и клипчетата - всички сте големи сладури!  Grinning
aneta_77 , добре дошла при нас! Дай и други данни на твоя бебок да го впиша в списъка ни! Hug
КРИСИ, бързо да се оправяте! Praynig
Милена 1976, каква романтична история само! Страхотни снимки! Hug
Ами това е засега от нас, отивам и аз да лягам, че едвам гледам вече Crazy Crazy
Целувки на бебоците  bouquet

# 128
  • София
Я,днес съм първа Grinning!И кафето е от мен.

Моя син от седмица насам спи по цяла нощ!Хапва в 21ч. и после чак към 6 ч. сутринта.Мислех,че никога няма да се откаже от нощното хранене!

Честито на всички месечковци днес  bigdance2 newsm59  ura!

# 129
Добро утро и от мен ! Hug

cayman,мерси за прекрасното кафенце !!!  bouquet

и малко музика от мен за добро настроение newsm68
http://www.vbox7.com/play:c8edfb33

Хикси, ти да не би вече да можеш да си поспиваш по- до късно?  newsm78 Party
Дано е така и заради това да те няма сутрин рано Simple Smile

# 130
  • София
Дороти,надявах се да се включиш с муз.поздрав,че там хич ме няма Embarassed!

# 131
Дороти,надявах се да се включиш с муз.поздрав,че там хич ме няма Embarassed!
МЕн пък със снимките на готино кафе хич ме няма Simple Smile Затова се допълваме всички тук   bouquet
Ето още един поздрав Simple Smile
http://www.vbox7.com/play:7fbb0858
За феновете на музиката от 90-те  Peace

# 132
Добро утро! Ние днес ставаме на цели 4-ри месеца. newsm68 newsm44 Честити месечинки и на Александър на СЪНИ, Мартин на Стела и Виктор на неди11   bouquet Hug Почерпете се и послушайте музичка:

http://vbox7.com/play:cbac6262

# 133
Добро утро !!!!

Като газена от валяк съм. Косьо вдигна висока температура след прехваления пентаксим. Не съм спала цяла нощ.Горкото дете.....    Тази сутрин е по-добре.

Честити месечинки на празнуващите бебоци !!!

# 134
  • София
Малеееее,Aquariel,какви вкусотии,а аз кила имам да свалям Wink!
Да ти е жива и здрава принцесата!Много радост да ви носи! smile3525
milenag,бързо да му минава на детенцето!Как са ви разрешили да слагате Пентаксим след като сте с АБКМ newsm78???

Общи условия

Активация на акаунт